BadooReviews

14.584
TrustScore 3 uit 5

2,9

Je ziet geen matches, je ziet geen likes.. je moet voor alles betalen! Minimaal 260 credits .. Veel , heel veel oude profielen van dames van minstens 10 jaar oud.. wel veel dames uit Oost Europa en R... Toon meer

Vroeger een leuke date mee gescoord, maar nu ik teruggekomen ben begint het allemaal wat tegen te vallen veel berichtjes die gewoon niet afgeleverd worden omdat ik niet betalende ben, en raad al zeker... Toon meer

Ik was opzoek naar oprechte relationship met een zwarte dame,anno maart 2023 ik kreeg vele reacties maar ik maakte keuze die mij meeste punten elkaar raakte, nu 14.10.2025 zijn wij getrouwd en hebben... Toon meer

Ik probeer hier nu iemand te vinden, maar wat opvalt is de hoeveelheid buitenlanders. Dames van bijvoorbeeld Philippines en Russia, Het lijkt er op dat ze in Amsterdam zitten/wonen, maar als je da... Toon meer

1. Zakelijke diensten

To get in contact with our team, visit https://badoo.com/feedback

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

15K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(14.584)

803 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik werd zomaar opeens zonder enige…

Ik werd zomaar opeens zonder enige reden op badoo geblokkeerd! Dus ik had de klantenservice contact en krijg dit antwoord! Uw profiel werd correct gemodereerd door ons team. We kunnen de exacte reden waarom uw profiel is gemodereerd om de privacy van andere gebruikers te respecteren, niet met u delen. Onze beslissing over uw profiel is definitief en kan niet worden gewijzigd.

We hopen oprecht dat u dit begrijpt.

Omdat je vraag volgens ons nu is beantwoord, hebben we deze mailwisseling beëindigd. Als je hierop nog wilt reageren, doe het dan binnen 48 uur. Daarna wordt het gesprek definitief gearchiveerd. Ik vind dit echt ronduit schandalig!

15 oktober 2022

Hallo daar,

Het spijt ons te horen dat uw profiel is geblokkeerd. Wij zullen uw account alleen blokkeren als het in strijd is met onze gebruiksvoorwaarden. Voor verdere informatie adviseren wij u om een kijkje te nemen op: https://badoo.com/guidelines/.

Mega scam!

Wat een mega scam..
Eerts premium laten betalen en paar minuten later moet je in een sverifiëren, wat verder geen probleem is.. maar de laatste 5 cijfers van het numme rwaar ze mee bellen wordt niet gezien... Echt. Niet aan beginnen.. 1 grote ellende!

17 oktober 2022

Hoi Marty,

Wat vervelend dat u problemen ervaart met de telefoonverificatie. Uw profiel verifiëren helpt andere leden om er zeker van te zijn dat u echt bent en voorkomt neppe registraties op Badoo.

Als u hulp nodig heeft met de verificatie, dan kunt u altijd contact opnemen met ons supportteam via: badoo.com/feedback. We nemen dan graag een kijkje op uw account om te zien wat er precies mis lijkt te gaan.

Compleet waardeloos

Compleet waardeloos
Waarneer je betaald voor premium krijg je de eerste nep profielen te zien ook als je de voorkeurs taal in het Nederlands hebt in gesteld krijg je toch veel mensen die totaal geen Nederlands praten of helemaal niet

2 Bij de vrouwen komen in eens homoseksueel mensen voorbij ook als je het filter hebt toegepast alleen vrouwen best wel vreemd zou je zeggen

3 je betaald een premium dan verwacht je een goeie service dat wat ze beloven op die site als je betaald en dat je veel berichten krijgt puur onzin kom je een leuke dame tegen kan je in eens dik gaan betalen voor die dame dik 200 credits hoezo oplichting en als de dame een fake account is of de dame is nep weg 200 credits zo kan ik me geld ook wel verdienen ze verdienen eigenlijk helemaal geen ster

6 oktober 2022

Hoi Paul,

Heel erg bedankt voor uw review. We vinden het erg jammer dat u geen positieve ervaring heeft opgedaan.

