Batterilageret.dk Reviews 1.023

TrustScore 4 uit 5

4,2

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde købt 2 LED-lyskæder, men fik af forskellige grunde ikke åbnet æskerne, inden tidsfristen for returnering udløb. Desværre fandt jeg ud af, da jeg åbnede dem, at den ene kæde var defekt.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skulle bruge et forbrugsbatteri til min båd og var i tvivl om hvilken model jeg skulle vælge. Fik fremragende support på mail, bestilte fredag eftermiddag og modtog batteri mandag inden middag.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Den 10. maj d.a. skrev jeg således til Batterilageret.dk: På hjemmesiden: På Batterilagerets hjemmeside tilbydes Knivsæt Bosch Indego med 9 Titanium belagte knive og skruer: Specifikati... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Spurgte den 26.12.2025 efter LED-lyskugler i sort metal med timer - som var udsolgt. Indtastede min mail for kontakt, når de kom igen. Det gjorde de så nu, hvor jeg fik mail om, at de igen var p... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Batterijenwinkel

Geschreven door het bedrijf

www.batterilageret.dk - Stort udvalg af batterier, genopladelige batterier, opladere, bilbatterier, batterier til støvsugere alt sammen gratis leveret i Danmark dag til dag.

4,2

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 90% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Spurgte den 26.12.2025 efter…

Det gjorde de så nu, hvor jeg fik mail om, at de igen var på lager - endda til en rigtig god pris.

Super mail-service, ekspres levering og en meget glad kunde, der giver dem mine allerbedste anbefalinger.

6 juni 2026

Køb af 2 LED-lyskæder -> fremragende kundeservice

Det skrev jeg til Batterilageret.dk, og de skrev straks tilbage, at de ville sende en ny. Og efter kun et par dage modtog jeg en spritny fin lyskæde til erstatning af den defekte.
Det synes jeg er fremragende kundeservice, tak.
Mange hilsener
Susanne Weis Bjerrum

24 mei 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Havde bestilt nogle semisubmersible…

Havde bestilt nogle semisubmersible pool lights, som i følge beskrivelsen var “nemme at montere”. Problemet var bare at de kunne ikke monteres, men kun sænkes. Batterilageret har åbenbart markedsført produktet forkert i beskrivelsen, men man skal selv betale og sørge for returnering af de fejlbeskrevne produkter. Dette opfatter jeg ikke som god og værdig kundeservice. Montere er ikke at sænke. Montere er at fastgøre og det kan dette produkt ikke, selvom det står i beskrivelsen.

3 juni 2026

Hej Peter,
Produktet er ikke markedsført forkert, vi har dog ikke nævnt alle de metoder der ikke kan monteres på.

Du efterspørger et produkt der kan fungere magnetisk, det kan dette ikke - så havde vi naturligvis angivet dette i beskrivelsen.

På den baggrund skal du selv stå for retur naturligvis, du vil derefter blive krediteret produktet.

Grov fejl i mængdeangivelse

Den 10. maj d.a. skrev jeg således til Batterilageret.dk:
Specifikationer:
Materiale: Stainless Steel 420J2
Dimensioner: 49 x 19 x 1mm
Titanium belagt: Ja
Knive: 9 stk.
Jeg har netop idag åbnet en tilsvarende pakke knive modtaget fra Batterilageret.dk i maj 2025:
Ordre nummer: 548515
Kundenr: 100322078
Ordredato: 25-05-2025
I pakken var der kun 6 knive og 3 skruer!
Jeg konkluderer, at der på hjemmesiden er 2 grove fejl i mængdeangivelsen, en i overskriften og en i specifikationerne.
Med venlig hilsen JR
NU, 24 DAGE SENERE HAR JEG IKKE FÅET SVAR PÅ MIN HENVENDELSE,- OG HJEMMESIDEN LOVER STADIG 9 KNIVE I PAKKEN.

10 mei 2026

Def batteri

Kan se det de andre skriver, er det samme som jeg har oplevet

1 juni 2026

Antwoord van Batterilageret.dk

Hej Kenneth, det må du meget gerne uddybe.

Hvis det er Søndagens forløb hvor vi gennem 12-13 timer mailer omkring dit batteri, hvor alle scenarier er gennemgået for at finde en løsning er årsagen til 1* så kan vi kun beklage.

Din maskine kan enten ikke håndtere et uoriginalt batteri eller også er det den større kapacitet i forhold til det originale der giver udfordringer.

Du er tilbudt en fuld kreditering hvis du vil sende det ind til os, selvom det er 6 måneder siden du har foretaget købet og batteriet har ligget ubrugt frem til nu.

