Twee broodjes gekocht zojuist. Bagel met zalm taai (oud?) brood. Stokje gezond blijkt enkel kaas met wat groen. Beter ‘s ichtends geen broodje voor tussen de middag kopen. Niet lekker meer. Prijs kwal... Toon meer

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Vandaag ben ik bij BackWERK Breda…

Vandaag ben ik bij BackWERK Breda geweest om te eten. Toen ik een dienblad pakte, merkte ik direct dat het ontzettend vies rook. Het dienblad was nog nat en had een sterke muffe geur.

Ik heb dit gemeld bij de kassa. De medewerkster reageerde slechts met “oh”, waarna een andere medewerker mij een ander dienblad gaf. Als uitleg kreeg ik te horen dat het vergelijkbaar is met natte kleding die te lang vochtig blijft.

Persoonlijk vind ik dat geen acceptabele verklaring. Een dienblad waarop klanten hun eten neerzetten hoort schoon, droog en fris te zijn. De geur was zo sterk dat zelfs mijn handen erna nog naar roken. Het is niet prettig om je eten op een stinkend dienblad te moeten zetten.

Ik hoop dat hier in de toekomst beter op wordt gelet.

4 juni 2026

Lekkere broodjes gegeten

Lekkere broodjes gegeten, grote mok thee. Wel geschrokken van het feit dat de medewerker alles deed met dezelfde zwarte handschoentjes aan. Eten bereiden, kassa bedienen (contant geld aannemen) en met een geel vaatdoekje + sop het keukengerei poetsen.....dat terwijl het vaatdoekje de grootste broeinest van bacteriën is in de keuken. Handschoenen werden niet verschoond, handen werden niet gewassen. Helaas, hopelijk wordt hier in de toekomst beter op toegezien!

16 oktober 2025

!!! Heel slecht geworden !!!

De zaak (Drievriendenhof Dordrecht) is qua hygiëne heel erg achteruit gegaan. Wc is ronduit te smerig voor woorden. Broodjes liggen er veel te lang en niet gekoeld. Personeel hangt maar wat rond terwijl de zaak er smerig bij ligt.
Wat ik nooit heb gesnapt daar is het feit dat ze met dezelfde handschoenen ALLES doen. Van broodjes smeren naar afrekenen naar vuilnisbakken legen en omgekeerd. En dan de openingstijden kloppen ook niet. Veel vroeger dicht dan staat aangegeven. Ik heb de afgelopen weken al veel personeel ergens anders zien werken. Dat zegt genoeg van hoe het daar loopt.
Ik kwam er eerst graag maar ga al maanden niet meer. Als jullie de zaak willen redden zal er veel moeten gebeuren. Ik ga nu ergens anders met mijn dochter...

4 juni 2025

Backwerk Zoetermeer onhygienisch

Backwerk Zoetermeer is niet erg hygienisch bezig. Het is een verbetering dat de belegde broodjes nu niet meer open en bloot liggen maar de broodjes worden niet gekoeld en dat kan echt niet. Broodjes Filet Americain, brie, kaas,
worst etc horen niet in een ongekoelde schap. Toen we om een vers gemaakt broodje vroegen, werden we raar aangekeken en werd verwezen naar wat er lag. De overige dingen zoals kaasstengels, croissantjes etc waren niet verpakt met het gevolg dat er lekker veel vliegen rondom vlogen. We zijn dus weg gegaan.

19 augustus 2025

Volledige miskleun

Gingen samen een ontbijtje eten.Er was een Enorme herrie van muziek ,de sinaasappelpers en nog een een of andere machine.Er waren drie dames maar niet een deed er wat aan. Schandalig. Dit was de laatste keer.

11 augustus 2025

Ik ging bij Centraal Station Rotterdam…

Ik ging bij Centraal Station Rotterdam voor een bruin broodje kaas zonder saus of boter vanwege allergie dit wilde men niet doen. Kon alleen op wit maar wit mag ik niet. Ze wilden mij niet helpen. Ook het hoofdkantoor wilde mij er niet bij helpen. Zeer klant onvriendelijk en geen enkel begrip voor mijn situatie.

