Kan anbefale Autogearnord. Fik en brugt gearkasse og ny kobling og udtræksleje monteret i august sidste år i VW Crafter med semiautomatiske automatgear. Opdagede, at der var oliespild fra gearkassen,... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Har fået min gearkasse renoveret hos Jim & co. Fint arbejde, et gearskifte der går som blødt smør og ikke mere hylen. Færdig til tiden som aftalt og prisen helt ok. Da der kom en lille ekstraud... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Min søn på 19 år har en Golf 1,4 TSI 2009 med DGS 7 gearkasse som begynder at springe hver anden gear over, han bliver anbefalet at kontakte Autogear nord for pris på reparation da de har erfaring... Toon meer
Vi blev henvist til Autogear Nord af anden mekaniker, da fejlen på vores gearkasse ikke umiddelbart var til at finde. Autogear Nord fandt hurtigt fejlen, som viste sig at være ret alvorlig og kr... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Ahornvej 10, 9700, Brønderslev, Denemarken
- www.autogearnord.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Super god service
Hos Autogear nord har jeg fået lavet aut gearkasse på min T5 multivan .. service er helt i top. Jeg har fået en helt anden bil tilbage.,køre bedre end en ny!!! Der er tale om et værksted der bare er i orden! og hvor de virkelig ved hvad de laver. Så har du en bil hvor gearkassen driller så ring til Jim, Det kan varmt anbefales. Der er man sikker på at arbejdet bliver udført rigtigt... Og til meget Fair priser..
Mvh Jakob
Gråmose Auto

Antwoord van Autogearnord
Man får bare med samme tillid til
Man får bare med samme tillid til, at det Jim siger er rigtigt! Aftaler bliver holdt, og det er bare som at kører derfra i en ny bil.

Super flinke og kompetent folk
Super flinke og kompetent folk
Tak for en fin behandling

Autogearnord er toppen!
Jeg har haft problemer med en lyd i min bil længe. Jeg fik anbefalet at køre op til Jim på Autogearnord. Han havde en fantastisk praktisk tilgang til problemet, og på trods af at jeg var klar til at skifte gearkasse ig converter, sagde han “ro på”, og løste problemet med lyden meget hurtigt. Han ved hvad det drejer sig om. Jeg kommer igen og giver ham og Autogearnord min fulde anbefaling.
Jeg har været hos Autogearnord flere …
Jeg har været hos Autogearnord flere gange.
Og har altid fået en god behandling.
Så de 5 stjerner er helt på sin plads.
Hej hos Autogearnord..
Hej hos Autogearnord...
Endnu engang fik vi renoveret en gearkasse hos Jim & "drengene" som jo
bare kører helt perfekt ...
Så mand må sige at det bare er som det plejer.. Vi har nu haft tre stk gearkasser afsted, bare i år, så det tegner til at blive et MEGA godt år igen i 2018.
Tak til jer i det nordjyske...!!!!!
Mvh Km Auto Silkeborg..

Super god service!
Efter henvendelse pr. mail til Autogearnord ang. problemer med mit automatgear i min BMW 530d GT blev jeg ringer op af Jim. Han kom med en række forslag til hvad det kunne være - så nu har jeg noget og gå videre med før jeg evt. skal få udført en meget dyr reparation.

Antwoord van Autogearnord
Utrolig dårlig service hos Autogearnord …
Utrolig dårlig service og Autogearnord overholder ikke deres ikke deres garanti som de så fint skriver på deres hjemme side er udvidet fra 6 til 12 mdr. Når Autogearnord skal udbedre en reklamation så bliver specielt Jim meget uforskammet, sur over at skulle stå inde for deres garantie og i worst case så sender Autogearnord regning på udbedringen som skulle være en garantie sag.
Vurderer Autogearnord som dygtige håndværker. MEN, men, men
Kan absolut ikke anbefale Autogearnord til andre som skal have udført arbejde hos dem da Autogearnord ikke står på mål for deres forpligtigelser.

Utrolig dårlig service!
Utrolig dårlig service!
Jeg snakkede med Jim, efter som jeg spurgte om han havde tid og forklarede mit gearkasse problem, efter som det er en speciel SMG gearkasse, og begrænset viden omkring denne.
Under min forklaring, afbrød han samtalen, og sagde han ikke havde tid til og snakke med mig, og henviste mig til og skulle have tester på min BMW.
Problemet er, at jeg har haft tester på, og jeg søgte andre der kunne hjælpe mig evt. med og læse ukendte fejlkoder, programmere og evt. fixe min gearkasse, men efter denne adværd Jim havde, og afviste mig, hvori jeg sagde, at jeg netop havde brug for hjælp, men var ikke færdig med og forklare, afsluttede han samtalen meget sur, uden nogen grund.
Han nævnte sur overfor mig, at de godt kunne kigge på den, men hvem har lyst til dette, når man ikke engang kan få lov til og forklare sin del af problemet, og man bliver afvist på denne måde..
Jeg forklarede ham, at det var da utrolig dårlig service, og jeg var ellers blevet anbefalet, men denne adværd kan jeg ikke bruge til noget, og har derfor valgt og få min bil lavet et andet sted.
Bare lidt kundeminded kunne man godt være!
Dårlig service = ingen kunde eller anbefaling herfra...
Super Service
Fik lavet min Rexton hos Autogearnord
Kan helt klart anbefales

Audi a 6 triptronic gearkasse problem
Jeg har prøvet at kontakte flere ang.igangsætnings problemer med min audi a6 den hoppede ved start, har prøvet at få skiftet olie uden resultat men så fik jeg fat i Jim fra auto gear nord han viste hvad der skulle laves og at det var igangsætnings koblingen og ikke som andre sagde at det var konverteren som skulle skiftes det var super service fantastisk at bilen nu køre som en drøm kontakt Jim hvis i har problemer med jeres automat gearkasse
Hilsen Jørgen Ole Pingel

Eminent dygtige!!
fik Jim til at se på min Seat Altea fra 05. han fik hurtigt fundet fejlen. og inden jeg nåede at se mig om var gearkassen skilt og jim problemet udbedret. med hensyn til Olie vil jeg på det varmeste anbefale at følge Autogearnords anvisning. ikke mindst for at de har en chance for at stå inde for deres arbejde men også for din gearkasses skyld.
regner ikke med gear problemer efter mit besøg hos Jim. men skulle det ske der er knas i mekanismen vil jeg ikke tvivle på hvem der skulle stå for opperationen. !!
De bedste hilsner Kasper

Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.