Jeg er altid blevet mødt med varme og professionalisme hos Bakier Tailoring. Han er dygtig og jeg har været utrolig tilfreds med alt hvad han har lavet for mig. Prisen er også rimelig taget i betragt... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Fik lappet en jakke, som jeg havde fået lavet hul i på ryggen. Det tog lidt lang tid næsten 2 måneder, men det betød ikke så meget da den først skal bruges igen til efteråret, og det var lige midt i... Toon meer
Jeg har været kunde siden begyndelsen af Bakier Tailoring, og har tidligere skrevet "En gang Bakier Tailoring, altid Bakier Tailoring" og det står fortsat ved magt. Har netop hentet endnu en færdig... Toon meer
Jeg kan varmt anbefale Bakier Tailoring. Jeg stod i en situation, hvor jeg med kort varsel skulle have tilrettet to kjoler, som jeg skulle bruge som gæst til et storslået bryllup i Spanien. Hos B... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Bakier Tailoring er et lille skrædderi på Amager, hvor håndværket er i top.
Contactgegevens
øresundsvej 16B, 2300, Københaven S, Denemarken
- bakiertailorimg@gmail.com
- www.bakiertailoring.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg kan varmt anbefale Bakier…
Hos Bakier Tailoring blev jeg mødt af utrolig imødekommenhed, professionalisme og stor fleksibilitet – og begge kjoler blev færdige hurtigt og med et virkelig flot resultat. Pasformen sad perfekt, og jeg følte mig både godt tilpas og elegant til brylluppet.
Fantastisk service, høj kvalitet og stor sans for detaljer. Jeg vil helt sikkert komme igen og kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Bukser, jakkelomme og taske
Jeg fik lagt et par bukser op, lappet en jakkelomme og sat en ny lynlås i en taske.
Resultatet var rigtig pænt og der var ikke en finger at sætte på det. Meget flot og professionelt håndværk :)
Her får du altså lavet dit tøj med…
Her får du altså lavet dit tøj med stil. Det er altid tiptop og som ønsket. Alexander har masser af ideer og lytter til dine ønsker - og vupti, så står du med en lækker jakke igen.
Støt de små helt særlige virksomheder…det her er en af dem :)
Super mand - godt håndværk
Super mand! Rigtig god service og flot håndværk! Klar anbefaling.
Excellent and reliable service
Excellent and reliable service. Beautifully made work and perfect customer care and always smiling owner makes the whole experience a pleasure. Highly recommended!
Rigtig godt arbejde og venlig ejer!
If there were 10 stars
If there were 10 stars, I would give 10. He did such a good job with my curtains. He fixed the height and made sure they fit perfectly. If you are looking for a tailor in copenhagen, he is the man for the job.
Præcis som håbet
Behagelig, høflig, opmærksom på alle detaljer.
Jakkesæt tilrettet
God oplevelse
God oplevelse
Meget venlig service og godt arbejde
Super oplevelse
Super oplevelse. 10/10
Tak for fint og hurtigt resultat
Kæmpe anbefaling
Er netop kommet hjem med min dragt, som Alexander har syet ind, lagt ærmer op, syet ærmer ind og ekstra knap i, og må bare sige, det er et virkelig godt stykke arbejde, der er lavet.... kan varmt anbefale Bakier Taloring. Super service, smilende og imødekommenhed. Jeg kommer igen. :-)
Super god service
Super god service! Lavede mit jakkesæt super flot!
Rigtig god service
Rigtig god service! Jeg kan kun anbefale Bakier Tailoring.
Anbefalelsesværdigt sted
Jeg har været kunde hos Bakier Tailoring igennem en årrække nu, og jeg har altid oplevet en glad og imødekommende Alexander, som har ydet et godt stykke arbejde. Jeg kan anbefale hans service og butik.
Fantastisk sted
Fantastisk sted - er lykkelig for en god og venlig betjening.
Super sød og venlig Alexander
Super sød og venlig Alexander. Gav os den perfekte service. Super hurtigt! Tusind tak for hjælpen 🤩 man kan altid regne med dig!
Fik syret mine skjorter til slim fit
Fik syret mine skjorter til slim fit, og resultatet var helt perfekt! Sidder lige som de skal – super tilfreds med både pasform og kvalitet. Kan varmt anbefales!
Super og venlig service
Super og venlig service!
Skulle bruge et jakkesæt til mit bryllup og efter han passede det til, passede det perfekt!
Bakier virker enormt kompetent og dygtig til sit fag.
Han var tilmed færdig før tid.
Altid super sød og imødekommende…
Altid super sød og imødekommende service👍🤗
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.