Sinds enkele maanden gebruik ik ArtMajeur als forum om mijn aquarelllen wereldwijd aan te bieden, de webstek wekt goed en het is eenvoudig om werk te plaatsen. Er is ook veel interactie met andere ar... Toon meer

Heb kort geleden via Artmajeur een opdracht aan mijn favoriete kunstenaar kunnen geven om voor mij een bepaald schilderij te schilderen. Het contact tussen verkoper en mij ging dan via Artmajeur en ve... Toon meer

1. Kunstgalerie
  2. Aboriginal kunstgalerie
  3. Kunstenaar
  4. Bedrijfscadeau leverancier
  5. Kunstgallerij
  6. Binnenhuisarchitect

Info over Artmajeur

Artmajeur is an online art gallery offering a large choice of original artworks on all supports and techniques (paintings, sculptures, photographs, drawings).
  • +2 millions original artworks
  • Experts curated collections
  • Lowest commission on the market
  • Direct contact with artists & sellers

Registration is free and unlimited for art professionnals.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

6K reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Prima site!!!

Prima site!!! Zeer tevreden!!!

3 april 2026

Antwoord van Artmajeur

Dankjewel voor je feedback. We stellen het zeer op prijs.
Neem gerust contact met ons op via support@artmajeur.com als je vragen of suggesties hebt. We helpen je graag verder.

Mooie kunst.

Er is ook veel interactie met andere artiesten, wat je leerprocces verrijkt.

19 februari 2026

Antwoord van Artmajeur

Dankjewel, Jozef, voor je feedback. We stellen het zeer op prijs. Jouw feedback helpt ons om onze diensten te blijven verbeteren.
Neem gerust contact met ons op via support@artmajeur.com als je vragen of suggesties hebt. We staan ​​klaar om je te helpen.
Het ArtMajeur-team

Als kunstenaar werk ik vanuit de overtuiging dat kunst niet alleen gezien moet worden, maar vooral ervaren, gedeeld en verbonden. Kunst leeft pas echt wanneer zij ruimte krijgt om te resoneren met mensen, emoties los te maken en verhalen te vertellen. In die visie sluit Artmajeur voor mij naadloos aan.

Vanaf het eerste moment voelde ik mij bij Artmajeur oprecht welkom als kunstenaar. Het platform ademt respect voor kunst én voor de maker. Artmajeur biedt niet alleen een indrukwekkend internationaal podium met meer dan twee miljoen originele kunstwerken, maar ook een zorgvuldig samengestelde omgeving waarin kwaliteit, professionaliteit en toegankelijkheid centraal staan.

Wat ik bijzonder waardeer, is de manier waarop Artmajeur kunstenaars ondersteunt zonder hun artistieke vrijheid te beperken. De lage commissie, het directe contact met verzamelaars en de door experts gecureerde collecties zorgen ervoor dat mijn werk op een professionele en eerlijke manier wordt gepresenteerd. Daarbij is het platform helder, gebruiksvriendelijk en veilig – zowel voor kunstenaars als voor kopers.

Artmajeur gaat verder dan alleen een online galerie. Het biedt mij de mogelijkheid om mijn kunst te tonen, te verkopen én mijn eigen online aanwezigheid te versterken via een persoonlijke website. Dit maakt het platform tot een krachtig instrument voor kunstenaars die hun werk serieus willen positioneren binnen de internationale kunstwereld.

De verbinding tussen kunstenaars en verzamelaars staat bij Artmajeur centraal. Die transparantie en menselijkheid maken het verschil. Het is een plek waar kunst niet verdwijnt in anonimiteit, maar zichtbaar wordt, gewaardeerd wordt en de ruimte krijgt om te groeien.

Ik kan Artmajeur dan ook van harte aanbevelen aan iedere kunstenaar die zijn of haar werk professioneel, internationaal en met integriteit wil presenteren en verkopen. Voor mij is Artmajeur niet alleen een platform, maar een vertrouwde partner in mijn kunstenaarschap.
MikoArt (Miechel Kockelkoren)

27 januari 2026

Antwoord van Artmajeur

Dankjewel, Miechel, voor je feedback. We stellen je aanbeveling zeer op prijs. Jouw feedback helpt ons om onze diensten te blijven verbeteren.
Het ArtMajeur-team

Ik creëer schilderijen met een moderne…

Ik creëer schilderijen met een moderne stijl en unieke texturen. Elk kunstwerk is een combinatie van kleur, textuur en details, en biedt een visuele en tastbare ervaring voor de kijker. Mijn werken zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar moderne en unieke kunst om een levendige en dynamische sfeer in huis of op kantoor te creëren.

