De tas die ik had uitgekozen kwam netjes op tijd aan, mooie kwaliteit leer, goeie foto op de website. Maar wat schetste mijn verbazing? Het was als een echt cadeau helemaal feestelijk ingepakt met m... Toon meer
Ik heb een mooie tas aangeschaft bij Bagsz.nl voor de verjaardag van mijn vrouw. Het hele proces is bij hun zeer goed geregeld met een goede communicatie via emailbevestigingen. De bestelling was... Toon meer
Het cadeau voor mijn dochter, een prachtige laptop Cowboysbag, bestelde ik 1 dag voor haar verjaardag. Prachtig ingepakt - met een aardige attentie en een persoonlijke noot - ontving zij het pakketje... Toon meer
In eerste instantie werkte er iets niet in de website, de korting werd niet verrekend. Savonds binnen een half uur reactie op mijn mail. Het euvel werd snel verholpen en na bestelling was de levering... Toon meer
Mooie portemonnee van burkeley en ook…
Mooie portemonnee van burkeley en ook stipt en snel geleverd. De jarige is er mee in haar sas. Thanks 👍🏼😊
Levering met persoonlijk tintje
Snelle levering. Tas heel netjes geleverd in een beschermende omtas en doos met een persoonlijk handgeschreven kaartje en een blikje wax. Als ik weer een tas zoek ga ik zeker weer hier kijken!
Goeie service en heel leuk dat er een…
Goeie service en heel leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zit..maakt het wat persoonlijker.

Tevreden! Aanrader!
Snelle levering, klantvriendelijke personeel, leuk persoonlijk briefje bij de geleverde tas.
Top service!
De tas die ik kocht bleek beschadigd. Ik heb alle hulp gekregen om het op te lossen. Mailtjes en telefoontje werden direct opgepakt. Top service!
Uitstekende service
Uitstekende service! Ik moest een kleur weten van een tas, bericht gestuurd, binnen no time antwoord met foto of het de goede kleur was. Gelijk besteld en smiddags al in huis omdat ik hem zo graag wou hebben en dichtbij woonde werdt ie persoonlijk langs gebracht.

Persoonlijke service
Keurig verpakt met handgeschreven bedankbriefje voor onze bestelling. Prachtige leren tas met paaskorting kunnen kopen. Top!

Antwoord van Bagsz.nl
Goede service en super lief, aardig en meedenkend personeel!
Top!

Antwoord van Bagsz.nl
snel levering vriendelijk …
snel levering vriendelijk klantenservice.. toppers!

Antwoord van Bagsz.nl
Tot in de puntjes verzorgd.
Persoonlijke aandacht waar zie je dat nog.
Bagsz laat zien waar de passie ligt en wat een voorbeeld van liefde voor het product en vakmanschap.
Aan alle medewerkers van Bagsz
Bedankt en tot de volgende bestelling.

Antwoord van Bagsz.nl
Een persoonlijk briefje bij het …
Een persoonlijk briefje bij het pakketje, wauw!

Super kwaliteit
Super kwaliteit. Lagere prijs als de meesten.
Erg leuk verpakt met zelfs een extra aardigheidje.

Antwoord van Bagsz.nl
Mooi aanbod van tassen en super snelle …
Mooi aanbod van tassen en super snelle levering. Extra leuk was dat de tas was ingepakt en van een persoonlijk kaartje was voorzien. Volgende keer bestel ik zeker weer bij bagz.nl.

Goede telefonische informatie gehad
Goede telefonische informatie gehad. En een vlotte en goede aflevering.
Super service
Altijd een snelle levering. Erg mooi en goed verpakt. Persoonlijk kaartje erbij en een kleinigheidje. Als klant wordt je hier erg blij van!
Goede en snelle levering
Goede en snelle levering. En een heel mooi product
Super mooie tas
Super mooie tas, veel handige vakjes en laptopvak. Handig voor school! Service is heel goed, andere dag al in huis. Mooi ingepakt, handgeschreven briefje en kleine attentie erbij. Site om te onthouden.
Mooie tas gekocht
Mooie tas gekocht, uitstekende en snelle service. Zelfs leuk ingepakt!