2,6

Slecht

De forsøger at stjæle penge fra min…

De forsøger at stjæle penge fra min demente mor, de er gjort opmærksom på hun er dement, de er gjort opmærksom på via skifteretten, at der ikke er dækning for gælden, Den er afskrevet fra banken for mange år siden. Alligevel bliver de ved med ,som en anden bande rockere at true med bål og brand. Jeg har heldigvis på skrift at de er gjort bekendt med at hun er dement, så hvis der bliver noget bliver de politianmeldt med det samme.

3 december 2025

De er ikke til at lave aftaler med de

De er ikke til at lave aftaler med de. De smækker røret på hvis jeg siger hvorfor selv lederen smækker røret på.. de er små børn. De er ligeglad med dig som kunde
Ringede mange gange idag og der blev smækket på alle gange

10 oktober 2025

Med rocker renter på

Med rocker renter på, betyder det en dobbelt up på mine renter på ca. 37 måneder. Det vil få min gæld vokse fra ca. 500000 i 2026 til ca 12 mio når jeg bliver 80. Jeg tror de spiller for meget matador. I alt fald lever de i en fantasy- world. Jeg er uden midler og fylder 66 i foråret . Derefter er det folkepension. Heldigvis er det gode og ordentlige folk jeg møder i fogedretten - så den side er ikke et problem. Man må gå ud fra de håber at score jackpot - bare en gang imellem, ellers er det jo spild af penge! (Imaginære penge - heldigvis). Pengene er afskrevet for længst og en del af professionel bankdrift. Held og lykke med vores fremtidige møder i Fogedretten.

29 september 2025

Höll inte alls upp till vad som står på…

Höll inte alls upp till vad som står på hemsidan att dom har ett bra bemötande och och vill hjälpa till. I mitt fall var det bara girighet och vilja ha ännu mer pengar än vad som redan betalts in under många års tid. Hoppas ni andra inte behöver samtala med Ruben!

6 februari 2025

Bedrageri !!!

Bedrageri !!!

Jeg har ikke tilmeldt mig noget ! Og alligevel får jeg ud af det blå en regning på 43000 plus dkk - plus 27000 dkk i renter og inkasso trusler - de vil ha jeg skal betale 71000 til et firma i Luxemburg 😂 - I skriver ikke hvorfor jeg skylder penge eller for hvad ! Kun at jeg skal skynde mig at betale ! Det første gang jeg hører fra jer!

Dette er bedrageri !!!!

7 januari 2025

De skickade en sms till mig var de…

De skickade en sms till mig var de hävdede jag hade en skyld til dem, vad jag inte har, tydelig ett kriminelt firma där försökar att få mig til att betale penge till dem.
Har police anmeldt dem nu

26 september 2024

Is dit jouw bedrijf?