Online zoeken en boeken ging snel, maar daarna fout. Bevestiging met mail NA betaling geeft aan misschien word je CC niet geaccepteerd bij het autoverhuur bedrijf. Autoverhuur bedrijf gaf later aan w... Toon meer
Ik huurde met de optie Worry-Free en dat klopte helemaal. Goede prijs en geen extra kosten of risico's en ook geen belachelijke hoge borg. Bovendien gaf Budget ons een auto mee uit een hogere klasse.... Toon meer
Ideaal om je auto vooraf te reserveren via autohuren.nl. Alle zaken direct vooraf geregeld en geen zorgen als je aankomst bij de verhuurder. Autohuren.nl geeft duidelijke instructies mee en je wordt n... Toon meer
Inmiddels al vijf keer via autohuren.nl een auto gehuurd. Twee keer in Italië, in Frankrijk, Zwitserland en Nieuw Zeeland. Alles van te voren prima geregeld, geen gezeur bij het afhalen omdat je nog e... Toon meer
Vergelijk zelf de meest actuele aanbiedingen van de diverse autoverhuurbedrijven per stad op Autohuren.nl - Alle autoverhuurders onder één dak! Autohuren.nl is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.
Westersingel 24, Leeuwarden, 8913 CL, Nederland
- www.autohuren.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
helaas wordt je gelokt dat de…
helaas wordt je gelokt dat de reservering is opgesteld zonder eigen risico bij schade, en dan blijkt later toch in de "kleine lettertjes" dat je aansprakelijk bent voor een bedrag van €2000 bij schade en €2800 bij diefstal. bij aankomst op vakantieadres moet je dit dan weer extra bij betalen... =weg voordeel van boeken bij autohuren.nl ! het is beter om direct bij autoverhuurbedrijf te boeken. dan is er ook de mogelijkheid om van te voren intechecken
snel en altijd goed geregeld
Heb al heel vaak auto's gehuurd in het buitenland. Om de beste deals te zoeken was het altijd een zoektocht en kwam dan steeds bij andere verhuurders uit. Sinds ik autohuren.nl heb ontdekt is het huren een routineklusje geworden. Snel gevonden, altijd de 'worry free' optie en vaak krijg ik een grotere auto mee dan die ik besteld heb.
Slechte geregeld!!!
In november 2021 al een auto besproken en betaald. Dit gekoppeld aan de vluchtgegevens die wij toen hadden. Echter kregen wij in het begin van 2022 nieuwe vluchttijden door en wilde dat bij de auto ook aanpassen. Tevens wilde wij de hoofdhuurder aanpassen. Dit was allemaal mogelijk, maar wel tegen het nieuwe tarief wat dan gelijk € 282,- hoger was. Wij vinden dit een zeer rare en niet klantvriendelijke regeling. Wij hadden juist vroeg geboekt zodat alles voor de meivakantie geregeld zou zijn.
Bij centauro een auto opgehaald.was…
Bij centauro een auto opgehaald.was zeer goed geregeld.bij het inleveren van de auto liep alles vlekkeloos.
De volledige dekking blijkt niet waar!
Hoewel er op de site staat dat het een all-inclusive prijs is, je niets meer kwijt bent aan de desk van de autoverhuur, is dit NIET het geval. We vonden de aanbieding al erg goedkoop, maar dit bleek dus ook een reden te hebben. De 500 euro voor autohuur in Mexico werd 850 omdat wij nog 350 moesten bijbetalen in Mexico omdat bleek dat we een groot eigen risico hadden wanneer er iets zou gebeuren. Uiteraard kun je het risico nemen, maar wij wilden ons 100% indekken, dus waren wij extra geld kwijt, terwijl autohuren.nl meld dat ALLES ingedekt is en je niets hoeft te betalen aan eigen risico. Een grote domper dus! Ik zou dit bedrijf niet aanraden aan anderen.
Gemakkelijk boeken en overzichtelijke…
Gemakkelijk boeken en overzichtelijke website nooit geen problemen, zeer tevreden
Super
Heel kort vooraf, een dag, auto geboekt. Dom van mij, niet mijn officiele naam gebruikt maar na een belletje geen probleem.
Bij de lokale verhuurder alles in orde en als afgesproken. Heel fijn.
Prima website
Prima website, goede voorwaarden en prijzen. De voorwaarden kunnen wel wat duidelijker in het contract beschreven worden.
Soepele afhandeling bij ophalen en…
Soepele afhandeling bij ophalen en aflevering van auto. Bijzonder fijne en schone auto. Korting op huurprijs was leuke meevaller. Eerste keer gehuurd bij “Autohuur” een aanrader!!!!
Helaas heb ik tijdens mijn vakantie mijn enkel gebroken. Hierdoor de vakantie vroegtijdig af moeten breken. Autohuren.nl heeft met de verhuurmaatschappij Leasys contact opgenomen om te proberen zonder annuleringsverzekering te hebben afgesloten het geld terug gestort te krijgen. Dit is dankzij de service van autohuren.nl gelukt. Ik ben hier erg blij mee en zou deze site dankzij de service dan ook zeker aan iedereen aanraden
Goed geregeld!
