Jag är nöjd med köpet
Köpte Keratin punkter. Kom med posten. Och har nu använt och är nöjd med mitt köp

Vestre Landevej 179, 6800, Varde, Denemarken
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Avezu.se Äkta Löshår - Hårförlängningar
Mitt paket är försvunnet. Ni svarar inte på mail så jag kan få hjälp. Fått förlustanmäla och lägga tid med transportbolagen själv. Fortfarande ingen återkoppling från er. En superledsen dotter jag lovat hår innan skolan börjar på måndag. Beroende på hur ni löser detta så uppdaterar jag omdömet. Just nu bottenbetyg tyvärr.
Uppdatering 24/8
Efter att ha skrivit på messenger så fick jag kontakt efter ytterligare ett par dagar.
De kunde av någon anledning inte maila till gmail. Felet var GLS som skickade paketet till tyskland när det väl hittades i danmark. Inte avezus fel.
Jag som själv är e-handlare hade dock omgående skickat ett nytt paket till kunden och bifogat en retursedel till det gamla om/när det skulle dyka upp.
Detta ville dock inte avezu göra vilket för mig är en självklarhet till mina kunder.
Men de kunde skicka med gratis schampo & balsam vid nästa beställning. Det är väl snällt.
Jag fick dock köpa nytt hår akut på annat ställe.
Leveransen kom ca 2 veckor efter beställning. Håret verkar ok.
Så ändrar betyget från 1-3 *

Antwoord van Avezu.se Äkta Löshår - Hårförlängningar
Jag har handlat på Avezu flera gånger och alltid varit nöjd inte bara med kvaliten på håret utan även med bemötandet jag får.Mycket snabb återkoppling när man har frågor och det är viktigt för mig som kund.Jag kommer att förbli en återkommande kund hos er..

Hej!
Jag är så nöjd med mitt hårträns! Färg 22 och 613 passar så fint i mitt guldblonda hår. Min hårfrisörska har gjort ett fantastiskt jobb, Weft extensions.
Håret är mjukt och lent, lite tunnare som passar till det nordiska håret.
Tusen tack Avezu, fin service och leverans.
Med vänliga hälsningar Anna Viktoria