Na lang zoeken weer een 2CV6 gekocht; op naar Iwan en Bas! Ter vakkundige beoordeling en wat kleine werkzaamheden. Gezellig & vakbekwaam binnen enkele uren weer op pad. Fijne mensen!
Vandaag bij Auto Pasman een 2e hand Renault Megane gekocht ben zeer tevreden over het contact en de verleende service na uitleg van de slechte behandeling door de vorige garage meteen begrip ge... Toon meer
Vakbekwaam en gezellig!
We hebben 2 maanden geleden een mini…
We hebben 2 maanden geleden een mini hier gekocht. Auto had gebreken maar werd opgelost. Nou echt niet dus auto bleef bagger rijden en hebben we inmiddels zelf opgelost. We gaven 250 euro extra voor een schoon gepoetste auto van binnen en buiten. Je raad het al, geld werd wel opgestreken maar auto van buiten nog gewoon vies en binnen in de auto vonden we aangevreten etensresten. Kortom er was niks schoongemaakt. Bij de aankoop werd ons een bandenpomp en de nota beloofd. Geen van beide is ooit ontvangen. Je kan bellen naar hun tot je erbij neervalt, of hij pakt niet of hij drukt je gewoon weg. Ik raad een ieder aan om een ander betrouwbaar bedrijf te kiezen om je zuurverdiende centjes uit te geven.
Koop van Nissan Micra
Koop van Nissan Micra,
Heel vriendelijk, te vrede over het gesprek en de afhandeling. Duidelijk wat de auto wel en niet had boekjes alles was netjes verzorgd en bij in begrepen.
Hopen dat na de verbouwing alles er tip top uitziet kwa de showroom.
Succes
Afgelopen zaterdag een mooie blauwe…
Afgelopen zaterdag een mooie blauwe Suzuki Alto gekocht. We werden vriendelijk te woord gestaan en met wat aanpassingen vanwege het corona virus is het toch allemaal gelukt. Ik ben tevreden over mijn aankoop.
Waarschuwing
Zoekt u een auto, dan adviseren wij u om zeker "geen zaken" te doen met vader en zoon Pasman uit Apeldoorn/Vaassen.
*Onze ervaring;
Wij hebben hier een auto gekocht en kort daarna kregen we problemen met de auto.
Pasman is daarna niet bereikbaar en weigert het op te lossen.
Ook kregen we van hem een factuur toegestuurd met een lager bedrag dan waar we de auto voor gekocht hebben, zijn antwoord aan ons "in verband met de belastingdienst", erg vreemd allemaal.
Achteraf blijkt dat dit bedrijf alleen auto's in en verkoopt, auto's worden voor verkoop niet nagekeken door Pasman, ze hebben n.l. geen garage voor onderhoud.
Op moment van verkoop zijn ze super aardig maar kijk uit....heeft u de auto gekocht en blijken er acheraf gebreken te zijn, dan laat Pasman ondanks zijn vele mooie beloftes het afweten. Afspraak op afspraak komen ze niet na en ze laten niks meer van zich horen.
Pasman verkoopt alleen auto's en is van andere autobedrijven afhankelijk als er reparaties verricht moeten worden, trap hier niet in, ook niet als u eventueel beslist om er garantie bij te kopen. Pasman is geen Bovag garage en klantvriendelijkheid, daar hoef je achteraf bij hun niet op te rekenen. Ze nemen geen verantwoordelijkheid en laten je in de kou staan.
Keer op keer mooie praatjes maar uiteindelijk komt er niks van terecht.
Koopt u hier een auto met gebreken dan is onze ervaring dat Pasman je niet gaat helpen.
Afspraken komt Pasman niet na, je factuur krijg je veel later en dan met een lager bedrag dan wat je ervoor betaald hebt. (Zie google voor meerdere slechte reviews met dezelfde klachten).
Voor de mensen die dit lezen, wees gewaarschuwd, dit bedrijf is echt niet te vertrouwen.
Ik noem het schapen in wolfskleren.
Geen handvol maar een landvol met auto's, suc6!
Review van een Citrofiel :)
Ik ken Pasman Voitures (of Pasman Automobielen) en Iwan Pasman al ruim 15 jaar en ben heel tevreden met zijn service en oplossingen. Als je een tweedehands auto koopt kun je nooit helemaal in het hart van de voiture kijken maar Iwan heeft altijd wel een passende oplossing als een dergelijk geval zich af en toe eens voordoet waarbij het voor beide partijen aanvaardbaar is. Nu ben ik zelf een Citrofiel in hart en nieren en heb intussen ook aardig wat kennis opgedaan omtrent deze bijzondere auto's. Warm aanbevolen dit bedrijf. Prettige en vriendelijke communicatie en de koffie smaakt ook nog. Zaterdagmiddag rond half vier is er voor de vaste klanten altijd een happy hour waarbij je zelf ook nog wat mag meenemen :). Er zijn natuurlijk altijd mensen die wat te zeuren hebben en hopelijk bent u niet degene die kwaakt als een witte eend of piept als een kuijken :).
