+Snelle levering + Aardige klantenservice + leuke keuzes ++had een klein probleem maar dat is heel goed verholpen!
Positief: - mooi schilderij - Fijne verf - alle benodigdheden - al in frame - na een misverstand met de bestelling en in 1e instantie geen contact kunnen krijgen, heel fijn en heel netjes... Toon meer
Netjes op tijd geleverd. Alle attributen om goed te kunnen verven zijn aanwezig waaronder a3 vel met print van alle nummers en een kleinere zonder nummers ingekleurd op fotopapier. Het enige wat mij... Toon meer
Ik had het schilderij ontvangen, schilderen op nummer doe ik al jaren. Al tientallen schilderijen gemaakt,maar diamond painting is nieuw voor mij. De combinatie is zo super leuk. Even contact gehad me... Toon meer
Gespecialiseerd in luxe schilderen op nummer sets. Become an artist!
Nederland
Vraagt klanten om een review
En heel goed materiaal! En super snelle levering

Antwoord van Arty Bee
Duidelijke shop, gevarieerd aanbod en snelle levering. Het was de eerste bestelling maar zeker niet de laatste.

Antwoord van Arty Bee
Nadat gebleken is dat er een omwisseling van de bestelling had plaatsgevonden hebben zij er alles aangedaan om het zsm te verhelpen. Ik werd netjes op de hoogte gehouden, ondanks mijn getoonde irritaties:)
Nu is mijn bestelling binnen 2 weken alsnog gearriveerd, heel fijn dus.

Antwoord van Arty Bee
Snelle bezorging en super compleet en goede verf. Ik ben zeer tevreden.

Antwoord van Arty Bee
Goede service mooie kleuren goed ingepakt en prachtige creatiet
Dank jullie eel ga zo door.
Omira

Antwoord van Arty Bee
Geweldige service. Had zelf een fout in mijn adres voor verzending gemaakt. Maar door actie van Artybee is dat helemaal goed gekomen

Klantenservice is top!
Post.nl heeft eerste zending pas na 1,5 week geleverd ik was daar best boos om en was ook niet aardig dat er niet geleverd werd de medewerkers bleven geduldig,aardig en beleefd ik was boos omdat de andere drie pakketten zo in huis waren. Als oplossing werd er nog een verzending gedaan en ik kreeg twee zendingen op de zelfde dag binnen. Geen idee wat erbij post.nl is gebeurd.Dit gemeld en voor ik kon knipperen had ik een retour ticket in mijn mail staan. Super geregeld. Inmiddels aan een schilderij begonnen ( andere kado gedaan) en het is weer genieten mooie verf en schilderen op canvas blijft mijn favoriet.

Antwoord van Arty Bee
Supersnelle levering! Binnen 24 uur was het pakketje binnen. Netjes verpakt en de inhoud van goede kwaliteit! Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Antwoord van Arty Bee
De bestelling was zeer snel afgeleverd.
Heel netjes.
En heel goed materiaal!

Antwoord van Arty Bee
Pakketje werd snel geleverd. De eerste keer ging het niet goed want de postcode klopte niet en daarom stuurde PostNL het pakketjeretour naar Arty Bee. Ik belde met Arty Bee en het werd meteen opgelost. Prima service. Ik zal hier zeker nog vaker bestellen!

Antwoord van Arty Bee
Snele levering ,mooi en verzorgd verpakt ik moet nog schilderen maar ziet er echt mooi uit .

Antwoord van Arty Bee
Ben heel tevreden over de snelle afhandeling van mijn bestelling bij arty bee. Werd keurig op de hoogte gebracht van de status en de belofte voor 21.00 besteld volgende dag in huis werd waar gemaakt

Antwoord van Arty Bee
Op tijd geleverd, in eerste instantie oogt het degelijk.
Vandaag begonnen met schilderen en de lichte kleur was erg doorschijnend waarbij de donkere cijfers erdoorheen blijven komen.
Ik denk dat de cijfers veel minder dik gedrukt kunnen worden aangezien er nog een apart papier met tekening en cijfers bij zit.

Antwoord van Arty Bee
Snelle bezorging. Blij met de doos en inhoud. schilderen op nummer. Goed verpakt