Assetivax

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

ESTAFA TOTAL

Es un engaño, timo o como lo quieran calificar, pero el resultado es que se quedan con tu dinero. Yo empecé a operar con ellos el 02/11/2023, invirtiendo el mínimo de 250,00€ y a los 15 minutos me llamó Catalina para informarme de los pasos a seguir y a partir de ahí, primero Marcus, después Luis, muy amables. Me ponen la zanahoria de una inversión con los 250€, me dicen que he ganado 50€, los retiro, y a partir de ahí insisten mucho en que invierta más. Como no me convenció tanta insistencia, dije que quería retirar la inversión y a partir de ese momento ha sido imposible. Las claves para acceder a las cuentas no funcionan y si te quieres poner en contacto con ellos por c.e., éste viene devuelto.
Tengo que dar por timados 250€. C
Cuidado con ellos.

11 juni 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Estafa en toda regla,antes…

Estafa en toda regla,antes frostwin,despues de una misera inversion 250€comienzas operando muy bien,ves como dia a dia crece lo que inviertes,te llaman a todas horas con un trato muy gentil y muy amble,primero Marco y luego Alberto, un dia dejo de funcionar el portal,mandas correos para contactar y no es posible.NO SE DEJEN CONVENCER NI ENGAÑAR SON ESTAFADORES.

24 mei 2024

Løb langt væk fra dem

Løb langt væk fra dem. Det koster penge at lære dem nærmere at kende og havde jeg set min første indbetalings øvrige oplysninger viste, de var sendt til Nairobi ville jeg ikke stå i den situation jeg står i nu. Først hed firmaet Frostwin. Jeg så en reklame på facebook og kontaktede dem. Du vil se du laver gode penge på deres trading platform. Når du så skal hæve dine penge, finder du ud af at den wallet de sender den til, er tom når du kontakter, i mit tilfælde, Atomic wallet, som så siger jeg er blevet svindlet. Det samme gør sig gældende ved de bitcoin du køber, i mit tilfælde Bitinvestor, de vil også oplyse at firmaet Assetivax er scam.

18 mei 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Først Frostwin, nu Assetivax.

Mit indtryk er at det er svindel det der foregår. Assetivax oplyser at de har overtaget Frostwin (et andet fup firma) og at de er en underafdeling af Saxobank.
Jeg startede med at overføre 250 euro (blot for at teste) De er nu vokset til ca. 460 euro på få måneder, ser det ud til på deres site.
Nu vil de gerne have mig til at overføre flere penge.
Jeg har svaret at jeg gerne vil have de 460 euro retur til min Nem konto, før jeg overfører flere penge. Så blev de sure !!!!! Jeg tror aldrig jeg ser de penge tilbage på min “rigtige” bankkonto.
Deres hjemmeside, viser at de ikke falder ind under nogen reguleringsmyndighed. Det er et STORT RØDT FLAG!! Det alene burde være nok til, at du IKKE investerer med dem. De arbejder også med websteder, der tilbyder "Automatiseret handelssoftware", som er et andet rødt flag, da denne slags websteder er berygtede svindlere.

4 april 2024

Dit is Trustpilot