1. Non-profitorganisatie

Avaaz is a global web movement to bring people-powered politics to decision-making everywhere. Avaaz—meaning "voice" in several European, Middle Eastern and Asian languages—launched in 2007 with a simple democratic mission: organize citizens of all nations to close the gap between the world we have and the world most people everywhere want. The Avaaz community campaigns in 17 languages, served by a core team on 6 continents and thousands of volunteers. We take action -- signing petitions, funding media campaigns and direct actions, emailing, calling and lobbying governments, and organizing "offline" protests and events -- to ensure that the views and values of the world's people inform the decisions that affect us all. Any questions or concerns please message us on our contact us form: https://avaazhelp.zendesk.com/hc/en-us/requests/new

3,3

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Jullie durven onrecht aan te kaarten en…

Jullie durven onrecht aan te kaarten en jullie zijn vooral niet bang voor laffe en zielloze schepsels die onrecht en bloedvergieten normaliseren. Moet echt lachen met de opmerkingen van sommigen. Beweren dat jullie haat zaaien, maar tegelijkertijd aanhangers zijn van giftige opportunisten die alleen maar leven op haat en discriminatie. De wereld is een enorme circus geworden met veel te veel clowns die heersen. Blijf authentiek en menslievend 👍🏻

1 januari 2026

Een geweldige manier om burgers te…

Een geweldige manier om burgers te mobiliseren. Ze vragen aandacht voor zaken die anders onderbelicht blijven. Zo wordt het stevige midden een factor met invloed. Ze verbinden mensen wereldwijd met een positieve kijk op het wereldburgerschap.

13 oktober 2025

manier om als burger je stem te laten horen

Belangrijke manier om als burger je stem te laten horen. Je kiest zelf welke onderwerpen je belangrijk genoeg vindt om mails over te ontvangen en om te onderschrijven. Hoewel ze vaak op de dringendheid van een kwestie wijzen (wat meestal ook klopt), voel ik me steeds vrij om al dan niet te tekenen. Er wordt ook altijd verwezen naar relevante artikels in betrouwbare nieuwsbronnen.
De lage scores komen helaas van een aantal '1'-stemmers die, als ik ze lees, geen inhoudelijke argumenten hebben, eerder uit (extreem) rechtse hoek lijken te komen en het blijkbaar moeilijk kunnen verdragen dat iemand er anders over denkt dan zijzelf.

22 mei 2025

Hoopgevende organisatie

Transparante en bottom-up gestuurde organisatie die zich actief inzet op die plekken waar het het hardst nodig is, vaak met een verfrissende mix van knowhow en humor. Geeft mij hoop!

16 januari 2025

Helden!

De wereld gaat kapot aan het winstbejag van grote multinationals en de achteloosheid en ongeïnteresseerdheid van mensen, het grootste roofdier op deze aarde.
Avaaz (een non profit organisatie) ziet dat, weet dat en probeert daar wat aan te doen. Zij doen gedegen onderzoek naar misstanden en dubieuze ontwikkelingen over de hele wereld. En zijn daar zeer transparant over in hun rapporten en jaarverslagen. Ik ben blij dat zij er zijn en dat ik op een makkelijke manier hen kan ondersteunen zodat zij hun goede werk kunnen voortzetten! Helden!

18 augustus 2024

Voor de verrechtse rakkers

Even kijken wat voor een cijfer er wordt gegeven voor deze organisatie..... Erg laag de lage cijfers komen met heel raar commentaar.... Werd er zeer bedroefd van. Er worden zaken en onderwerpen bij gehaald die niks met deze organisatie te maken hebben. Ze doen gewoon, met onderbouwde checks, hun best om de natuur/de wereld in goed conitie te houden. Mocht op mijn commentaar nu ook gal worden gespuugd, wel, vooral doen, wanneer het je oplucht. Jammer dat je maar 5 sterren kunt uitdelen.... Afzender een linkse rat.

15 augustus 2024

Dat ze zich inzetten voor een wereld…

Dat ze zich inzetten voor een wereld voor mens en dier en niet alleen voor Wilders aanhangers
Ik snap niet waarom figuren als roos karel of hoe ze ook mag heten zo hun frustratie mogen uiten als reactie beneden. Ze is niet netjes disproportioneel en respectloos precies waar trustpilot hun grensen liggen. Daarbij is ze ook nog haat aan het zaaien ze is wel is waar een Wilders aanhanger waar ik al geen hoge ped van heb dat bevestigd onderstaande reactie. Daarbij is Wilders en zijn klan zelf begonnen met haat zaaien.
Verder vind ik trustpilot discutable de aantal sterren klopt niet als je 5 sterren bijelkaar opteld en 1 ster kom je ongeveer op zelfde aantal uit. En niet op 27% 63% zou moeten zijn 45% 5 ster en 45% 1 ster. Welk rekenwonder hier achter zit mag terug naar schoolbanken.

27 juli 2024

Avaaz klopt en is transparant

Al vele jaren krijg ik de mails van de wereldwijde organisatie Avaaz. 95% van de emails vind ik belangrijk genoeg om te ondertekenen. Avaaz onderneemt juridische actie tegen misstanden over de gehele wereld. Avaaz beschermt de rechten van mens, dier of milieu als die bedreigd worden op een onwettelijke of destructieve manier. Het jaarrapport is transparant.

17 april 2024

Aantal sterren is helaas troll gebaseerd. Prima partij met een humanistische agenda.

Ik wil maar even zeggen dat een organisatie met een bepaald ‘gedachtengoed’ het op trustpilot nooit zal doen zoals een bedrijf die louter wordt afgerekend op zijn ‘service’. Ik vind de ‘service’ van avaaz 5 sterren, omdat ik zie dat hun acties in lijn zijn met wat ze beloven, en dat het dus geen ‘scam’ is om jou geld afhandig te maken. Dat ze dat doen voor zaken die zij belangrijk zijn is volgens mij heel duidelijk, en het feit dat je financiële statements kunt vinden maakt dit transparant (zoek maar op avaaz financial information).

Maar goed, een trollen legertje heeft hun waardering makkelijk terug weten te brengen naar 2/3 sterren, puur op basis van het feit dat ze het niet ‘eens’ zijn met waar avaaz voor staat.

Dus laat de trollen meningen voor wat ze zijn, ik vind het raar dat trustpilot die ‘stemmen’ meetelt, maar goed, ieders mening telt, en sommigen mensen verwarren ‘betrouwbaarheid’ voor ‘ben ik het met ze eens’

13 april 2024

Fake Avaaz

Eenzijdige informatie en fake informatie, communistisch organisatie, zeer slecht

25 november 2023

Opstokerij

Ik kreeg een enquête in mijn inbox om Geert Wilders tegen te houden nu het nog kan. Ik wil even zeggen dat ik op PVV heb gestemd, en hou Geert zeker niet tegen. Ik vind het opstokerij. Heb meteen bedankt voor de nieuwsbrief.

23 november 2023
Toon reviews in alle talen. (160 reviews)