astrid&agnes Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fina smycke … mina absoluta favoriter… och snabb leverans, och mycket fint paket alltid, fin ask med med astrid o Agnes på. Bara att packa upp o ge bort i present.. klart . Om jag inte behåller det sj... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har köpt en ny ring ( den andra jag hade gick sönder i klofästet och stenen ramlade ut ) Jag blev väldigt ledsen förstås , eftersom det var en gåva . Men jag älskar den ringen har oxå den släta r... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fint armband, men blev lite rädd när jag öppnade paketet och trodde det var ett barnarmband, då den ser så liten ut. Borde stå med storlek med omkrets så man inte blir rädd att den inte går runt sin... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Sieradenwinkel
  2. Winkel in modeaccessoires

Geschreven door het bedrijf

Hos astrid&agnes hittar du kvalitativa & snygga smycken i rostfritt stål & äkta läder. Stilrena smycken i svensk design som lyfter din outfit.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

100 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Vackra smycken.

22 juli 2026

Hej Malin,
Stort tack för din fina recension 💛

Otroligt fina smycken

Otroligt fina smycken, som uppskattades av födelsedagsbarnet!
Bra priser👍
Snabb leverans👍👍

19 juli 2026

Hej Camilla,
Stort tack för din fina recension 💛
Så roligt att höra att smyckena blev uppskattade av födelsedagsbarnet - och att du dessutom är nöjd med både pris och leverans ✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans och väldigt…

Snabb leverans och väldigt tillmötesgående vid byte av färg på smycket

15 juli 2026

Hej Lennart,
Stort tack för din fina recension!
Så roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och hjälpen du fick i samband med ditt byte. Det är precis den service vi vill ge våra kunder ✨

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Snabb leverans. Har fina smycken. Köpte 2st guldarmband tyckte inte att dom riktigt lika på bilden. Länkens ihop sättning av länkarna va lite rundare,mjukare på bilden. Tyckte den va finare på bilden. Men är okej nöjd med armbandet. Det är tyvärr lätt att fastna i stickade kläder på kanten av armbandet. (Hänt 2gr)

5 juli 2026

Hej Katarina,
Stort tack för att du tog dig tid att lämna en recension 🤍

Vad fint att höra att du är nöjd med leveransen. Vi uppskattar din feedback kring att armbandet upplevs annorlunda jämfört med bilderna på hemsidan - det är självklart viktigt för oss att våra produktbilder ger en så rättvis bild som möjligt.

Tack också för att du uppmärksammar oss på att kanten kan fastna i stickade plagg. Det ska vi se över internt 💌

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket nöjd med servicen och det…

Mycket nöjd med servicen och det personliga bemötandet.

12 juli 2026

Hej Inger,
Stort tack för att din fina recension 🤍
Så roligt att höra att du är nöjd med både vår service och det personliga bemötandet - det betyder mycket för oss 💫

Snabbt och proffsigt

Snabbt och proffsigt. Fint smycke

3 juli 2026

Hej Eva,
Vi blir så glada över att höra att du är nöjd med ditt köp 💫

Hej Tamana,
Stort tack för att du tog dig tid att lämna en recension 🤍
Vad kul att du höra att du är nöjd med kvaliteten och designen på våra smycken - det gör oss väldigt glada 💌

Hej Ulrica,
Stort tack för att du tog dig tid att lämna en recension 🤍
Vi blir så glada över att höra att du är nöjd med leveransen 💫

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hade köpt ett par örhängen i butik och…

Hade köpt ett par örhängen i butik och ville ha fler. Valde att köpa på online direkt istället. Snabb leverans.

28 juni 2026

Hej Sussie,
Stort tack för att du tog dig tid att lämna en recension och tack för förtroendet att du valde att beställa direkt från vår webb 💛 Underbart att du fick en fin upplevelse! 💫

Hej Ewa,
Stort tack för att du tog dig tid att lämna en recension 🤍
Vad kul att höra att du är nöjd med både leverans och ditt nya smycke 💫

Hej Liselott,
Vi blir så glada över att höra att du är nöjd med ditt köp 💫

Tack!

Wow, vilken service, Emelie & hennes kollega kom med tips, skickade bilder. Snabb leverans och fin kvalité. Jag är så nöjd och rekommenderar verkligen astrid&agnes.

17 juni 2026
Review zonder uitnodiging

Hej Annelie,

Åh, stort tack för din fina recension 🤍 Så roligt att höra att du är nöjd med både smyckena och hjälpen du fick av vår personal ✨

Och stort tack för att du rekommenderar oss, det betyder mycket!

Varmt välkommen tillbaka 💌

astrid&agnes-teamet

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans, superfina smycken!

15 juni 2026

Antwoord van astrid&agnes

Hej Karolina, Stort tack för att du tog dig tid att lämna en recension 🤍 Vi blir så glada över att höra att du är nöjd med ditt köp och så fint att det kom fram snabbt till dig 💫

Antwoord van astrid&agnes

Hej Eva, Stort tack för att du tog dig tid att lämna en recension 🤍 Vi blir så glada över att höra att du är nöjd med ditt köp och att smycket motsvarade dina förväntningar 💫 Välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar, astrid&agnes-teamet

Mycket tillmötesgående och hjälpsamma

Mycket tillmötesgående och hjälpsamma, snabb leverans

6 juni 2026

Antwoord van astrid&agnes

Hej Janeth, Stort tack för att du tog dig tid att lämna en recension 🤍 Vi blir så glada över att höra att du är nöjd med ditt köp, service och så fint att det kom fram snabbt till dig 💫

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans och väldigt fina…

Snabb leverans och väldigt fina smycken. Förpackade i söt presentask. Rekommenderar för alla typer av presenter eller gå-bort-gåva.

28 mei 2026

Antwoord van astrid&agnes

Hej Jenny, Stort tack för att du tog dig tid att lämna en recension 🤍 Vi blir så glada över att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss 💫

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ring och örhängen så fina

Ring och örhängen så fina! Leveranstiden 2 dagar. Toppen!

29 mei 2026

Antwoord van astrid&agnes

Hej, Stort tack för att du tog dig tid att lämna en recension 🤍 Vi blir så glada över att höra att du är nöjd med ditt köp och så fint att det kom fram snabbt till dig 💫 Välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar, astrid&agnes-teamet

Snabb leverans.

25 mei 2026

Antwoord van astrid&agnes

Hej Kristina, Stort tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Så fint att det kom fram snabbt till dig 💫

Alltid nöjd

Vilken service och bemötande. Toppen!
Karin som jag pratat med flera gånger är så hjälpsam. Tusen tack för fin inslagning. Var så nöjd med det fina halsbandet.

25 mei 2026

Antwoord van astrid&agnes

Hej Ulla, Stort tack för att du tog dig tid att lämna en recension 🤍 Vi blir så glada över att höra att du är nöjd med ditt köp och att du fått så fint bemötande av Karin 💫

Fina armband och snabb leverans

Fina armband och snabb leverans