4,2

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

4,2

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Yderst tilfreds med Barberen i Silkeborg

Jeg ville overraske min kæreste med en Simpson chubby 2 best badger barberkost, da han længe har ønsket sig en.
Barberen i Silkeborg, var meget behjælpelig og bestilte lynhurtigt én hjem til mig.
Jeg er meget tilfreds med min oplevelse, min kæreste er lykkelig og vil tage den i brug med det samme.

3 juni 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er er øv sted

Det er er øv sted. Du skal stå i kø for drinks og hvis du mister din jakkes nummer skal du sætte minimum 40 min af til at de finder ud om det virkelig er dig “som mangler den meget specifikke jakke”. Min holdning er magtliderlige vagter…øv

25 december 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der findes ikke bedre service

Hos Rene finder man ganske enkelt den bedste service i Danmark.
Efter at have talt med ham i telefonen, bestilte jeg mine varer den 29. december. Jeg havde dem allerede den 30. december. De var fint pakket ind og der var et lille håndskrevet kort. Det er god stil. Kommer jeg en dag til Silkeborg skal jeg helt sikkert ind forbi.

6 januari 2015

Lækker shop, super betjening

Har bestilt forskellige produkter hos René og har været 100% tilfreds. Udvalget af produkter er efter min mening perfekt og priserne er yderst rimelige sammenlignet med andre shops.
Jeg kommer bestemt til at handle hos René i fremtiden også

23 september 2014

tæt på perfekt

jeg gennem længere tid handlet hos barberen i Silkeborg, og har altid fået en utrolig god behandling, præget af stor venlighed og imødekommenhed, jeg kan uden forbehold anbefale andre at handle i dette firma

15 mei 2014
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og fantastisk service

Levering var lynhurtig og produkterne godt pakket ind. Med pakken var der en fin hilsen fra ejeren, hvilket virkeligt giver fornemmelsen af at man har handlet et godt sted.
Hjemmesiden er godt designet og det er nemt at finde rundt.
5 ud af 5 herfra

14 mei 2014

Intet mindre end perfekt

Jeg modtog mine varer, hurtigt uden problemer, i en ret så lækker indpakning. I lagt pakken var der en lille besked fra René samt et ekstra sæt blade til min ny-købte Merkur 34C. Hvilket ISÆR var rart, da jeg helt havde glemt at få købt nogle med i ordren.

Alt i alt, så giver jeg top score. Alt lige fra hjemmesiden, bestillingen til jeg stod med pakken i hånden, var en rigtig god oplevelse.
(Jeg ville have givet 6 ud af 5 stjerner, hvis jeg kunne)

15 januari 2014
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Service i top og hurtig betjening!

Jeg bestilte tre varer fra webshoppen mandag aften, tirsdag formiddag ringede René (ejeren) til mig, for at tilbyde at jeg kunne få en drypstand der matchede den barberkost jeg købte, i stedet for den i en anden farve jeg havde bestilt, da den matchende ikke var på webshoppen. Onsdag formiddag modtog jeg varerne, pænt indpakken individuelt i silkepapir og med et personligt, håndskrevet kort - så fint!

20 november 2013

Eksemplarisk

Pakken kom efter 2 dage, og i den lå et fint håndskrevet kort. Ligeledes var varerne pakket fint ind individuelt i fint indpakningspapir, og polstret med træspåner så varerne ikke tog skade.

12 september 2013
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Service som i gamle dage

Har købt produkter her 3-4 gange. Altid hurtig levering og Rene er super venlig mand der gerne giver et godt råd over telefonen. Så får man altid et hyggeligt håndskrevet kort ved levering. Kommer jeg en dag til Silkeborg kommer jeg helt sikkert forbi til en barbering.

3 september 2013

Is dit jouw bedrijf?