Autohuren.nl Reviews

TrustScore 4 uit 5

3,8

Online zoeken en boeken ging snel, maar daarna fout. Bevestiging met mail NA betaling geeft aan misschien word je CC niet geaccepteerd bij het autoverhuur bedrijf. Autoverhuur bedrijf gaf later aan w... Toon meer

Ik huurde met de optie Worry-Free en dat klopte helemaal. Goede prijs en geen extra kosten of risico's en ook geen belachelijke hoge borg. Bovendien gaf Budget ons een auto mee uit een hogere klasse.... Toon meer

Ideaal om je auto vooraf te reserveren via autohuren.nl. Alle zaken direct vooraf geregeld en geen zorgen als je aankomst bij de verhuurder. Autohuren.nl geeft duidelijke instructies mee en je wordt n... Toon meer

Inmiddels al vijf keer via autohuren.nl een auto gehuurd. Twee keer in Italië, in Frankrijk, Zwitserland en Nieuw Zeeland. Alles van te voren prima geregeld, geen gezeur bij het afhalen omdat je nog e... Toon meer

1. Voertuigen en transport

Vergelijk zelf de meest actuele aanbiedingen van de diverse autoverhuurbedrijven per stad op Autohuren.nl - Alle autoverhuurders onder één dak! Autohuren.nl is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

32 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Perfecte service

Makkelijk een auto kiezen, snelle reactie, op vliegveld van aankomst een kantoor van herz de auto opgehaald. Perfect geregeld.
Terug sleutel ingeleverd in brievenbus. Vriendelijke medewerkers wezen ons de weg.

27 augustus 2020

Erg fijne site

Erg fijne site, alles makkelijk te vinden.

Ook de klantenservice aan de telefoon was erg behulpzaam.

Super goede & fijne service!

26 augustus 2020

2x zaken gedaan met deze broker.Zeer…

2x zaken gedaan met deze broker.Zeer slechte ervaringen 1ste keer feb in teneriffe auto geboekt en per abuis aangeven dat we hem om 10u zouden ophalen,toen we om 15.00 aankwamen was onze al vergeven en konden we alleen een andere en duurdere boeken.Omdat ik toen ook al een auto geboekt had voor aug ibiza met aankomst tijd 10,00u,wilde ik dat wijzigen na 4 telefoontjes met mensen die opgeleid zijn om om af te wimpelen,heb ik nog 2 mails gestuurd waar ik nooit antwoord op heb gekregen.Gelukkig had ik nog goede contacten van vroeger met europcar(waar deze broker het had ondergebracht)deze hebben me geholpen dat de auto voor mij werd vastgehouden.
Tip van mij ben voorzichtig met brokers.

23 augustus 2020

Extra kosten niet altijd zichtbaar

Het zou fijn zijn als het prijsoverzicht extra kosten laat zien, zoals wanneer het auto het land verlaat. Het was een suprise om deze extra kosten te krijgen en frustrerend om achteraf te horen dat die in het algemene voorwaarden pagina 4 stond in kleine letters.
Ik vetrouw de prijsoverzicht niet meer en zal direct boeken volgende keer. jammer.

30 juli 2020

Tip!

Het zou goed zijn als de site informatie zou verstrekken zoals extra betalingen bij toepassing (sommige bedrijven brengen extra kosten in rekening wanneer de auto het land verlaat)

15 juni 2020

Boek hier niet, pas op oplichters!

Boek hier niet, oplichters!!! Let op kleine lettertjes die pas nadat je geboekt en betaald hebt naar voren komen. Ze claimen allerlei gunstige voorwaarden voordat je boekt en achteraf wijzen ze je op pag 6 alinea 100 van de algemene voorwaarden. Denken ook niet mee aan alternatieve oplossingen, nul klantgerichtheid en stelen gewoon je geld.

21 mei 2020

Top !! Aanrader

Het boeken via de website ging heel soepel
Bij aankomst kregen we precies wat we geboekt hadden
Hele goede service overall !!

17 april 2020

Fijne website! (Kan nog verder verbeterd worden)

Goede overzichtelijke website! kan makkelijk een geschikte auto vinden.

Ik heb wel ervaren dat zodra je een tijd aan geeft waarin er geen verhuurzaak open is er niks wordt weergegeven. Ik zou graag zien dat de website dan aangeeft tussen welke tijden dit wel mogelijk is bij de aangegeven locatie.

6 april 2020

Auto was beter dan verwacht

Auto was beter dan verwacht. Nieuw. Kreeg nog upgrade aangeboden maar dat was een automaat, en daar ben ik niet zo van. Medewerker was heel relaxed, niet opdringerig ofzo. Afleveren buiten tijden ook prima.

3 april 2020

Prima

De keuze was snel gemaakt, de boeking snel geplaatst en de afwikkeling was zonder problemen.

3 april 2020

Perfect voor huren auto in het buitenland

Ideaal, zo’n Nederlandse site die je auto in Portugal regelt! Enige punt van kritiek is de late melding die we kregen dat er nog extra kosten in rekening zouden worden gebracht voor het passeren van een landsgrens. Deze kosten vielen later ook nog hoger uit. Verder perfecte service.

19 maart 2020

Zeer positief

Zeer positief: goede prijs, makkelijk te reserveren en per mail antwoord op aanvullende vragen.

18 maart 2020

Gewoon top

Heel overzichtelijke site met daarop duidelijk de verschillende opties. Goed aangegeven per verhuurder de opties mbt eigen risico, benzine, 2e chauffeur en upgrades.
Nul verrassingen gehad. Gewoon top.

16 maart 2020