Uit uw verslag begrijp ik dat u zich zorgen maakt over eventuele nepprofielen. Ik zou u graag gerust willen stellen en benadrukken dat wij al onze leden op ons platform verifiëren om zo nepprofielen te voorkomen. Daarnaast hebben we ook een fantastisch team met toegewijde moderators die rond de klok werken om Badoo veilig te houden en leden met verkeerde intenties te weren. Ook maken we gebruik van een fotoverificatie systeem om nepprofielen snel onder de radar te brengen en werken we altijd hard om deze systemen verder te verbeteren. Verder kunt u een verdacht profiel ook altijd snel en gemakkelijk aan ons melden via de Blokkeer en Rapporteer functie op het profiel van een lid. We zullen de melding dan snel kunnen onderzoeken en meteen kunnen ingrijpen.

Gelukkig zijn nepprofielen ontzettend zeldzaam, maar ik kan u verzekeren dat we elke melding die we ontvangen echt heel erg nauwkeurig onderzoeken, authenticiteit en de veiligheid van onze leden is onze prioriteit en staat altijd voorop.

Op Badoo hebben we een breed scala aan leden met geweldige mensen van alle geslachten en genderpresentaties. Als u om wat voor reden dan ook niet in iemand geïnteresseerd bent, hoeft u alleen maar naar links te swipen.

Wat leuk dat u een Premium abonnement bij ons heeft! Badoo Premium geeft u toegang tot veel verschillende functionaliteiten zoals het ongedaan maken van uw laatste nee-stem, de onzichtbaarheid modus en toegang tot de leden die u leuk hebben gevonden. De functie waar u echter naar verwijst is geen onderdeel van het Premium abonnement. U kunt de meeste leden gratis een bericht sturen en in contact komen met iedereen waarmee u reeds een match heeft. Als u echter niet wilt wachten tot iemand u ook leuk vindt, dan kunt u credits kopen om een gesprek met hen te beginnen. Credits zijn echter geen onderdeel van het Premium abonnement.

We hopen dat dit verduidelijking geeft! Voor verdere vragen of hulp kunt u ook altijd terecht bij ons supportteam: badoo.com/feedback

-BadooHelp

Leuk gespreken voeren en zo dikke …

Leuk gespreken voeren en zo dikke 10

17 september 2022

Hoi Arwin,

Bedankt dat u de tijd nam om een review over ons te schrijven!

We zijn dankbaar dat u onderdeel uitmaakt van onze fantastische community. Blijf ons volgen, want we hebben nog meer geweldige updates in petto voor de nabije toekomst!

We wensen u waardevolle verbindingen en goede matches!

Automatisch incasso BADOO

Na jaren gebruik te maken van badoo leek het mij leuk om voor 2,99 een dagje premium te proberen waardoor je meer mogelijkheden hebt. Via ideal betaald en na een paar dagen dacht ik hee ik heb nog steeds de extra's nu bleek dat het via automatisch incasso stilzwijgend wordt verlengd tenzij je dit zelf stop zet. Na dit gedaan te hebben verliep het abbonement, maar blijven ze gewoon afschrijven via AYDEN. Ik heb nu het automatisch incasso geblokkeerd, omdat er geen reactie komt op mailen naar de klantenservice van zowel badoo als ayden.

Kort samengevat onduidelijk voorwaarden en onterecht automatisch incasso

12 september 2022

Hoi Martijn,

Bedankt dat u de tijd nam om een review te schrijven en uw feedback te delen.

Ik begrijp dat u het Premium abonnement afsloot en bent aangerekend voor de automatische vernieuwing van het abonnement. Badoo Premium is een abonnement dat zich automatisch vernieuwd en betreft geen eenmalige betaling. Toen u het abonnement activeerde legde wij u uit hoe het abonnement precies werkt en welke stappen u moet nemen om het abonnement op te zeggen via de betaalmethode die u selecteerde. Als u verdere hulp nodig heeft met de annulering van het abonnement, dan kunt u altijd terecht bij ons supportteam. U kunt ons team bereiken via: badoo.com/feedback.

Begin er niet aan!

