Na jarenlang gebruik van Seroquel geeft mijn gestel mee dat de voordelen geenszins opwegen tegen de nadelen ervan. Dit medicijn zou terstond uit de handel moeten genomen worden.

25 maart inenting AZ, vanaf dag 3 ernstige spierpijn in bovenarm op plaats van inenting, die me erg belemmerd in mijn dagelijks leven. Neem overdag al die tijd 4 x 2 paracetamol en voor de nacht napro... Toon meer

Vrouw 60 Astra prik De eerste prik kreeg ik op 17 april zelfde dag zeer moe en barstende hoofdpijn wat 2 dagen aanhield, na een week kreeg ik een zware griep heel veel hoesten koorts en verkouden wa... Toon meer

Pas lastminute besloten astra vaccin (voorkeur PFIZER!). Na 10 uur 40° koorts ondanks max. dosis paracetamol. 6 minuten na prik dikke arm, later hand ook en tinteling pink. Volgende dag nog verminderd... Toon meer

2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Donderdag avond 18u Astra Zeneca…

Donderdag avond 18u Astra Zeneca gekregen, in de avond geen probleem, s'nachts niet geslapen, dag nadien hoofdpijn en in de avond grieperig gevoel:kou, dan weer zweten, wederom niks geslapen en opgestaan met barstende hoofdpijn, moe. Ik zie er echt niet naar uit om tweede injectie nog te laten zetten.

23 mei 2021

slechtste vaccinatie

slechtste vaccinatie spuit Astrazeneca, die ik ooit in mijn leven heb gehad, er zijn natuurlijk ook lichtere vaccinatie,s die je kan krijgen, maar de keuze ligt niet bij jou natuurlijk om te kiezen tussen verschillende vaccinatie,s, rot middel wie dit heeft uitgebracht bah bah eerste en de laatste keer dat ik dit ga innemen, dus NOOIT MEER!! overal pijn hoofdpijn misselijkheid 2 weken lang niet uit mijn bed kunnen, met moeite eten en stappen.....

23 mei 2021

Wat een aparte opmerking over mensen…

Wat een aparte opmerking over mensen die bijwerkingen melden. Zeker de mensen die na een groot aantal weken nog steeds zware hoofdpijn, spierpijn en/of vermoeidheid hebben. Voor sommige zo erg dat ze geen tweede vaccinatie willen. En heb dan jankers en volgevreten noemen? Zeer apart. Wat meer respect ajb. Dat wil jezelf ook.

21 mei 2021

Zoekende naar ervaringen met de…

Zoekende naar ervaringen met de vaccinatie astra zenica ben ik hier terecht gekomen.
Ik twijfelde of ik dit vaccin wel wilde, het voelde niet goed en ik was echt bang en als ik de bijwerkingen lees die best bij veel mensen voorkomen weet ik nu zeker dat ik geen az wil en het risico niet wil lopen op de heftige bijwerkingen die je kunt krijgen, maar ik wil wel gevaccineerd worden maar dan wel met Pfiser of moderna.
Ik zit in de groep die az moet nemen of anders niet.
De mensen die hier hun slechte ervaringen uiten die zijn bewust op zoek gegaan naar informatie omdat ze zich ziek voelen en willen weten of er meer mensen zijn met heftige klachten en dat vind ik heel begrijpelijk.
Dan is het heel jammer als je door mensen die weinig tot geen klachten ervaren op een bepaalde manier word weggezet.
Iedereen moet zijn/haar review hier kwijt kunnen, goede of slechte ervaringen.
Iedereen is zelf baas over zijn eigen lichaam en gezondheid en wat hij of zij krijgt ingespoten.
Ik ben niet tegen vaccinatie maar wil geen vaccin wat ik niet vertrouw.
Iedereen mag zijn eigen afweging maken en laten we elkaar in onze waarden laten en respectvol met elkaar omgaan.
Trustpilot is om je ervaringen te delen en niet om te oordelen of iemand dom is of niet.
Dit wilde ik even kwijt.