Al verschillende keren via autohuren.nl een auto gehuurd, Elke keer heb ik een nette auto meegekregen en was alles goed geregeld voor een nette prijs.
autohuur rhodos
Ik heb een weekje een auto gehuurd op Rhodos.
De prijs was prima, de auto zoals beloofd.
(ik had alleen zelf mijn creditkaart-krediet niet opgehoogd naar meer dan 800 euro voor de borg, zodat ik de verzekering van het bedrijf op Rhodos alsnog moest bijbetalen, stom van mij!)
Alles was perfect
Alles was perfect! Auto die ik kreeg in dubai was beter dan op de fotos. De wagen was nog nieuw.
Parking makkelijk terug te vinden
Parking makkelijk terug te vinden
Niet lang moeten wachten op de shuttle
Betalen op voorhand bij aankomst verliep vlekkeloos
Geen schade aan het voertuig
Je moet wél goed kunnen parkeren
Ik huur al jaren via Autohuren.nl
Ik huur al jaren via Autohuren.nl mijn auto als ik naar Spanje ga (meerdere keren per jaar). Er is altijd voldoende aanbod, de website is overzichtelijk en gemakkelijk, zeker als je al vaker hebt geboekt. Ik boek altijd "Worry Free", zodat ik inderdaad geen enkele zorg heb.
Ik heb 2x een auto ingeleverd waarop door de Spaanse verhuurder schade werd ontdekt (overigens zat die schade er al, maar heb ik dat bij ophalen niet gezien). Netjes, zoals overeengekomen, de schade betaald en vervolgens geclaimed bij Autohuren.nl. Binnen no-time stond het geld weer op mijn rekening.
Kortom: Ik ben erg blij met de service van hen. Zeker als ik hoor hoe andere bedrijven met hun klanten omgaan in het buitenland.
Want wees erop bedacht dat je in het buitenland een melkkoe bent, en als je je zaken niet op orde hebt, dan betaal je de prijs ervoor. Daar kan Autohuren.nl niets aan doen, ze waarschuwen er zelfs voor om je niet een extra verzekering aan te laten smeren als je de auto ophaalt.
Aanrader dus.
Slechte service!
Beetgenomen door Greenmotion op Corfu. Klacht ingediend bij Autohuren.nl en dat wordt weggewuifd. Per email en per telefoon een standaard antwoord gekregen dat ze niks voor me kunnen betekenen. Verhaal hieronder:
Via Autohuren.nl een auto gehuurd bij Greenmotion op Corfu voor ons gezin in de klasse “Zafira 7-zits”. Bij aankomst op het vliegveld duurde het erg lang voordat het shuttlebusje ons kwam ophalen bij de uitgang. Bij hebben ongeveer drie kwartier buiten gewacht voordat er een busje aankwam, waar plek was voor zes personen. Hier mochten echter alleen de chauffeurs in mee….Vrouw en kinderen mochten alleen achterblijven. Bij de receptie van Greenmotion werd mij medegedeeld dat de reservering gecanceld was en dat de auto die wij geboekt hadden, al aan een ander was meegegeven. Bij het boeken hebben wij de fout gemaakt door de vertrektijd vanaf Charleroi in te vullen in het veld van de aankomsttijd op Corfu. Zie ook de bijlage. In dit gedeelte is ook het vluchtnummer ingevuld en er was al betaald voor de auto. Ik snap niet dat, hoewel we inderdaad de aankomsttijd niet goed hebben doorgegeven en er een paar uur tussen zat, de reservering is gecanceld en de auto alweer weg was. Het ging hier om een reservering en er was al volledig voor betaald. Als het nou alleen om een reservering ging, dan zou ik het kunnen snappen. Wat als er nou vertraging was geweest?
Nu komt het vervelendste: Het terrein stond echt vol met auto’s, maar mij werd medegedeeld dat er alleen één upgrade auto was die 290 euro duurder was. Hier kon nog 40 euro korting op worden gegeven voor de kinderstoel. Ik gaf aan dat ik dit niet ok vond en dat ik zelfs genoegen zou nemen met een stationwagen. Dan zou mijn dochter van twee wel op schoot kunnen zitten bij mijn vrouw, maar zo’n type auto was er ook niet. Op zondag was er ook niemand bereikbaar van Autohuren.nl en ik kon niet anders dan de “upgrade auto” te accepteren. Van een upgrade is ook geen sprake. We hebben een oud Nissan busje gekregen. Uiteindelijk heb ik 250 euro extra betaald en ik heb hier een vervelend gevoel aan over gehouden. Ik zal ook zeker een een negatieve recensie plaatsen bij Greenmotion. Veel plezier met je 250 euro. Hopelijk een paar boekingen minder door deze recensie.
Boeken is makkelijk, wel Engels sprekend personeel
Prijs was goed en het boeken ging goed. Op het moment dat we onze auto op gingen halen ontstond er verwarring doordat een letter op de creditcard anders was dan op het contract, overigens onze fout. Toen ik autohuren ging bellen om hulp heb ik 25 minuten in de wacht gestaan. Uiteindelijk ben ik goed geholpen door een Engels sprekende man. Daarom 3 sterren, als je geen Engels spreekt heb je dus een serieus probleem.