3 januari 2026

Antwoord van Artmajeur

Dankjewel, Mahboubeh, voor je feedback. We stellen het zeer op prijs.
Neem gerust contact met ons op via support@artmajeur.com als je nog vragen hebt. We staan ​​altijd voor je klaar.

Wat mij opviel

Wat mij opviel, was hoe professioneel en overzichtelijk het Art Majeur platform oogt. De lay-out van mijn pagina voelt als een echte online expositie, waardoor ik makkelijker in contact kan komen met kopers of galeries over de hele wereld. Als beeldend kunstenaar wil ik mijn zichtbaarheid vergroten en daarin geeft Art Majeur alle mogelijkheden. Ik vind Art Majeur absoluut een aanrader en zeer hulpvaardig en snel in reageren.
Ik ben blij dat ik Art Majeur heb gevonden, zodat kunst zich opnieuw mag verbinden met het hart van de toeschouwer.

12 november 2025

Antwoord van Artmajeur

Bedankt voor uw vriendelijke woorden! We stellen uw feedback op prijs! Ons team zal er alles aan doen om u te ondersteunen bij het behalen van uw doel. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via support@artmajeur.com indien nodig. We staan ​​tot uw beschikking.
Het ArtMajeur by YourArt-team

Modern Leather Art for Sale

Maartje van Berkel weet als geen ander traditionele materialen op een vernieuwende manier in te zetten. Haar kunstwerken, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde lederen restmaterialen, combineren eenvoud met krachtige expressie. Door vormen te abstraheren en te reduceren tot de essentie, weet zij een opmerkelijke emotionele diepgang over te brengen.

Elk werk is uniek en toont een spannende balans tussen tactiliteit, verfijning en modern design. Het gebruik van leer geeft haar portretten een warme, bijna sculpturale kwaliteit die zich onderscheidt van conventionele schilderkunst. Daarmee slaat zij een brug tussen kunst, ambacht en duurzaamheid.

Wat haar kunst bijzonder maakt, is de manier waarop kijkers telkens nieuwe details ontdekken in de gelaagde texturen en subtiele kleurovergangen. Haar werk vertelt verhalen zonder woorden — krachtig, stijlvol en tijdloos.

Een echte aanrader voor kunstliefhebbers die op zoek zijn naar een exclusief, hedendaags kunstwerk met karakter en een duurzaam hart.

30 oktober 2025

Antwoord van Artmajeur

Bedankt voor uw feedback! Ons team zal er alles aan doen om u te ondersteunen bij het behalen van uw doel. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via support@artmajeur.com indien nodig. We staan ​​tot uw beschikking.
Het ArtMajeur by YourArt Team

Solo Expo Juan Maria Bollé Merged Gallery Mechelen

Bezocht het atelier van Juan Maria Bollé tijdens de Open studio days van Atelier in Beeld tijdens de maand mei. Sterke expositie, schilderijen met heel eigen techniek waarbij schilderkunst en fotografie worden gecombineerd. Opent binnenkort (half augustus/half september ) nieuwe expo in Merged gallery te Mechelen. Een aanrader!

17 mei 2025

Antwoord van Artmajeur

Bedankt voor uw feedback! Aarzel niet om contact met ons op te nemen via support@artmajeur.com indien nodig. We staan tot uw beschikking.
Het ArtMajeur by YourArt-team

Top service!

12 mei 2025

Antwoord van Artmajeur

Thank you, Manolo, for your feedback.
Please feel free to contact us at the email support@artmajeur.com if needed. We are at your disposal.
Best Regards,
Artmajeur by YourArt Team

Ik was op slag verliefd op de kleuren…

Ik was op slag verliefd op de kleuren en energie! Prachtig schilderij mogen ontvangen, deze krijgt een mooi plekje in ons huis!

7 mei 2025

Antwoord van Artmajeur

Hartelijk dank voor uw feedback! Aarzel niet om contact met ons op te nemen via support@artmajeur.com indien nodig. We staan ​​tot uw beschikking.
Artmajeur by YourArt Team

Zeer correct bedrijf voor zowel kunstenaar als klant

Als kunstenaar heb ik al heel wat meegemaakt met websites voor kunstenaars die achteraf bleken niets van kunst te kennen. Artmajeur daarentegen is het echte werk. Nu al enkele verkopen gedaan naar het buitenland en deze zijn zowel voor mij als voor de klant zeer correct verlopen. Artmajeur heeft goed ingespeeld op de vragen van de klant en ik heb een feilloze verzending kunnen doe plus heel belangrijk netjes betaald geworden.

11 juni 2024