2,4

Slecht

Onervaren monteur, slecht contact

We hebben 2 keer sinds we de Beko koelkast hebben een monteur van ASOGEM over de vloer gehad, en 2 keer ook ontevreden. Een, na gevoel onervaren monteur met na zijn mening feitelijke argumenten waarom iets een geluid maak wat volgens hem ook zo hoort (achteraf dus niet), dat was de eerste keer hier moest hij ook voor terug komen, 2e keer kreeg ikzelf de schuld dat ik te hard aan de ijsbak had getrokken en iets had verbogen... weer zijn feitelijk inzicht, achteraf (hij moest terug komen voor een waterlekkage die hij had veroorzaakt) kwam hij erop terug en blijkt dat dat onderdeel in een bepaalde hoek moet staan (info van zijn collega's).... hoe serieus moet je nog zo iemand nemen.. na de laatste reparatie heeft deze beste man de deur scheef gekregen, schade aan de muur en een kras op de deur van de koelkast. tot heden geen reactie op mijn mail richting ASOGEM, dat noem ik ASOciaal. hopelijk kan ik binnenkort een goede review schrijven voor ze...

22 augustus 2023

Alweer een monteur…

Voor de tweede keer moet er een monteur langskomen voor hetzelfde probleem. Asogem is erg laks en zeer klant onvriendelijk. Ik ben erg teleurgesteld dat Beko zo’n slechte service heeft met Asogem

3 maart 2023

Waardeloze service

Half jaar geleden zijn ons problemen ontstaan en alles ligt aan de klant. Bij centrifugeren komt de machine je tegemoet gelopen. Ten eerste gaf hij mijn werk de schuld. Ik werk als Gastouder, dit was heel vreemd. Daarna teveel wasmiddel, te gladde vloer. Machine is opgehaald en door tummers getest. Was niks met onze machine aan de hand. Terwijl bij ophalen de onderdelen onder de wasmachine uitvielen. Nu half jaar later weer flinke problemen. Helaas kwam dezelfde monteur hierheen, waar je als klant niet mee kan praten, want het interesseert hem niks. Filmpje laten zien, maar geen reactie. Nu loopt onze vloer opeens af, knap dat dan de wasmachine bergop je tegemoet komt. Nu krijgen wij een factuur die wij natuurlijk niet betalen. Gaan nu juridisch verder, want vanuit asegom en tummers komt er geen oplossing. Mensen koop aub geen Beko en sluit geen verzekering bij asegom af, want alles ligt aan de klant. Woon al 18 jaar in dit huis, met dezelfde vloer. Leen wasmachine Miele bleef wel staan op dezelfde gladde aflopende vloer, dat is toch wel bijzonder of niet. En asegom sturen foutieve filmpjes naar de klant als “bewijs”. Niet onze wasmachine en dan zeggen teveel schuimvorming. Ik heb gevraagd of ze iemand konden sturen die mij dan wasles wilt geven, maar daar wordt niet op gereageerd.

12 oktober 2022

Begin dit jaar hebben we een nieuwe…

Begin dit jaar hebben we een nieuwe koelkast gekocht. Naar 3 maand was er een probleem met het deurrubber wat niet afsluit.
4 weken geleden is er een monteur geweest om dit te verhelpen. Ondanks dat de monteur vertrok met de mededeling dat alles OK was, was het probleem niet opgelost. Na contact is er aangegeven dat er door de monteur geconstateerd is (?) dat het rubber niet OK is en de deur moet worden vervangen. Levertijd 4 weken ! Gistermiddag een bevestigingsmail dat de monteur vanmiddag zou komen om de nieuwe deur te plaatsen. Tot mijn stomme verbazing wordt ik vanmiddag gebeld door de service afdeling met de mededeling dat de deur nog niet binnen is......
Enige optie is om een nieuwe afspraak in te plannen voor volgende week (dus weer een dag vrij nemen) zonder dat Asogem van te voren aan kan geven of de deur er dan wel is.
Wat is dit voor een bedrijf en wat een bedroevende service.

20 september 2022

In augustus 2020 hebben we een Beko…

In augustus 2020 hebben we een Beko wasmachine gekocht bij Bemmel & Kroon. Onlangs sloeg de machine "op hol" (zeer heftig trillen en bonken) tijdens het centrifugen. Hij was een meter verplaatst over een betonnen vloer. Dit was tot dan toe nog nooit gebeurt.
Er zat nog garantie op de machine en een monteur, een zekere Bart, is langs geweest en zei dat we de machine hadden overladen met was. Tevens was er teveel wasmiddel gebruikt. (?)
Ik zei dat we de machine nooit overladen dus ook deze keer niet. Hij waarschuwde ons dat wanneer hij weer "voor niets" terug moest komen dat dit niet onder garantie valt. En ja hoor, een paar weken later weer een zeer heftig bonkende en "springende" wasmachine. Gevaarlijk gewoon. Dus kwam Bart weer langs maar hij kon niets vinden. En toen GAF HIJ ONS DE SCHULD dat we weer teveel was in de machine hadden gestopt!!! Mijn vrouw durfde al helemaal niet meer de normale hoeveelheid was erin te doen laat staan dat we er teveel in gedaan hebben. Een factuur van €109 euro is het resultaat. Werkelijk schandalig hoe ASOGEM klanten behandeld. Ze kunnen het probleem niet lokaliseren en dus legt men de schuld bij de klant. De machine is overigens weer "op hol" geslagen met weinig was erin. Ook is de machine nu ontregeld op een bepaald programma, na het centrifugeren pakt hij weer water dan weer centrifugeren enz..... Het heeft me trouwens bijna een week gekost om überhaupt een 2e afspraak te kunnen maken, ze nemen bij ASOGEM de telefoon gewoon niet op. Zo te zien op internet zijn wij niet de enige die klachten hebben over ASOGEM.

14 juni 2022

Ik wordt mobiel goed op de hoogte…

Ik wordt mobiel goed op de hoogte gehouden over de komst van de monteur,heel fijn.
De monteur Ron,is een hele enthousiaste en goedlachse man en hij legt ook goed uit.
En ik ben blij dat ik mijn vaatwasser weer kan gebruiken.

Dank u wel monteur Ron!

9 mei 2022

Zeer onbekwame monteurs die op alle…

Zeer onbekwame monteurs die op alle wasmachine problemen/defecten 1 oplossing hebben! U gebruikt teveel wasmiddel mevrouw een kwart dop?!!
Zonder te deskundig te kijken roepen ze te veel wasmiddel!

25 april 2022

Is dit jouw bedrijf?