1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Auction logistics nl- Niet te spreken over de service en…

Niet te spreken over de service en vooral niet over de communicatie. Levertermijn wordt niet gerespecteerd. Klant wordt niet op de hoogte gesteld. Na meermaals zelf te bellen verneem ik dat mijn bestelling zelfs nog niet opgehaald is. Bestelling 2 weken te laat geleverd en wanneer ik vraag om een vergoeding wordt ik belachelijk gemaakt en leggen ze de telefoon af, meermaals! Totaal onprofessioneel.

4 september 2025

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, de dag van te voren werd het vervoer bevestigd.
Een half uur voordat de chauffeur aankwam belden hij keurig dat hij onderweg was en er bijna zou zijn.

Fijn bedrijf alles netjes volgens de regels.
Pakket netjes afgeleverd.

7 november 2023

Afrader!

Verpakking en transport werd door Auction Logistics gedaan. Voor het transport werd door de veiling verzekerd dat alles in werkende staat was. Echter bij aankomst waren 5 scopen niet meer werkend, lampjes stuk. Niet verwonderlijk wanneer dit zo getransporteerd word zonder enige bescherming rond het product.
Op een klachtenmail word niet geantwoord.
€80 betaald voor een zeer waardeloos transport!

15 april 2022

Offerte aangevraagd bij auction…

Offerte aangevraagd bij auction logistics, de eerste offerte was rond de 300 euro, prima prijs, later voor precies dezelfde kavels rond de 500 euro. Na de uitleg hadden ze bij de tweede offerte een Kooijaap toegevoegd terwijl ze daar in de eerste offerte niets over hadden gemeld.
Vervolgens 4 keer gevraagd de offerte aan te passen, helaas zonder resultaat. Ze reageren sowieso slecht of niet op de mail (moest erachter aan bellen). Nadat de wachtwoord reset ook niet werkte en ze geen idee hadden waarom het niet werkte, maar besloten verder niet met deze partij in zee te gaan. Eigenlijk schrijf ik nooit een review maar deze service is zo onder de maat dat ik de moeite heb genomen deze review te schrijven.

11 november 2020

Geen levering en geen terugbetaling

Betaald maar niet geleverd. Bleek dat het veilinghuis waar ze mee samen werken(openbare-verkopen.be) de verkochte goederen niet in stock had. Het veilinghuis belde me later op om te zeggen dat het hun fout was en dat ze de goederen gratis tot bij mij gingen brengen. Auction Logistics wil me het betaalde bedrag echter niet terugstorten. Telkens wanneer je belt krijg je te horen dat ze het gaan terugbetalen, maar dit gebeurd nooit. Ondertussen zijn we 3 maanden verder en dien ik via het gerecht te gaan om mijn 1.000 € terug te krijgen. (wat trouwens een overdreven dure prijs bleek te zijn). Absoluut te vermijden.

12 januari 2019

snelle offerte, slechte nazorg

Nadat ik wat gekocht had bij Troostwijk Veilingen kreeg ik een razendsnelle offerte voor het ophalen van de spullen. Een aardige dame regelde alles binnen zeer korte tijd en heb ik hun factuur meteen betaald. Alles geregeld dacht ik maar daarna bleef het stil. De spullen moesten afgelopen vrijdag worden afgehaald maar kreeg ik een bericht van Troostwijk dat het niet was opgehaald. Toen even gebeld en kreeg een norse man aan de lijn, "oh, dat wordt vandaag opgehaald en zie ik dat het ook niet is betaald, ook hebben we geen afleveradres ontvangen" Toen ik vroeg waarom er niet even naar mij werd gebeld werd zij hij "dat doen we niet, we slaan het op in ons magazijn" Bleek toch betaald te zijn maar bleek er een foutje gemaakt te zijn, geen excuses. Een foutje is snel gemaakt men geen probleem maar slechte communicatie en een norse medewerker, dat kan echt niet.

23 juni 2014
Reviews in alle talen tonen. (27 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken