Dure parenclub?
Op zich een leuke opzet. De sauna cabines zijn mooi, het ziet er verzorgd en schoon uit en het eten bij Gavi is goed.
Maar er zijn veel verbeterpunten:
De rustruimte tussen de sauna's is bloedheet en benauwd. Je moet naar buiten om af te kunnen koelen na de sauna.
De muziek tijdens de opgietingen staat vreselijk hard. Je hoort het zelfs in het zwembad.
De sauna's worden verwarmd door kachels die hete lucht in de ruimte blazen. Letterlijk! Overal roosters waar hard hete lucht uit wordt geblazen waardoor je verbrandt als je er vlak bij zit.
Er wordt heel erg veel alcohol gedronken. Meerdere mensen liepen zwalkend rond.
Verder vraag ik me af of dit een gewone sauna is, of dat het een parenclub met sauna is.
In het zwembad zijn bijna alle stelletjes de hele dag innig verstrengeld. Niet een kusje, nee minutenlang tongzoenen, overal strelen en zoenen.
En in de hoek achter de bar (in het water, wat heel leuk is) zit de plaatselijke swingers club. Vrouwen die eerst tegen de ene man aanrijden, en daarna naar de volgende gaan.
Alles gebeurd vlak voor het personeel, en die zeggen er niks van.
Bij elk sauna complex waar ik geweest ben kwam ik ontspannen buiten. Hier lukt dat niet. Het is druk, te warm, benauwd, overal herrie. Ik ben dan ook eerder dan gepland weggegaan.
Heel jammer allemaal. Als bovenstaande dingen worden aangepakt zou ik zeker terug gaan. Maar op deze manier absoluut niet.

Antwoord van Therme Euskirchen