Onlangs een auto gekocht bij dit bedrijf
Onlangs een auto gekocht bij dit bedrijf! Vriendelijk ontvangen en er werd alle tijd voor ons genomen! Zowel vader als zoon zeer vriendelijk en prettige mensen! Zeker een aanrader als je een nieuwe auto zoekt!
Helemaal blij met mijn 'nieuwe' auto!
Helemaal blij met mijn 'nieuwe' auto! Goed geholpen en een service wat je niet snel meemaakt. Ik kan iedereen aanraden hier een goede auto te kopen!
Aanschaf auto.
Heb onlangs een auto gekocht bij dhr. D. Pasman en ben hierbij prima geholpen. Tevens is de auto goed, geen verborgen gebreken en geen gedoe achteraf.
Dus top!
Vorige maand een Seat Leon van 2002…
Vorige maand een Seat Leon van 2002 gekocht bij Pasman Auto's, Bij aflevering bleek de accu defect, deze werd direct vervangen door het aanliggende auto bedrijf waardoor we, met een bak koffie nog even door de showroom hebben gelopen en daarna vertrokken zijn met onze nieuwe auto. Fijne ervaring !! Nu genieten van onze auto!!!
Goed geholpen👍 Fijn bedrijf
Fijn bedrijf, ben goed geholpen polo gti gekocht achteraf bleek dat het vliegwiel vervangen moest worden, dit is keurig netjes kosteloos verholpen en tussentijds een leen auto gehad. Top bedrijf hier een review van een tevreden klant 👌👍
Mvg: Ter Schuur
Hebben in Juli van dit jaar een BMW…
Hebben in Juli van dit jaar een BMW 318i Touring aangeschaft. Vanaf de eerste dag alleen maar ellende gehad. Van defecte sensoren tot complete olielekkage van het motorblok. Om hiervan melding te maken bij de dhr Pasman moest je engelengeduld hebben. Zowel vader als zoon waren moeilijk te bereiken! Hebben de auto diverse malen moeten brengen voor reparatie. Werd ons gedurende de reparatie een leenauto belooft, maar niet gekregen! Aangezien dhr Pasman geen Bovag lidmaatschap had, werd besloten om alleen te betalen voor de onderdelen. Dhr Pasman voorgesteld om de auto terug te nemen, en evt met een bijbetaling een andere auto aan te schaffen. Kwam hierbij niet tot een akkoord!
Al met al een grote teleurstelling/miskoop!!!
Super tevreden
Wij waren op zoek voor een auto voor mijn vrouw en kwamen uit bij auto Pasman. een fijn ervaring ! Vriendelijk ontvangen en er werd alle tijd voor ons genomen. Vakkundig advies en zowel de verkoop als de afwikkeling zoals het hoort. Keurig bedrijf en absoluut een bedrijf wat de zin afspraak = afspraak verstaat.
Auto Pasman bedankt ! mijn vrouw blij dus ik ook !
Miskoop bij Auto Pasman. Onbetrouwbaar, onkundig en onbereikbaar.
In juli een Audi gekocht bij de heer Pasman Senior. Weinig inhoudelijke kennis van zaken maar ik had een vriend mee met ervaring. Helaas bleek de auto ver van in orde en heb ik inmiddels 2800,- extra aan onderhoud moeten besteden.
Ook nooit een factuur ontvangen. Enkele malen een mail gestuurd met de vraag om opheldering maar ze reageren niet meer. Laf en onbetrouwbaar.
zeer tevreden over de deskundigheid van…
zeer tevreden over de deskundigheid van de medewerker en goede service!
Super!!
Onglangs hier een auto gekocht. Super tevreden! Perfecte prijs kwaliteit verhouding en super vriendelijke mensen. Goed advies gekregen, ik ben zeer tevreden. Als ik nog eens een auto zou kopen, zou ik weer hier teruggaan. Een echte aanrader!
Recent mooie blauwe BMW 316D gekocht
Recent mooie blauwe BMW 316D gekocht, aardige eerlijke verkoper. 1 klein probleempje gehad maar werd snel verholpen, goede service
Super fijn bedrijf goed geholpen door …
Super fijn bedrijf goed geholpen door Danny! We kwamen snel tot een goede deal.
Prima autobedrijf
Ik heb onlangs mijn occaision aangeschaft bij Pasman in Vaassen. Prettige manier van zakendoen, no nonsens. What you see is what you get. De aflevering van mijn auto duurde iets langer omdat een klein mankementje aan de radio verholpen moest worden en dat liet even op zich wachten. De auto werd keurig afgeleverd. Je kunt hier met vertrouwen een prima gebruikte auto kopen.
Afgelopen novemer heb ik hier een …
Afgelopen novemer heb ik hier een volkswagen polo uit 2006 gekocht. Vriendelijke jonge man die samen met zijn vader auto’s verkoopt. Wij hebben de auto nu een goede 2 maanden en nog geen problemen met de auto ondervonden. Ik zou hier dus zo weer een auto kopen:)