Leuk om te lezen dat er veel mensen, een goede ervaringen hebben gehad. Jammer maar hellaas, is dat bij ons niet het geval. De auto dat wij hebben gehuurd, was er niet meer. En hebben ze ons een... Toon meer
Alles was prefect geregeld door Auto Europe. Dus zeker een aanrader. Alleen is Thrifty niet zo'n geweldige maatschappij. We moesten bijna een uur wachten op onze auto, ookal waren we al een uur lat... Toon meer
Niet de eerste en zeker ook niet de laatste ervaring om een wagen te huren, ergens op een vakantiebestemming. Ik ben hier vaste klant en twijfel geen seconde om steeds weer deze aanbieder te gebrui... Toon meer
Mijn ervaring met Auto Europe is reeds jaren positief. Ik krijg steeds een mooi overzicht van de beschikbare auto's. Prijs en opties zijn zeer duidelijk.Er is een goede vergelijking met verschillende... Toon meer
Over Auto Europe Belgium
Met meer dan 20.000 locaties in 180 landen staan flexibiliteit en klanttevredenheid voor Auto Europe centraal.
Landsbergerstrasse 155, 80687, München, Duitsland
- +49 89 412 07 250
- nlres@autoeurope.de
- www.autoeurope.be
Heeft 45% van zijn negatieve reviews beantwoord
Slechte comuninicatoe
Leuk om te lezen dat er veel mensen, een goede ervaringen hebben gehad.
Jammer maar hellaas, is dat bij ons niet het geval. De auto dat wij hebben gehuurd, was er niet meer. En hebben ze ons een andere gegeven. Wij moeste deze nog betallen volgens de verhuurders. Terwijl wij deze al betaal hadden.
Wij proberen nu al 5 dagen contact op te nemen met auto europe zelf, maar dit is tevergeefs. Wij krijgen hun maar niet aan de lijn. Een email adres is ook niet te vinden.
Onze klacht werd nog steeds niet…
Onze klacht werd nog steeds niet behandeld door Drivalia.We stuurden 4 maanden geleden per mail een klacht. Ook autoeurope neemt geen verantwoording..let op met het bedrijf Drivalia..we zijn opgelicht.
Maffia praktijken...
Beloofde terugbetaling niet gekregen
Auto Europe maakte een fout waardoor wij extra kosten moesten voorschieten, deze zouden terugbetaald worden, maar dat is maanden later nog steeds niet gebeurd. De klantendienst is meestal onbereikbaar.
Het in orde maken van de wagen.…
Het in orde maken van de overhandigingspapieren en dergelijke ging heel vlot.
De wagen die ons werd toegewezen was maar voor de helft vluchtig gekuist, zowel binnen als buiten was hij vuil.
De wagen heeft 36000km op de teller maar gaf de indruk een oude wagen te zijn.
Wij hebben al zo dikwijls bij autoeurope geboekt maar nu viel dit tegen, ik vond dit spijtig.

Verhuur van onbestaande auto
Ik heb een auto gehuurd en betaald in februari 2025, afhalen op luchthaven Baltimore. Ik kom toe : geen auto. Uren gewacht, uiteindelijk auto geannuleerd en dit stuk van mijn reis gedaan zonder huurwagen. Onbetrouwbaar. We zijn een maand verder, ik heb mijn geld nog steeds niet terug, geen excuses, niets. Enkel een tevredenheid enquête. Waarom kan ik geen 0 sterren geven ?

Liep weer heel vlotjes.
Liep weer heel vlotjes.. voor mij: elke auto huren op vakantie = Auto Europe boeken *****

Antwoord van Auto Europe Belgium
Handige zoekfuncties en een goed…
Handige zoekfuncties en een goed overzicht met daarbij ook de review score van de verhuurfirma
Boeken kan zonder veel rompslomp.
Scherpe prijzen.

Antwoord van Auto Europe Belgium
Duidelijke boeking, goede prijs.
Gemakkelijke boeking en alles is duidelijk. Heb al veel
via Auto Europe geboekt en nog nooit problemen gehad.

Antwoord van Auto Europe Belgium
Alle mogelijkheden op één site
Scan van alle beschikbare verhuurders op de locatie, de mogelijkheid van bijkomende verzekering.