Dames en heren, ga er niet op! Dit is gewoonweg tijdsverspilling.

Nieuwe leden krijgen 3 dagen gratis premium. Dat houdt in veel likes, onbeperkt liken, chatten, etc.

Na 3 dagen:
- je kan hooguit 1/2 likes per dag sturen, wil je er nog 1 liken dan krijg je abonnementsprijzen te zien die je kan afsluiten of dat je credits kan kopen
- zie je ineens je likes van 800 afzakken naar 40.
- je kan op kruisjes drukken wat je wilt maar profielen blijven terugkomen
- enorm veel dubbele profielen/ regelmatig ook 5/6 profielen van 1 persoon gezien. Zelfde foto’s andere naam
- je wordt letterlijk in de zeik genomen door de meest gekke en ongeloofwaardige verhalen.
- ontzettend vrouw onvriendelijk.

Opzeggen?
Ja, dat is ook zo’n ding. Dat kan blijkbaar bij je account maar dat knopje is er niet. Je hebt ooit een bevestigingslink gehad van badoo en die moet je eerst bevestigen wil je opzeggen. Klopt niets van. Nooit geen link gehad. (Zit er een week op!)

Hoe nu opzeggen denk je?
Feedback sturen van bovenstaande

Tip!
- wijzig je gegevens en verzin iets anders
- vervang je foto en verwijder je eigen foto
Herhaal dit met al je foto’s 1 voor 1!
- vergeet vooral je locatie niet uit te zetten. Niet bij badoo zelf maar bij instellingen van je badoo app op je telefoon. Toon mijn exacte locatie staat automatisch aan!
- deel je ervaring zoals ik doe (mijn profiel heb ik als waarschuwing voor alle leden aangepast met teksten)

Voor alle duidelijkheid, ik ben een jonge vrouw begin 30.

29 augustus 2022

Hoi Anna,

Badoo is gratis te gebruiken en het is helemaal aan u om al dan niet onze aanvullende supreme functies te kopen. Met het gratis account kunt u gratis een ongelimiteerd aantal foto's en video's toevoegen, chatten en nieuwe mensen ontmoeten. Ook verloten wij regelmatig Credits en Premium promoties onder onze leden zodat u kunt ontdekken wat de extra mogelijkheden zijn als u zich voor een van deze services aan wilt melden.

We tolereren absoluut geen onbeleefd of ongepast gedrag op Badoo. Als u zich ooit ongemakkelijk voelt, of negatieve opmerkingen of gedrag ervaart, meld dit dan aan ons en ons 24/7 moderatieteam zal het onmiddellijk onderzoeken. U kunt een profiel heel eenvoudig onder onze aandacht brengen via de rapporteer en blokkeer optie op het profiel.

Als u verdere hulp nodig heeft kunt u altijd contact opnemen met ons supportteam. Ons team neemt graag een kijkje op uw account om te zien of alles werkt zoals het hoort. Wij staan voor u klaar en zijn bereikbaar via: badoo.com/feedback.

-BadooHelp

Veel ellende gevallen en nep

Tijdje op badoo gezeten maar veel neppe mensen en heel veel ellende gevallen die maar een doel hebben seks en niks serieus met de eerste date en vaak ongewenste seksuele toespelingen op de Chat dr zit niks serieus op daar kortom tijdsverspilling en zonde van je geld hier op deze kansloze site

29 augustus 2022

Hoi Anja,

Bedankt dat u de tijd nam om een review te schrijven.

Omdat Badoo gratis is zijn er helaas soms mensen die hier misbruik van willen maken. Wij nemen de veiligheid in onze community erg serieus en kunnen u verzekeren dat wij hard ons best doen om leden die zich niet aan de regels houden zo grondig mogelijk aan te pakken. Wij stellen het erg op prijs als onze leden andere gebruikers rapporteren die zich niet aan de regels houden zodat wij ze nog sneller kunnen aanpakken en verwijderen.

We kunnen u verzekeren dat alle klachten op individuele basis bekeken worden. Onze moderators werken er continu aan om Badoo een veilige plek te houden!

-BadooHelp

Super veel mannen die vrouwen slecht…

Super veel mannen die vrouwen slecht behandelen en onbeschofte dingen zeggen. Ik maak altijd melding maar hoor nooit iets over mijn melding. Voorbeelden wat mannen zeggen: - ‘how are your cock sucking skills’ - ‘in mn broek en snel vuile slet’ Dit zijn dingen die ze al 2e of 3e zin zeggen dus er is überhaupt nog geen gesprek aan vooraf gegaan. En nee ik heb geen foto met naakt/bikini. Gewoon een normale foto van mijn gezicht. Ik voel me echt niet veilig op deze app.

25 augustus 2022

Hoi Peter,

Bedankt dat u de tijd nam om een review te schrijven. Het spijt ons te horen dat u zich niet veilig voelt op Badoo. Wij werken 365 dagen per jaar rond de klok om ons platform veilig te houden voor onze leden en gebruikers met slechte intenties te weren. Wij zouden heel graag leren van uw ervaring. Kunt u ons alstublieft een bericht sturen via: badoo.com/feedback met verdere toelichting? We zullen deze gebruikers dan zo snel mogelijk opsporen en de gepaste maatregelen kunnen nemen.

Als u in de toekomst opnieuw een gebruiker tegenkomt die zich niet houdt aan onze richtlijnen, dan kunt u ze snel onder onze aandacht brengen via de Blokkeer en Rapporteer functie op hun profiel. Op deze manier zal een van onze medewerkers meteen een kijkje kunnen nemen op het profiel en de nodige maatregelen kunnen nemen. Houdt er alstublieft rekening mee dat uw meldingen anoniem zijn en u niet op de hoogte zult worden gesteld over onze beslissing.

Wij hopen van u te horen zodat wij ons product en uw ervaring verder kunnen verbeteren.

-BadooHelp

Helaas worden ik en m'n vriendin steeds…

Helaas worden ik en m'n vriendin steeds geblokkeerd door Badoo, zonder enige details en uitleg dan alleen maar een link naar richtlijnen, ik en m'n vriendin snappen hier niks van, geen onbeleefd taalgebruik, geen neppe fotos en geen fake accounts, wel beide op onze mobiel en pc inloggen waardoor er mss er verwarring kan ontstaan , zeer slechte feedback van Badoo om ons duidelijkheid te geven wat we verkeerd doen ( als er iets verkeerds is) erg frustrerend want beide zijn op zoek naar leuke contacten die we beide begonnen te krijgen, hoe kunnen wij nu verder dan?

24 augustus 2022

Hallo daar!

Bedankt dat u de tijd nam om dit met ons te delen.

Als u onze richtlijnen overtreed, dan zal uw profiel worden geblokkeerd. Uit uw bericht maken we op dat u mogelijk een gedeeld profiel heeft aangemaakt op Badoo. Dit is in strijd met onze richtlijnen. Helaas kunnen wij geen groepen toestaan, alleen individuele profielen die wij kunnen verifiëren.

Indien u denkt dat uw profiel toch onterecht is geblokkeerd, dan horen wij dit natuurlijk graag van u! Ons supportteam staat voor u klaar en staat u graag te woord. U kunt ons bereiken via deze link: badoo.com/feedback.

-BadooHelp

Nou nou nou badooo is een oplichting

Nou nou nou badooo is een oplichting. Site waar je moet zijn als een dagje abo neemt echt vies en gelukkig heb een mooi bewijs hoe ze je oplichten
Dus ik had een dag avo genomen voor 2 euro nu zeggen ze die twee euro is automatisch gekopppeld aaam 40 euro maar nergens super nergens is dat aangeven gelukkig heb een volle screen shots gemaakt van deze website en nergens staat er aangeven dat 2 euro gekoppeld is aan 40’euro letterlijk alleen heel in het klein dat er een automatisch vinkje kom te staan met als je 200
Credit heb word automatisch 40 euro er af gehaald en trouwens als die goede feedback die jullie hier zien staan van badoo is goed blablabla dat zijn mensen van badoo zelf omdat ze weten ze zijn poep ga niet naar badoo er zijn meiden op instagram snapchat enzo niemand gaat meer naar badoo grote fout om lid te wordme van badoo helaas kan ik geen foto plaatsen van me gesprek met badoo maar hun zijn echt triest pfff

24 augustus 2022

Hallo Awal,

Bedankt dat u dit met ons deelde.

Uit uw bericht begrijp ik dat u graag verdere informatie en inzicht ontvangt over een betaling die u bij ons deed. Wij helpen u hier natuurlijk graag mee!

Neem alstublieft contact met ons op via: badoo.com/feedback. We zullen uw profielgegevens er dan gelijk bij kunnen halen en uw factuurgegevens in kunnen zien.

-BadooHelp

Badoo viel me zeker niet tegen

Badoo viel me zeker niet tegen. Heb er leuke contacten opgedaan.
Ik vond het jammer dat je bij een zoekopdracht alleen maar kon filteren op locatie en leeftijd.
Ik vond het ook jammer dat bij een zoekopdracht alleen de foto tevoorschijn kwam en niet ook de profieltekst, maar dat is bij veel datingsites zo.
Het was niet zo duur en opzeggen ging ook gemakkelijk.

17 augustus 2022

Hallo daar!

Bedankt dat u de tijd nam om uw ervaring te delen! Uw feedback is ontzettend belangrijk voor ons, dus weet dat we het hebben opgemerkt en hebben gedeeld met ons ontwikkelingsteam voor eventuele toekomstige updates.

Bedankt voor uw gebruik van ons product!

Iemand heeft mijn foto's gebruikt en…

Iemand heeft mijn foto's gebruikt en met iemand op badoo gepraat of gediscussieerd. Die heeft vervolgens ergens op Facebook heel het gesprek gepost en nu denkt iedereen dat ik dat ben..! Heb alleen een screenshot gekregen van iemand en kan de post ook niet vinden.! Badoo moet echt iets doen aan dat nep profielen en ander mans foto's gebruiken! Wat gaat badoo eraan doen!!

13 augustus 2022

Hallo daar,

Heel erg bedankt voor uw bericht hierover en dat u dit onder onze aandacht brengt.

Deze situaties zijn gelukkig zeldzaam en we nemen ze heel serieus. Om dit zo snel mogelijk op te lossen, zou ik u willen vragen om rechtstreeks contact op te nemen met ons supportteam via: badoo.com/feedback zodat ons team het profiel zo vlug mogelijk kan blokkeren.

U kunt er zeker van zijn dat we eraan werken om het profiel zo snel mogelijk te verwijderen.

-BadooHelp

Badoo - haalt zomaar credits van je account!

Als je zuinig op je credits bent nemen ze na 6 maanden de credits in beslag en kun je dus fluiten naar je centen! Ongelofelijk! Ze halen mijn credits gewoon van mijn account af omdat ik blijkbaar mijn credits niet snel genoeg opmaak. Dit zijn crimineme activiteiten!

10 augustus 2022

Hoi Tj,

Zoals omschreven in onze algemene voorwaarden behouden wij het recht om enige ongebruikte credits 6 maanden naar de aankoopdatum te doen verlopen. Credits die via iTunes aangeschaft zijn verlopen echter niet.

Houd er rekening mee dat dit niet van toepassing is op credits die u gratis ontvangt, deze verlopen na 1 maand.

Als u hier nog verdere vragen over heeft, kunt u altijd terecht bij ons supportteam door een mailtje te sturen via: badoo.com/feedback

-BadooHelp

Fake profielen en te veel berichten

Fake profielen en appart dat mensen die je niet hebt geliked je wel gewoon berichten kunnen sturen. Hierdoor een overvloed aan berichten van mensen waar je geen interesse in hebt. Voor mij persoonlijk tijdverspilling helaas...

2 augustus 2022

Hoi Danielle,

Het spijt ons uw ervaring te horen. We willen zeker niet dat u zich overweldigd voelt!

Zorg er alstublieft voor dat u ervoor kiest om alleen gecontacteerd te worden door geverifieerde leden. U kunt ook in uw instellingen kiezen om alleen te worden getoond aan leden die u leuk vindt en bezoekt. Dit zal het aantal berichten dat u krijgt aanzienlijk verminderen!