Ik ben 60 jaar

Ik ben 60 jaar, 20 mei, astrazenica, gekregen. Eerst een beetje hoofd en spierpijn. Midden in de nacht koude rillingen, en zwadere hoofd en spierpijn. 21mei zo gammel al het maar zijn kan, slapen en dan weer wakker. Ik ben blij met de prik, maar de bijwerkingen zijn minder. Het is niet anders

Respect

Afgezien van het feit dat ik geen AZ wil als vaccin, wat gelukkig bij mijn huisarts op veel begrip kon rekenen, ben ik geen vaccinatie weigeraar. Wel wil ik zelf kunnen kiezen welk vaccin in mijn lichaam gespoten wordt. Daarnaast respecteer ik ieders mening. Degenen die zich dolenthousiast met AZ laten vaccineren kunnen op evenveel respect rekenen als volledige weigeraars. Iedereen maakt zijn eigen afweging hierbij. Het is daarom nogal storend als ik reviews als "jank verhalen", met opmerkingen als "verwende, volgevreten Nederlanders" moet lezen van ofwel een lid van een trollenleger, of, als dit geschreven is door een mens, iemand die het woord "respect" in haar opvoeding volkomen gemist heeft.
Mijn reden om niet Astra Zeneca te nemen is niet het risico om te overlijden aan trombose, maar de uitgebreide meldingen van ernstige bijwerkingen zoals langdurig zware hoofdpijn, vermoeidheid en meer van dit soort ongemakken. Voldoende reden voor diverse landen om geheel te stoppen met dit vaccin.

1 dag een beetje grieperig gevoel

1 dag een beetje grieperig gevoel . Viel alles mee. Ik kreeg een prullenbak vaccin. Dus bij deze een bedankje aan de weigeraars en bange verhalenvertellers. Deze mamma heeft alvast wat meer bescherming nu. Gr.

Acceptabele bijwerkingen

Na eerste prik een paar uur keelpijn, daarna een paar uur erg stijf. Verder geen bijwerkingen gemerkt. Na 10 weken 2de prik. Geheel zonder bijwerkingen.
Prima vaccin dus voor 64 jarige.

20 mei 2021

Hoe is het mogelijk dat 60 plusser in Curacao wel Pfizer/ moderna krijgen?

Hoe is het mogelijk dat 60 - 65 plussers in Curacao wel met Pfizer/Moderna worden ingeënt en hier in Nederland je geen mogelijkheid hebt tot dit vaccin? Zo star is het beleid hier. "prikken wat de pot schaft" Er worden via de huisartsen mensen naar de GGD verwezen op basis van medische gronden. Maar eenmaal bij de GGD op basis van hun geboortejaar in de 60-65 groep weer weggestuurd zonder vaccin! Dat terwijl er om hun heen jongere Nederlanders wel met Pfeizer/Moderna gevaccineerd worden. Iedereen heeft recht om gevaccineerd te worden en als een bepaald vaccin niet veilig is vanwege medische gronden een ander vaccin aangeboden te krijgen. Dit is pure leeftijdsdiscriminatie. Minister de Jonge heeft zijn beleid aangepast vanwege de bijwerkingen bij jongeren. Wie zegt dat het veilig is voor ouderen? Er zijn ook bij deze groep al ernstige bijwerkingen geconstateerd. Een huisarts verwijst een patiënt niet voor niets door. Die kent zijn/haar medisch dossier. Ik heb een klacht ingediend bij Bureau Discriminatie. Dit is leeftijdsdiscriminatie! Ik hoop dat meer mensen dit gaan doen, anders verandert er niets.

20 mei 2021

Dag 1na eerste prik Astrazeneca moe…

Dag 1na eerste prik Astrazeneca moe spierpijn benen en lichte hoofdpijn. Zit in groep zestig plus die als enige in heel Nederland nog Astrazeneca krijgt. Geen vrije keuze mogelijk terwijl Pfizer/Moderna volop verkrijgbaar is en dan ook nog eens de zestig plus doelgroep de laagste bescherming geven. Straks is alles losgelaten qua beperkingen en dan mag deze doelgroep met nog het grootste risico qua gekregen vaccin het uitzoeken en hopelijk niet te vaak het virus meer oplopen. Hartelijk dank aan de beleidsmakers. Prutsers.

Snel moe na 1e Astra zenica vacinatie

Na de 1e Astra zenica vacinatie 1 nacht lichte koorts en een pijnlijke plek op de schouder vd prik, verder geen bijwerkingen.
Nu na 2 weken wel geconstateerd dat mijn piek vermogen bij het mountainbiken volledig weg is. Ben snel moe alsof mijn hart niet mee wil.
Hopenlijk gaat dat snel over want daarvoor heb ik me niet laten vacineren. Dat was net om dit soort vermoeidheids klachten tegen te gaan bij het krijgen van corona.

19 mei 2021

Geef 60-64 jarige Vaccin-Keuze-Vrijheid.

