Goede website, duidelijk uitleg en overzicht qua kosten. Je levert een goede foto aan, al zeer snel een voorbeeld van de tekening ter beoordeling ontvangen. In ons geval een zeer goede gelijkenis. E... Toon meer
Voor het 30-jarig bestaan van ons bedrijf hebben wij een uniek ontwerp laten maken. De 5 bedrijfspanden weergegeven op een A1 waarbij het huidige pand centraal staat. Het is een prachtig ontwerp... Toon meer
Wij zorgen voor een stijlvolle handgetekende illustratie van jouw huis. Elke illustratie wordt met zorg gecreëerd door één van onze kunstenaars.
Nederland
Prachtige tekening van het huis van onze vrienden in Australië. Aangepast aan onze wensen en wij zijn heel erg benieuwd hoe zij dit unieke Kerstcadeau vinden.
Tijdens de eerste contactmomenten lijkt er veel mogelijk. Vervolgens veel revisies moeten aanvragen om uiteindelijk, net voor de deadline, een akkoord te geven. Schetsen moeten sturen, krabbeltjes moeten maken, kortom bijna alles zelf doen. Helaas ging met de verzending alles mis terwijl men op kantoor begreep en wist hoe belangrijk het was. Die laatste controle op de verzending had voor mij het verschil in review gemaakt. Bijna een week na akkoord nog geen levering en uiteraard wel betalen.

Antwoord van Artli
Geen gemakkelijke opdracht (bij gebrek aan een goede foto), maar het resultaat overtreft onze verwachtingen. Niet alleen technisch goed, maar ook de sfeer bijzonder goed ontvangen.
Meerdere malen om wat aanpassingen gevraagd maar niet allemaal uitgevoerd (ondanks de herhalende vraag).
Uiteindelijk maar geaccepteerd.
Eerdere bestelling perfect verlopen en mooi resultaat

Antwoord van Artli
Een heel mooi resultaat en enorm behulpzaam om tot dit resultaat te geraken. Tot 2 of 3x toe een verandering doorgegeven en binnen no time hadden ze het in orde.
De ontvangers waren er ook erg blij mee. Een origineel cadeau
Nadat we het eerste ontwerp hadden binnen gekregen waren we enthousiast maar het klopte toch nog niet helemaal. Toen we onze punten door hadden gegeven kregen we snel een tweede ontwerp door en waren we echt ontzettend blij. Precies wat we bedoelde was nog toegevoegd. Eenmaal binnen klopte het allemaal nog beter dan op de foto te zien. Kortom heel tevreden! Komen echt na qua wacht/levertijden wat er staat beschreven op de site.
Het eindproduct is erg mooi geworden. Binnen een paar dagen kregen we het voorbeeld binnen en konden we nog wijzigingen aanvragen. We hadden wat kleine detailwijzigingen, deze zijn toegevoegd en het pakket was snel binnen.
Erg fijne en vooral snelle service!
Totaal geen goede 3D tekening en niet schetsachtig getekend, niet het geld waard helaas.

Antwoord van Artli
Fantastische tekening. Helaas kwam onze bestelling beschadigd aan. Artli heeft ons direct een nieuwe toegestuurd.
Prettig contact, snelle service en de tekening was helemaal zoals we hoopten.
Fijn bedrijf!!