We werken er hard aan om een database met echte leden bij te houden en ons moderatieteam werkt 24/7 om kwaadwillende profielen te vinden. We hebben ook een fotoverificatiesysteem om nepprofielen te voorkomen. Als u achterdochtig bent over een profiel, rapporteer het dan, wij zullen ze meteen controleren.

-BadooHelp

Ik heb vaak ingegeven telkens gaan ze…

Ik heb vaak ingegeven telkens gaan ze mijn uit gooien ik ben moe van is slechte daling site deze site is oplichter gaan ze telekens uit zekers uitzettrn

2 augustus 2022

Hoi Elif!

Als uw profiel door ons is geblokkeerd, dan is dit omdat u onze communityrichtlijnen hebt geschonden. Als u denkt dat u onterecht bent geblokkeerd, mail ons dan via badoo.com/feedback.

Houd er echter rekening mee dat als blijkt dat uw profiel correct is geblokkeerd, onze beslissing definitief is en uw account geblokkeerd blijft.

Bedankt voor uw begrip!

Weer geblokkeerd voor niks

Hallo Badoo,

Dit is al de zoveelste keer dat ik onterecht ben geblokkeerd. Daarnaast ben ik gewoon 18 en toch volwassenen. Ik heb hier eerder een klacht over ingediend, maar de Engelse klantenservice kan niks meer voor mij betekenen sinds ik mijn ID heb liet zien, paar maanden terug. Het begint super vervelend te worden dat ik toch als maar geblokkeerd wordt door het technische probleem van het systeem die bij jullie is ondervonden. Ik hoop dat ik z.s.m oprecht wordt geholpen, want deze app blijft super leuk om te gebruiken, en ik denk ook zelfs, elke account die ik maar ook maak met een ander e-mailadress krijg ik weer hetzelfde verhaal "dat ik geen 18+ ben" etc. Misschien hebben jullie mijn IP adress geblokkeerd?

Gr,
Femi

29 juli 2022

Hoi Femi,

Bedankt voor uw review! Het spijt ons te horen dat uw account is geblokkeerd. Blijkbaar hebben onze moderators reden om aan te nemen dat u minderjarig bent. We hebben een heel strict beleid en zoals vermeld in onze Algemene voorwaarden, moet iedereen 18 jaar of ouder zijn om lid te worden van Badoo.

We openen dit geschil natuurlijk graag opnieuw voor beoordeling als deze blokkade echt onjuist was! U kunt ons supportteam bereiken via: badoo.com/feedback. Tevens kunt u ons supportteam ook een bericht in het Nederlands sturen!

We kijken er naar uit om u terug te zien als u meerderjarig bent!

Heel erg bedankt voor uw begrip.

-BadooHelp

Uitgeschreven en toch weer voor een maand betalen

Heb mij op 2 juli uitgeschreven, op 27 juli werd mijn lidmaatschap verlengd tot 27 augustus, hoe kan dit als je al afgemeld bent

27 juli 2022

Hoi Lau,

Zo te horen bent u aangerekend voor de verlenging van uw Badoo Premium-abonnement. Badoo Premium is een abonnement gebaseerde dienst. Toen u dit abonnement activeerde, werden de servicevoorwaarden en hoe het abonnement werkt op de betalingspagina aan u uitgelegd. Door uw account te verwijderen, beëindigt u uw abonnement niet. U kunt het abonnement alleen opzeggen door het nemen van de omschreven stappen die gelden voor de door u gekozen betaalmethode. Maar geen zorgen, ons supportteam helpt u hier graag mee! Stuur ze alstublieft een bericht via badoo.com/feedback en laat ze weten welk emailadres of telefoonnummer gekoppeld staat aan het profiel waar u het abonnement op activeerde voor een snelle afwerking.

Nog steeds waardeloos 2.0

Nogmaals na lange tijd een profiel aangemaakt, echter de gebruikelijke ellende is al snel weer een feit.