Antwoord van Auto Europe Belgium
Jarenlang klant bij Auto Europe en nu…
Jarenlang klant bij Auto Europe en nu NOOIT MEER. We hadden een wagen gehuurd via hen voor 7 personen. Wat bleek bij aankomst dat dit type wagen enkel voor 5 personen bestond. De persoon bij het verhuurbedrijf wist ons te vertellen dat zij dit probleem de laatste weken reeds meerdere keren gehad hadden met Auto Europe. Ik kreeg ook zwart op wit te zien en afgedrukt dat het Auto Europe was die een andere categorie geboekt had bij het verhuurbedrijf, dan de categorie die ze ons verkocht hadden. Na telefonisch contact met Auto Europekregen we te horen dat we onze plan maar moesten trekken en zelf een nieuwe wagen moesten vinden. We stonden daar zonder hulp met een kindje van 1,5 jr. uiteindelijk is het ons gelukt om een wagen te huren aan 4x de prijs dan de oorspronkelijke. Tot op heden ( meer dan 8 weken later) hebben we nog geen antwoord/refund en/of tussenkomst gekregen van Auto Europe.

Antwoord van Auto Europe Belgium
De info is klaar en duidelijk…
De info is klaar en duidelijk opgesteld. Alle info in gemakkelijk terug te vinden.
Handige pop-ups voor verduidelijking van een aantal termen/items.

Reservatie
De reservatie ging alvast vlot en duidelijk. Hoe het ter plaatse zal zijn, kunnen we pas later meedelen.

Antwoord van Auto Europe Belgium
AUTOEUROPE: OPLICHTING & GEEN REACTIE! REIS VERPEST! WAARSCHUWING!
Onze boeking bij AutoEurope draaide uit op een RAMP en voelt als PURE OPLICHTING. Hun website liet een boeking toe die bij het afhalen tot ENORME problemen leidde. Resultaat: geen auto, reis geannuleerd en geld kwijt!
AutoEurope dwingt je ter plekke tot dure "oplossingen" voor problemen die ZIJ veroorzaken. Ons betaalde bedrag is nog steeds NIET TERUGBETAALD, ondanks eerdere beloftes.
Formele klacht gemaild naar AutoEurope, maar ze geven reageren niet. Klantenservice is ONBEREIKBAAR en ONWILLIG.
TRAP ER NIET IN! Dit bedrijf lijkt te teren op misleiding. AUTOEUROPE, GEEF ONS GELD TERUG EN STOP DEZE SCAMPRAKTIJKEN!

Antwoord van Auto Europe Belgium
Slechte ervaring met Goldcar ,door jullie medewerker …
Na de eerste keer geboekt te hebben hadden wij geboekt met Centauro
Wij hebben dan bericht gekregen dat er op 20/5 een algemene staking was in België op de luchthaven van Charleroi, dan hebben wij telefonisch volgeboekt om een dag eerder een auto te huren, de persoon die ik aan de lijn had,heeft mij dan volgeboekt naar Goldcar
Aangekomen op de luchthaven van Palma zijn wij zeer slecht en ombeleefd en arrogant ontvangen geweest, eerst hadden ze de gevraagde wagen niet ,dan beweerden ze dat wij geen allrisk verzekering hadden afgesloten, resultaat nog 541,41 euros moeten bijbetalen, wij gaan wel akkoord met de bijkomende kosten voor een 2de chauffeur, maar niet voor de rest, verschrikkelijke afzetters zijn dit,wij zijn benieuwd of wij onze garantie van 122,ook euros gaan terugzien
Jullie zouden beter niet meer in zee gaan met zo een dievenbende

Antwoord van Auto Europe Belgium
heel goed en alles goed gegaan bij…
heel goed en alles goed gegaan bij boeken nu nog afwacht bij het ophalen op luchthaven sevillia

reservatie gaat snel
reservatie gaat snel, is duidelijk en is goedkoper dan op de site van de werkelijke autoverhuurfirma

Antwoord van Auto Europe Belgium
duidelijk en overzichtelijke website…
duidelijk en overzichtelijke website met alle nodige info