11 augustus 2025

Welke Hygiëne

Ik vind het bijzonder dat de medewerkers álles met handschoenen aan doen. Dus eerst de broodjes e.d. mét handschoenen aan en daarna ook afrekenen en contant geld mét de handschoenen aan. Waar is dan de hygiëne?? Niet echt fris lijkt me zo... Ik hoop dat als ze naar het toilet gaan de handschoenen wisselen. Waarschijnlijk een van de laatste bezoekjes geweest

2 juli 2025

Slechte ervaring bij backwerk Apeldoorn

Kom hier wel eens om 4 uur en dan zijn ze al druk bezig om alles op te ruimen en altijd is er 1 koffiemachine van de 2 die het niet doet.
En deze keer waren ze gewoon 4 keer achter elkaar heel veel lawaai aan het maken. Het enige wat je er voor terug krijgt is een sorry.
Daar heb je ook niet veel aan.
Ik ben gelijk weg gegaan

24 april 2025

Slecht opgewarmd

Kaasbroodjes besteld.Even opwarmen mevrouw?Ja graag.Werd dus even tussen het tosti ijzer geplet,bijna verbrand.Al met al heel onprofessioneel

4 april 2025

Backwerk breda jeetje waar begin ik

Backwerk breda jeetje waar begin ik. Na 13:00
Geen kommen bij de soep dan heb je de soep dan heb je vieze lepels . Nou ja even poetsen met een servetje en dat is opgelost denk je dan. We rekenen af €8,- voor 2 soepjes we willen gaan zitten geen schoon tafeltje te vinden. Ook geen schone stoel op 4mensen na was de zaak leeg en 3 man personeel die het gezellig hadden samen. Na gevraagd te hebben of de tafel schoongemaakt kon worden is dat door meneer aldaar gedaan. Na een paar happen van mijn soep werd mijn eetlust bedorven door een haar van 15 cm tussen de champignons in mijn soep die ik uit mijn mond heb moeten vissen. Met deze klacht terug naar de keuken en mijn bijna volle soepkom. Werft er gezegd ja dat is vervelend ik begrijp dat je niet meer hoeft sorry … en we konden gaan.
Geen alternatief voor de soep die we niet hebben kunnen eten. Met een beroerd gevoel de deur uit . Backwerk dit had ik van jullie niet verwacht in het verleden waren jullie zoveel beter. Vandaar de review doe er wat aan !

12 maart 2025

Onprofessioneel bedrijf

Onprofessioneel bedrijf, je wordt via de app uitgemaakt voor sloom en via de app ontslagen. Als er verbeterpunten zijn spreek iemand daarop aan, dan kan diegene zich daar nog in verbeteren!

8 februari 2025

Slechte voorraad Intratuin oosterblokkker

Al 2 x de nieuwe locatie bezocht in de oosterblokkker Intratuin. Beiden keren was er om 14 uur al geen voorraad meer van warme broodjes. Ik snap als dat om 17 uur op is, maar niet om 14 uur op een zaterdag. Ons werd verteld dat op rustige dagen de voorraad minder is, maar een zaterdag lijkt mij geen rustige dag. Erg jammer.

1 februari 2025

Minder kwaliteit voor een hogere prijs

Vroeger onderscheidde Back Werk zich met lekkere Duitse broodjes, zoals kaiserbrotchen voor een zacht prijsje. Tegenwoordig is het even duur als andere broodjeszaken en is de kwaliteit mijns inziens minder geworden. De broodjes smaken niet echt vers en zijn minimaal belegd. Ik naam voortaan lekkere thuis gemaakte broodjes mee.

24 januari 2025

Geen geld terug

Ik kocht voor bijna 30 euro aan broodjes betaalde met 50 . Meneer zei daar heb ik niet van terug. Ik zei en als ik niet kan pinnen wordt er gezegd dan heb je pech .En ook nog zeggen dat heb je met klanten van Bakker Bart. Nou ik ben gen klant maar een gast meneer moet nog veel leren daar op plein 1944

2 november 2024

Is dit jouw bedrijf?