Meget underholdende og morsom forestilling både for os voksne og vores 2 børnebørn på 9 og 6 år. Måske kunne dog luftakrobatik nummeret efter pausen være kortet lidt af. Den bugtalende sprechstallmei... Toon meer
Baldoni var en stor oplevelse fra start til slut. Farmor og farfar med 2 børnebørn på 6 år hyggede så meget. Børnene kluklo under det meste af forestillingen og hold vejret ved de halsbrækkende trick... Toon meer
Min datter, kæreste og jeg var inde og se showet i Gørlev, det var dejligt med gratis genopfyldning af slushice i pausen og det at der var en pause på det helt rigtige tidspunkt. Artisterne var me... Toon meer
Kan varmt anbefale at se cirkus Baldoni Stor fornøjelse at se Peter Nørgaard. Han byder varmt velkommen. Synger, bugtaler, laversjov og ballade, får virkelig publikum med og det er både børn... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Cirkus Baldoni – Magi for hele familien! Hos Cirkus Baldoni skaber vi oplevelser, som hele familien kan være med til – også de allermindste. Vi byder på en farverig og fortryllende forestilling fyldt med grin, gys og wow-øjeblikke, leveret af superdygtige artister og klovne, der rammer både børnenes fantasi og de voksnes humor. Der er ingen dyr i manegen – kun mennesker i verdensklasse, der tryllebinder publikum med deres kunnen og charme. Kom og oplev ægte cirkusmagi, hvor fællesskab, latter og store øjne er i centrum.
Denemarken
- www.baldoni.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Godt Show rigtig sjov og nogle flotte…
Godt Show rigtig sjov og nogle flotte indlæg. Det skal dog siges at de sæder der er helt op af scenen. kan det være svært at følge ordentligt med. da scenen er hævet op og du simpelthen er for tæt på især hvis du har små børn med der nærmest ikke kan se op på scenen. Heldigvis var der ikke fyldt op så vi kunne sætte os op bagved hvor vi fik et bedre overblik
Hyggeligt og børnevenligt show
Sjovt, hyggeligt og børnevenligt show
Sjovt og professionelt
Var der med min 3 årige datter. Vi grinte, vi var imponerede, vi var bange og overraskede
Cirkus der fænger, både børn og voksne
Jeg er normalt ikke til cirkus og derfor også mange år siden sidst, men et par børnebørn på 2 og 5 fik mig på andre tanker, heldigvis. Baldoni er godt. Et meget varieret program, søde og meget engagerede kunstnere og en dygtig konferencier der bandt forestillingen flot sammen. Barnebarnet på 5 var meget begejstret, den lille på 2 blev til tider lidt bange men også meget interesseret i det der skete. Vi kommer igen næste år.
Dejlig oplevelse for mine små børnebørn…
Dejlig oplevelse for mine små børnebørn (4 og 2 år) 🌞🌞
Godt
Vores datter , havde en dejlig eftermiddag og syntes det var så godt
Underholdende nærværende og morsomt som…
Underholdende nærværende og morsomt som familie
Super oplevelse og hyggeligt og meget…
Super oplevelse og hyggeligt og meget familie venligt 👍🏻🥳🎪
Klassisk, imponerende cirkus med humor
Skønt klassisk cirkus med dygtige artister
Fantastisk forestilling
Fantastisk forestilling. Mit barnebarn og jeg nød det meget. Spændende og sjove indslag. Tak for det.
Great experience
Great experience, for kids and adults! Would highly recommend and look forward to more shows in the future
VI VAR ALLE GODT UNDERHOLDT.
Vi var afsted med 3 børnebørn af begge køn i alderen 7-15 år. Vi var alle godt underholdt. Programmet var meget varieret med humoristiske indslag mellem de enkelte numre. Programmet indeholdt alle aspekter af det cirkus kan. Humor- romantik- spænding- spektakulær optræden med dyr. Vi gik alle glade hjem - en oplevelse rigere . Vi fik valuta for pengene og kan bestemt anbefale Cirkus Baldoni.
Cirkus Baldoni - fortryllende eventyrlig
Cirkus Baldoni er en eventyrlig oplevelse som alle eventyr-elskere bør opleve. Artisterne i showet giver den hele armen og det er tydeligt at de følger med i tidens artistiske stilarter.
De gør alle deres yderst bedste for at give deres seere et fortryllende show.
Vi elsker det og som det er vores første baldoni oplevelse, er det helt sikkert ikke det sidste.
Kære Baldoni - vi ses til jeres juleshow 🤩❤️
Stor cirkusoplevelse
Vi var bedsteforældre med to børnebørn i Cirkus Baldoni i Tisvildeleje i går. En STOR oplevelse for både unge og gamle! Det er et mindre cirkus men niveauet er tårnhøjt! El velment opfordring herfra: besøg dem, mens chancen er der!
Det var første gang mine børnebørn var…
Det var første gang mine børnebørn var i cirkus. Den ældste grinede rigtig meget. En god dag i cirkus.
Supergod oplevelse
Supergod oplevelse. Det var kvalificeret underholdning på et professionelt højt plan, men samtidig nærværende og helt nede på jorden. Det begejstrede os alle, både børn ( 4,5,6 år) og voksne. Helt klar en anbefaling værd.
Fantastisk god oplevelse
Fantastisk god oplevelse. Både imponerende og sjovt for både børn og voksne.
Fin underholdning af dygtige artister
Fin underholdning af dygtige artister. Forestillingen er varieret og meget velegnet til endog små børn.
Super fed oplevelse !
Min familie og jeg så cirkus Baldoni her til aften - mage til nærhed, humor og oprigtig fantastisk artisteri skal man lede længe efter. Vi måbede flere gange. De var SÅ dygtige!
Alle pengene værd!
Stor anbefaling herfra.