Veel nep-profielen en altijd heb je likes, die je zelfs na 2 weken swipen nog steeds niet gevonden hebt.

En de reclame is vele malen irritanter geworden dan voorheen. Wederom een bewijs dat het maar om 1 ding draait…..

7 juli 2022

Hallo daar,

Bedankt dat u de tijd nam om uw feedback met ons te delen.

Wij tolereren het absoluut niet wanneer iemand niet authentiek is en we hopen dat u weet dat ons team altijd beschikbaar is om deze zeldzame gevallen te onderzoeken. Hoewel de meeste leden zijn wie ze zeggen te ze zijn, zal iedereen die ons platform misbruikt, meteen worden verwijderd uit onze community. Als u een verdacht profiel tegenkomt, maak dan gebruik van onze rapporteerfuncties in de app om ons team in te lichten en we zullen het dan zo snel mogelijk onderzoeken.

Badoo is altijd gratis te gebruiken en we willen dit graag zo houden. Daarom zijn er sinds kort ook advertenties; die worden echter niet getoond als u onze betaalde-dienst aanschaft. Als u hier nog vragen over heeft dan kunt u ons altijd bereiken via: badoo.com/feedback

Nog vis nog vlees

Naar het schijnt zijn er veel nep profielen of profielen die er niet meer zijn en toch herbuikt worden,mannen met aanstootgevend gedrag (had er zo één) dat zou niet mogen,of er nu reclame tussen is of niet, boeit mij niet,her zou wel goed zijn als je iemand op naam zou kunnen zoeken.
Ik weet niet in hoeverre alles echt is want met al dat digitale heden ten dagen is men van niets zeker.
Ik chat met alvast één echte persoon want die was op een site die niet meer bestaat wat de anderen betreft..
idd weinig conversatie vanwege de mannen,indien je niets te zeggen hebt,verlaat dan de chat,wacht niet tot een ander het voor jou doet.
Mijn indruk nog te vroeg voor een definitief oordeel .

18 juni 2022

Hoi Nikolic,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen.

Als u denkt dat u te maken heeft met een nepprofiel, breng het profiel dan zo snel mogelijk onder onze aandacht door op de rapporteer en blokkeer optie te klikken op het betreffende profiel. Onze moderators zullen dan meteen een kijkje nemen op het profiel en de nodige actie nemen. Vergeet niet dat u ook via het blauwe vinkje op het profiel van de gebruiker kunt controleren of ze zijn geverifieerd doormate van onze verificatie methoden. Tevens kunt u gebruik maken van de rapporteer en blokkeer functie als een lid onze gebruikersregels schendt.

Als u nog verdere tips wenst te ontvangen van ons supportteam om uw profiel te verbeteren en meer hoogwaardige matches te maken, kunt u ons altijd mailen via: badoo.com/feedback. Ons team zit vol fantastische ideeën en helpt u graag op weg.

-BadooHelp

Badoo is niets meer dan een bedrijf dat…

Badoo is niets meer dan een bedrijf dat uit is op 1 ding. Geld. En steeds meer over de rug van singles met de beste intenties
*Vrouwen waren eerst gratis premium lid: afgeschaft ( dat eerst gratis lid lijkt unfair naar mannen maar de kans op een match is nu écht geminimaliseerd)
*Zoekopdrachten worden systematisch genegeerd
*Bij 99+ likes krijg je zelf te lezen dat er geen gegadigden meer zijn, dus ook degene die je geliked hebben komen niet in beeld
*Veel oost Europese types die geen woord Nederlands of Engels spreken

12 juni 2022

Hoi Madeleine,

Wat jammer dat u dit zo ervaart. Badoo is gratis te gebruiken, maar voor degenen die zich willen onderscheiden van de massa, bieden we ook een groot aantal supreme services aan zoals Credits en Premium. Daarnaast kunt u ook deelnemen aan een van onze promoties zoals het invullen van enquêtes en het downloaden van apps die u belonen voor uw deelname.

Als u een technisch probleem lijkt te ervaren, neem dan alstublieft contact met ons supportteam op. Ons supportteam staat voor u klaar en is te bereiken via: badoo.com/feedback