Zeer matig vaccin met een (relatieve) zeer matige beschermingsgraad. Schandalig dat juist kwetsbare (60-64) deze ‘rommel’ verplicht opgedrongen krijgen als ze hun maatschappelijke en individuele verantwoordelijkheid nemen mbt COVID-19.
Onuitstaanbare reacties/besluiten heb ik in deze helaas moeten optekenen uit de mond van Hugo de Jonge. Hardwerkende minister die wat dit betreft de plank volledig mis slaat. Ik zou zeggen; kom bij zinnen Minister en geef mensen keuze-vrijheid!
Pfizer en Moderna zijn gewoon beter ontwikkelde vaccin’s met, zeker in de toekomst zal blijken, een veel effectievere werking.
Minister STOP deze hel voor (terecht) Kritische 60-64 jarige mede-burgers door het terstond invoeren van Vaccin-Keuze-Vrijheid!

19 mei 2021

Astra Zeneca en aanhoudende hoofdpijn

Ik heb op 30 maart, de dag dat het gestaakt werd (!!!), mijn eerste vaccin gekregen. In de avond werd ik grieperig en had ik een helse nacht, met koude rillingen, opeen geklemde kaken en een nare hoofdpijn, net onder de schedel. Die hoofdpijn is sindsdien gebleven (nu 6 weken later), niet de hele dag, maar wel terugkerend. Ik heb aangegeven dat ik het tweede vaccin op 24-6 niet wil, maar Pfizer daarvoor in de plaats ( doen ze in Zweden en Denemarken ook). Maar dat mag in Nederland niet. Ik vind dat erg raar, ik heb aanhoudend klachten en wil de tweede Astra Zeneca niet, geen vertrouwen meer.

18 mei 2021

Na ruim 6 weken nog steeds last van spierpijn/stijfheid

Op 1 april 1e vaccinatie AstraZeneca gehad. Aantal dagen last gehad van de prikplek in de arm, maar na dag of 5 last gekregen van enorme spierpijn in m.n. benen/billen en stijfheid na zitten/liggen.
Leek na 3 weken over te zijn, maar komt sindsdien terug, ene dag meer dan de andere. Bij het opstaan voel en lijk ik wel 80, in rug (m.n. in de ochtend) en benen (rest van de dag) zijn m'n spieren stijf/ pijnlijk, verbetert als ik een stukje heb bewogen.
Inmiddels 6 1/2 week na de vaccinatie, maar merk geen verbetering. Twijfel dus erg over vaccinatie 2....
Herkent iemand zich in deze klachten?

17 mei 2021

Blij met mijn vaccin!

Bijna drie weken geleden gevaccineerd met Astrazeneca. S'avonds koorts en de andere dag slap, moe en niet lekker. Daarna was het voorbij. Ik vind het juist een goed teken dat mijn lijf reageert op het vaccin. Ik begrijp al die boze reacties hieronder niet zo goed. Het belangrijkste is toch dat dit vaccin beschermd tegen Covid-19!
Als de baby's na een vaccinatie koorts krijgen en een paar dagen ziek zijn dan hoor ik niemand roepen dat het rotvaccins zijn! Nu de volwassen een dagje ziek en beroerd zijn schreeuwen ze moord en brand?! Beetje overdreven in mijn beleving. Wees blij dat we een vaccin kunnen krijgen. Ik dank de medische wetenschap hiervoor.

17 mei 2021

1 vaccin gehad en gisteren 2e

1 vaccin gehad . Twee dagen wat beroerd en hoofdpijn.
Nu gisteren de 2e gehad en nu knallende hoofdpijn. Moet erbij vermelden dat ik lucrin injecties krijg en tramadol vanwege telkens uitgestelde nodige operatie.
De hoofdpijn voelt als hoofdpijn toen ik corona had .
Verder wat moe en gisteren spierpijn maar verwacht dat dit net als met de 1e vaccinatie morgen ver weg zal zijn.
Dit vaccin is net zo goed als Pfizer en ik blijf zeggen geloof niet alles wat je leest. Ik ben 42 jaar .

16 mei 2021

In februari mijn eerste vaccinatie…

In februari mijn eerste vaccinatie gehad. Licht grieperig de dag na vaccinatie, maar prima te doen. Wel na de 1e prik in de weken erna vroeg vermoeid in de avond. Ook vaker dagen last van lichte hoofdpijn. Weet niet of er een verband is met az, maar lijkt mij wel aannemelijk, omdat ik er normaal bijna nooit last van heb. Vorige week de 2e prik gehad. Geen klachten de dag erna. Wel alweer 2 dagen hoofdpijn gehad 1 week na de vaccinatie.

11 maart mn eerste vaccinatie gehad

11 maart mn eerste vaccinatie gehad. Was een dag of 2 flink beroerd maar daarna ging het prima. Maar nu sinds enkele weken ernstige pijn in mn gewrichten. Handen, ellebogen, knieën, schouders doen heel veel pijn. 27 mei staat nr 2 in de planning maar ik twijfel heel erg of ik dat wel ga doen

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken