Arla Reviews

TrustScore 1 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Karolines køkken revet mozzarella Rigtig dårlig oplevelse i dag da jeg skulle lave pizza til mine to piger. Og har en pakke liggende med holdbarhed til d. 8/9-2026. Da jeg har fordelt osten på to pi... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fravel og ingen tak til Arla. Jeg gik for bogle måneder siden over til THISE produkter, da jeg under ingen omstændigheder går ind for dyremishandling eller gift rester i min mælk eller i mit kød.... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er jo fuldstændigt galimatias, at køerne skal fodres med et kemisk stof for at undgå CO2 udledning, mens flybilletter, elektroniske apparater og dårligt produceret mad bare bliver billigere og sma... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvor er den faglige stolthed, ved at producere rene produkter til forbrugerne? Den er forsvundet mellem alle WEF's diktater for, hvad man fodrer alle 'Useless Eaters med! ALDRIG mere Arla, de har mist... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Arla Foods Tættere på naturen

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 38% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Køber aldrig noget fra Arla

Havde jeg kunnet give mindre end 1 stjerne, så havde jeg gjort det. Jeg har ikke støttet Arla i flere år, og det kommer slet ikke til at ske nu, efter det er kommet frem hvad de vil mishandle de stakkels køer med.
At Arla ikke kan sige fra overfor regeringen med sådan en lov. Og ingen kender langtidsvirkninger af det skidt.
Hvad bliver det næste, at vi mennesker heller ikke må bøvse og prutte😡 tag jer sammen Arla og nægt at deltage i narrativet!

Arla Foods tester nu Bovaer

Arla Foods tester nu Bovaer, et tilsætningsstof der reducerer køers metanudledning. Men det aktive stof, 3-NOP, er blevet forbundet med potentielle skader på mandlig fertilitet.

Virksomheden bag, DSM, der har et tæt samarbejde med World Economic Forum, hævder, at produktet er sikkert, men langtidsstudier mangler stadig.

Hvordan kan vi acceptere, at produkter med så stor usikkerhed omkring sikkerheden bliver testet og potentielt indført i fødevareproduktionen?

Boykot ARLA

Jeg vælger at boykotte ALLE jeres produkter indtil I vågner op og ændrer jeres beslutning vedr. Bovaer. Er sikker på, at rigtig mange andre vil gøre det samme. Jeg har ikke ord for, hvor vanvittigt det er at fodre køerne med giftstoffer og bilde os ind, at det er i den grønne sags tjeneste. FØJ!!! Det er en ommer....

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Arla bruger menneskeskabte kemikalier…

Arla bruger menneskeskabte kemikalier som føde i køer, som skal få dem til at prutte mindre. Jeg syntes det er absolut vanvittigt. Man må som så ikke medicinere ammende mennesker, men når det er dyr, fylder de dem bare med medicin...

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er fuldstændig vanvittigt hvad i…

Det er fuldstændig vanvittigt hvad i har gang i, at forgiftet kørende 🐮og os mennesker igennem jeres produkter. Hvordan kan i se jer selv i spejlet?
Bare fordi politikerne/ kongehuset og WHO og world Economic Forum siger i skal gøre det. Jeres øverste chefer er vel også medlem af frimurerne.
Har i slet ingen samvittighed, vi må allesammen sige fra over for det her vanvid. Ps vi mangler ikke CO2 det er omvendt. Alt hvad de siger i medierne og nyhederne er en kæmpe løgnehistorie. Det hedder på godt dansk, hjernevask af befolkningen. Køer skal ikke ha GMO mad eller vaccine, det er fuldstændig naturligt at en ko prutter og bøvser, det gøre heste, hund m.m også prutter og os mennesker, Det ender vel også med at vi mennesker skal betale grønne afgifter, for hver enkelt prut vi slå. Vågne op nu, før det er for sent.

Aldrig mere Kemi Arla…

Det er jo virkelig 🐮 der er det store klima problem.... Slut med at støtte jeres kemikalie produkter.... Sløjt at Arla, støtter World Economic Forum elendige politik....

A simple message.

A simple message for all the directors and workers at Arla.
The world you are helping to create today, is the world your children grand children, and loved ones have to grow up in tomorrow.
Think about this for 5 minutes, it could save a loved ones life.

7 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Arla has chosen to experiemnt on their…

Arla has chosen to experiemnt on their consumers by feeding their cattle BOVAER.

BOVAER is a highly dubius drug (yes, it is a drug, not a feed additive) and although Arla claims this drug is thoroughly tested that is not the case in any way.

Considering all the ingredients in BOVAER are higly toxic the claim that this drug is harmless is at best laughable - at worst pure evil.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nej til kemikalier i foder

Gennem millioner år har denne jord understøttet millioner af planteædende dyr, men nu vil Arla fodre dem med kemikalier, jeg nægter at støtte dette onde firma, lad køer leve så naturligt som omstændighederne tillader

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mælk fra ARLA = kemisk kastrering?

Mælk fra ARLA = kemisk kastrering?.
Aldrig mere ARLA: Tilsætter gift med ukendte langtidsbivirkninger til fødevarer for at imødekomme en såkaldt global opvarmning der, når man graver lidt i det, blot ligner endnu en global scam, der har til formål at reducere jordens befolking gennem tiltag som dette.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg håber at landmændene og Arlas…

Jeg håber at landmændene og Arlas ansatte begynder at kæft op nu. For ellers kunne de gå hen og blive arbejdsløs.

For det andet findes der ikke noget klima krise, det er pure opfindelse fra magt haverne (FN, WHO, EU, WEF) Co² er livs nødvendigt for plante liv.

Der er 0,04% Co² o atmosfæren, ved 0,03% begynder plantelivet og dø...