Babyjewellery Reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Netjes opgelost uiteindelijk!

Op 11 augustus een bestelling gedaan. Sinds die tijd is het stil. Geen respons op mijn mails, Instagram berichten, dm’s, Facebook Messenger bericht. Echt niet netjes. Geld is binnen en hoor niks meer.

Gelukkig bleek achteraf dat mijn berichten over het hoofd waren gezien en is alles (heel snel) en netjes toegezonden. We zijn er heel blij mee!

11 augustus 2026

Hoi Robin,

Wat vervelend dat de bestelling niet bij je was aangekomen. Nadat we hierover contact hebben gehad, hebben we de bestelling direct opnieuw voor je gemaakt en verzonden. We hopen dat het op deze manier netjes is opgelost 😊 Helaas hebben we daarna geen reactie meer van je ontvangen, waardoor we niet weten of de nieuwe bestelling goed is aangekomen.

Liefs,
Kim
Baby Jewellery

Op 8 juni bestelling geplaatst en tot…

Op 8 juni bestelling geplaatst en op 4 juli ontvangen. Helaas was mijn bestelling over het hoofd gezien.
Ter compensatie heb ik een gepersonaliseerd kledingzakje gehad en een tegoedbon van 12.50. Goed opgelost!
Blij met de gepersonaliseerde bewaardoos voor mijn dochter

1 juli 2026

Op 18 mei een bestelling geplaatst

Op 18 mei een bestelling geplaatst. Kegertijd 2-4 dagen. Tot op heden, 4 juni, niks ontvangen. Wordt slecht/ weinig gereageerd op berichten die ik gestuurd heb, mail/ instagram/ hun eigen chat. Excuus is inees dat ze vajantie hadden en dit op de site hadden staan. Dat was niet op de dag dat ik besteld heb. Laatste reactie is van 28 Mei dat ze zegt het verzonden te hebben.
Heb nu mijn geld terug gevraagd. Geen reactie meer. Wat een slechre ervaring met dit bedrijf. Nooit meer iets bestellen hier

28 mei 2026

Beste Mirjam,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het jammer om te lezen dat je onze service zo hebt ervaren.

We begrijpen dat de vertraging en de communicatie voor frustratie hebben gezorgd. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

Wel vinden we het jammer dat deze review is blijven staan, omdat we de situatie uiteindelijk samen via e-mail hebben opgelost en je bestelling alsnog hebt ontvangen. We hebben destijds ons best gedaan om je zo goed mogelijk te helpen en de bestelling alsnog netjes af te ronden.

Mocht er desondanks nog iets zijn waar je niet tevreden over bent, dan horen we dat uiteraard graag. We staan altijd open voor een gesprek en zoeken graag samen naar een passende oplossing.

Team Baby Jewellery

Slechte service

Ik heb op 9 juli een gepersonaliseerde speenkoord besteld. Ik had contact gehad via Instagram met Kim of ze wat voorbeelden wilde laten zien voordat ze het zou maken en verzenden. Dit contact verliep al wat stroef en het duurde lang om een foto te krijgen. Toen ik er eenmaal 1 kreeg was het een onduidelijke foto met verkeerd licht waardoor ik de kleurencombinatie niet goed zag. Dit had ik aangegeven en of er met daglicht een foto gestuurd kon worden. Hier kreeg ik geen reactie op. Meerdere berichtjes gestuurd maar geen reactie.
31 juli uiteindelijk maar een email gestuurd om te kijken of ik via daar wel een reactie kreeg. Dat kreeg ik uiteindelijk 5 augustus met de mededeling dat ze mijn bestelling vergeten waren en dat ze op vakantie waren tot eind augustus. Ik kreeg twee opties: bestelling annuleren en geld terug of bestelling laten staan en een cadeau er bij krijgen als tegemoetkoming voor het lange wachten. Ik koos voor het laatste. Eind augustus hoorde ik echter weer niks. Lang verhaal kort. Na verschillende berichten via Instagram en mail heb ik op 25 september eindelijk de speenkoord ontvangen maar niet het beloofde cadeau (geboortekaartjes bundel). Hierover weer mailtjes gestuurd en verschillende Instagram berichten maar ik word compleet genegeerd. Ik vind het echt hele slechte service en zeer onprofessioneel

9 juli 2025

Beste,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het erg jammer om te lezen dat je bestelling en de communicatie niet zijn verlopen zoals je van ons mocht verwachten.

Je hebt gelijk dat het vergeten van je bestelling, de lange wachttijd en het uitblijven van reacties niet de service is die wij willen bieden. Daar bieden we alsnog onze oprechte excuses voor aan. We begrijpen heel goed dat dit erg teleurstellend voor je is.

Ook lezen we dat het beloofde extra cadeautje uiteindelijk niet is meegeleverd. Dat had uiteraard wel moeten gebeuren. Het spijt ons dat je daarna geen reactie meer hebt ontvangen op je berichten.

Hoewel deze bestelling inmiddels al enige tijd geleden is, willen we dit graag alsnog netjes met je oplossen. Als je ons nog een e-mail wilt sturen met je bestelgegevens, zorgen we ervoor dat we bekijken hoe we dit alsnog op een passende manier kunnen afhandelen.

Nogmaals onze excuses voor deze vervelende ervaring. We waarderen je feedback, omdat dit ons helpt onze service te verbeteren.

Liefs,
Kim

Product (tegel met tekst voor de juf)…

Product (tegel met tekst voor de juf) ziet er erg leuk en kwalitatief uit, zeker aanrader voor een pooi prijsje!

Verzending duurde iets langer als vermeld, na een berichtje werd het meteen verzonden. Helaas is het te laat binnengekomen waardoor het nu moet wachten op volgende schooljaar.

9 juli 2025