Karolines køkken revet mozzarella Rigtig dårlig oplevelse i dag da jeg skulle lave pizza til mine to piger. Og har en pakke liggende med holdbarhed til d. 8/9-2026. Da jeg har fordelt osten på to pi... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Fravel og ingen tak til Arla. Jeg gik for bogle måneder siden over til THISE produkter, da jeg under ingen omstændigheder går ind for dyremishandling eller gift rester i min mælk eller i mit kød.... Toon meer
Det er jo fuldstændigt galimatias, at køerne skal fodres med et kemisk stof for at undgå CO2 udledning, mens flybilletter, elektroniske apparater og dårligt produceret mad bare bliver billigere og sma... Toon meer
Hvor er den faglige stolthed, ved at producere rene produkter til forbrugerne? Den er forsvundet mellem alle WEF's diktater for, hvad man fodrer alle 'Useless Eaters med! ALDRIG mere Arla, de har mist... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Arla Foods Tættere på naturen
Contactgegevens
Skivevej 39, 9500, Hobro, Denemarken
- www.arlafoods.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 38% van zijn negatieve reviews beantwoord
Arla er hermed boykottet herfra
Arla er hermed boykottet herfra
Efter at have valgt at tilsætte et helt unødvendigt kemikalie, som ingen kender bivirkningerne af, hverken på dyr eller mennesker, så har jeg købt mit sidste Arla produkt
Elendig virksomhed som forgifter deres…
Elendig virksomhed som forgifter deres forbrugere, vha midlet Bovaer som indeholder Frostvæske. De vil forgifte både køer og mennesker, samt ødelægge miljøet pga. penge og den kørende Klima agenda.
Mage til WEF virksomhed skal man lede længe efter, man må håbe de lukker og slukker.
Stop med at forgifte maden og dermed os…
Stop med at forgifte maden og dermed os mennesker!!!
Alle deres produkter er fyldt med gift…
Alle deres produkter er fyldt med gift og medicin...Godt der findes andre gode alternative
Jeg er helt ærlig og konstruktiv når…
Jeg er helt ærlig og konstruktiv når jeg skriver, og nej jeg tror ikke at virksomheden ændre noget, før direktøren er nede og æde det græs som de ikke vil give til koen, jeg kommer ikke til at bruge Arla før de fjerner deres kemi fra deres produkter
Det gælder også aspartam, som Arla også godt ved er sundhedsskadeligt.
Nej til bovaer
Støttes af ISIS
De ødelagde alle de små landbrug.
De laver blandingsprodukter, of sænker fedt% på piskedløde til 36, de slal åbenbart være vores fedt vogtere.Et rigtig kedelig foretagende i bund og grund
Arla tænker kun i penge
Arla tænker kun i penge, ikke i sunde produkter. Jeg kommer aldrig mere til at købe deres produkter.
Det var så dråben fra jer.
Det var så dråben fra jer.
At i vælger at bestemme over køer's helbred pga politisk falsk klima krise.
Enhver idiot ved at co2 er nødvendigt for ilt og overlevelse af alt.
Men i tosser rundt, så snart tåber vifter med penge under næsen for at sælge deres produkt, at i ikke skyr midler på befolkningens vegne.
Må i gå konkurs ret hurtigt.
Jeg tilgiver jer aldrig at i reducerede…
Jeg tilgiver jer aldrig at i reducerede størrelsen af en pakke smør til 200g. Det er usselt. Et rigt samfund kan måles på standardstørrelsen af en pakke smør. Nåh, ja… og så lige at kalde margarine for “plant based lurpak”. FFS
Boykot Arla og alle andre som prøver at…
Boykot Arla og alle andre som prøver at bruge det omstridte kemikalie Bovear i malkekøernes foder.
Føj for den lede !!
Føj for den lede !!
Arla I er nogle dyrplager,
Jeg er SÅ FÆRDIG MED JERES PRODUKTER!!
Hvilke tåber i jeres organisation…
Hvilke tåber i jeres organisation beslutter sig for at forgifte fødevarer på den måde?
Og ... hvordan kan nogen som helst se sig selv i et job, I en så menneskefjendsk, uetisk og dyrplagende virksomhed?
Fy for!!
Til ledelsen ... få hovedet ud af
R* ven!
Nej tak til det de putter i kørene
Jeg boykotter - Simpelthen for dårligt
Simpelthen for dårligt at i poster bovaer med kemikalier i dyrerne og fortæller os forbrugere at de er sikker uden at have nogle langtids undersøgelser
Og for hvad? At måske at minimere methan som altid er blevet produceret af køerne, inklusive bison, bøffler og andre dyrearter som det var mange flere før i tiden!
Arla eksperimentere… Med DIG!
Arla vil nu putte tvivlsomme kemikalier, som ikke er sundt for mennesker for at få dyrene til at “prutte” mindre. Det lyder skørt, men det er sandt. Køb økologiske produkter fra andre brands, og boykot Arlas eksperimenter.
Kommer ikke til at købe Arla produkter…
Kommer ikke til at købe Arla produkter efter Jeres Bovaer stunt
Det er utilstedeligt at I hopper pā den galaj
Drop forurening af mælke produkter.
Indtil Arla dropper dyremishandling og forurening af deres mælkeprodukter med bovaer og strammer op på den generelle kvalitet, som har haltet i mange år - så køber jeg ikke jeres produkter.
Jeg vil undgå Arla fremover. Det er ikke velfærd for dyrene at fodre dem med Bovaer. Som forøvrigt kun er testet på 80 dyr. Man aner reelt ikke hvad det vil få af konsekvenser på den lange bane.
Jeg vil undgå Arla fremover. Det er ikke dyrevelfærd, når man fodrer med Bovaer
Stort nej tak til at i benytter Bovaer…
Stort nej tak til at i benytter Bovaer til køerne som i bruger til produktion! Føj!