Cirkus Baldoni Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget underholdende og morsom forestilling både for os voksne og vores 2 børnebørn på 9 og 6 år. Måske kunne dog luftakrobatik nummeret efter pausen være kortet lidt af. Den bugtalende sprechstallmei... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Baldoni var en stor oplevelse fra start til slut. Farmor og farfar med 2 børnebørn på 6 år hyggede så meget. Børnene kluklo under det meste af forestillingen og hold vejret ved de halsbrækkende trick... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min datter, kæreste og jeg var inde og se showet i Gørlev, det var dejligt med gratis genopfyldning af slushice i pausen og det at der var en pause på det helt rigtige tidspunkt. Artisterne var me... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan varmt anbefale at se cirkus Baldoni Stor fornøjelse at se Peter Nørgaard. Han byder varmt velkommen. Synger, bugtaler, laversjov og ballade, får virkelig publikum med og det er både børn... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Circus
  2. Amusementscentrum

Geschreven door het bedrijf

Cirkus Baldoni – Magi for hele familien! Hos Cirkus Baldoni skaber vi oplevelser, som hele familien kan være med til – også de allermindste. Vi byder på en farverig og fortryllende forestilling fyldt med grin, gys og wow-øjeblikke, leveret af superdygtige artister og klovne, der rammer både børnenes fantasi og de voksnes humor. Der er ingen dyr i manegen – kun mennesker i verdensklasse, der tryllebinder publikum med deres kunnen og charme. Kom og oplev ægte cirkusmagi, hvor fællesskab, latter og store øjne er i centrum.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

424 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Top professionelt cirkus

Vi var i cirkus Baldoni hele familien i alderen 4 til 63. Det var en fantastisk oplevelse og en dejlig søndag for alle. Det gør vi igen til næste år.
Svend Jægerspris

22 augustus 2026

Ren latter og cirkusmagi ♥️

Du skal unde dig selv og dine kære den her oplevelse: Vi har nemlig i dag haft fornøjelsen af at overvære deres 25-års jubilæumsshow, og jeg har sjældent været så godt underholdt. Min søn på snart 6 år grinede, så tårerne trillede, hujede og klappede – og at dømme efter skoggerlatteren omkring os gjaldt det et samlet publikum i alle aldre. 😂♥️

Teltet var knap fyldt denne aften i Skævinge, men stemningen var under loftet – og alle tanker om regn og kold sensommer var blæst ud af teltet i en sky af magi og glimmer. ✨🎪

Teltet er ikke stort, og det er ensemblet heller ikke, men de formår på sjældent set vis at indfange og underholde både store og små på præcis det rette niveau.

Det er et usædvanligt vellykket miks af dygtige artister, varierede numre, højt humør, komik og musik – og den dér helt særlige cirkusmagi, som man næsten havde glemt fandtes. 🥰

De får 6 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

– skrevet i en stille stund, stadig lettere berusede af cirkusmagi. - Hver en øre værd! 🥰✨🫶🎪🤡

19 augustus 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var et cirkus for hele familien

Det var et cirkus for hele familien, der var noget til de voksen, der var noget til børnene. Der var nogle smukke/flotte/overraskende indslag, samt sjov og fjol. Musikken var god kunne godt lide de have goddag/pause og farvel sang. Der var fint med plads så man ikke følte sig klemt, personalet var også hurtige i kiosken både før og under pausen. Alt i alt en god oplevelse, og noget vi helt sikker skal igen (til juleshowet ;))
Hilsen fra en familie på 2 voksne og en på 7 år, som var godt underholdt.

18 augustus 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Pas på kæmpe blæsere

Pas på kæmpe blæsere som sider bag bænkerne og peger på ens ryg. Hvorfor de ikke drejer dem 90 eller 180 grader - dvs mod væggen forstår jeg ikke. Hele oplevelse gik tabt og har ondt i ryggen.

16 augustus 2026
Logo Cirkus Baldoni

Antwoord van Cirkus Baldoni

Det er selvfølgelig ærgerligt, at blæseren har påvirket din oplevelse.

Blæserne er netop sat op for publikums skyld, da temperaturen hurtigt bliver høj, når solen bager på teltdugen. Havde du gjort vores personale opmærksom på, at den generede dig, havde vi naturligvis straks ændret retningen eller fundet en anden løsning.

Derfor er vi også lidt kede af at få én stjerne for et problem, som vi meget gerne – og nemt – kunne have løst på stedet, hvis vi havde fået besked.

Cirkus Baldoni

Kan varmt anbefale at se cirkus Baldoni

Kan varmt anbefale at se cirkus Baldoni
Stor fornøjelse at se Peter Nørgaard. Han byder varmt velkommen. Synger, bugtaler, laversjov og ballade, får virkelig publikum med og det er både børn og voksne.

Jeg synes også der var et meget dygtigt par, der var i højden med lagner og var vist og dem på skøjter.

Dog er fortællingen om manden der drømmer og møder prinsessen virkelig smukt, rørende, i både fortælling, kærlighed og alt det flotte "trapez" arbejde i en lysestage. Virkelig smuk fortælling. Samme følelse jeg fk, som når jeg ser smuk ballet i fx operaen.

Kæmpe fornøjelse

Fan fra Dianalund