Det virker ikke som om du har modtaget budskabet i den sidste del her, men du får dine penge retur for købet så snart vi har det retur.

Igen kan vi kun beklage hvis servicen har været for grundig eller budskabet ikke er meldt klart ud, det håber vi det er nu.

Hurtigt og nemt

27 mei 2026

Hej
Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede handlen som både hurtig og nem.

Tilfreds kunde

Jeg fik god og hurtig vejledning bestillingen og levering gik hurtigt og nem 😊

19 mei 2026

Hej Hanne
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du fik god og hurtig vejledning, og at både bestilling og levering gik nemt og hurtigt.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God vare til en meget billig pris

God vare til en meget billig pris. Levede helt op til mine forventninger.
Hurtig levering.

19 mei 2026

Hej Jeskth

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at varen levede helt op til dine forventninger, og at du var tilfreds med både prisen og den hurtige levering.

jeg købte genopladelige fyrfadslys

jeg købte genopladelige fyrfadslys, fine og prisen også.
dejlig hurtig levering

18 mei 2026

Hej Lisser

Mange tak for din positive anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med de genopladelige fyrfadslys, prisen og den hurtige levering.

16 mei 2026

Hej Kent

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du var tilfreds med den hurtige levering.

go og hurtig levering

17 mei 2026

Hej Tommy

Mange tak for din positive anmeldelse. De glæder os at høre, at du var tilfreds med den gode og hurtige levering.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

ADVARSEL: Måtte bruge VISA-kortindsigelse for at få mine penge retur fra Batterilageret

Jeg købte en powerbank og kontaktede virksomheden efter 2 dage – klart inden for fortrydelsesfristen – med ønske om at gøre brug af min fortrydelsesret og få refusion.

På trods af dette blev sagen konsekvent behandlet som en reklamation af Michael Christensen (Distribution Manager), selv efter at det adskillige gange (6, for at være helt nøjagtig) blev præciseret skriftligt, at der ikke var tale om reklamation, men fortrydelse.

Virksomheden krævede blandt andet:

Videodokumentation
Serienummer
Test af varen

Jeg henviste gentagne gange til både gældende love og regler. Det ændrede intet.

Varen blev sendt retur efter virksomhedens anvisning (for min regning). Herefter oplyste de, at varen efter test fungerede korrekt, og brugte dette som begrundelse for at afvise refundering.

Virksomheden oplyste desuden i forbindelse med min kortindsigelse, at de “naturligvis informerer indløser omkring forholdet”.

Sagen endte med, at jeg måtte oprette kortindsigelse via VISA for at få mine penge retur - hvilket jeg fik fuldt medhold i.
Fuldstændig unødvendigt at tage den her til. Jeg har brugt timer på at e-maile Michael, udfylde kortindsigelsesdokumenter, tale i telefon med banken, osv.

Min samlede oplevelse er, at Batterilageret gjorde en simpel og lovlig returnering unødigt vanskelig fra start til slut i håb om at jeg ville give op.

På baggrund af forløbet overvejer jeg at indbringe sagen for relevante forbrugerinstanser, herunder Forbrugerombudsmanden.

SVAR TIL MICHAEL:

Jeg sendte ikke min vare tilbage som reklamation. Det gjorde jeg MEGET tydeligt i mine mange mails til dig. Faktisk skrev jeg SEKS gange at jeg som forbruger gerne vil benytte mig at FORTRYDELSESRETTEN og skrev endda med store bogstaver at jeg IKKE ønskede at behandle sagen som reklamation. Du bekræftede i øvrigt at varen fungerede upåklageligt, så hvorfor reklamere. Men tak for, IGEN, foran alle her, at understrege at du simpelthen ikke kan forholde dig til dansk lovgivning, herunder fortrydelsesretten. VISA gav mig i øvrigt fuldt medhold i sagen.

13 februari 2026

Antwoord van Batterilageret.dk

Hej Marc, det er du naturligvis helt i din fulde ret til.

Den vare du sender retur som en "reklamation" viste sig, som vi også har informeret dig om, intet at fejle.
Den er derimod sendt retur uden emballage, hvilken gør den umulig at sælge igen.
Du har fra start nægtet at sende noget video eller andet dokumentation, der kunne vise den påståede fejl, som vi afslutter den meget lange email med, var det sket kunne sagen være lukket med det samme.

Det giver dog mere mening, da vi ikke har en defekt vare, men blot en brugt powerbank uden emballage retur, der som udgangspunkt ikke kan returneres.

Husk at informere relevante forbrugerinstanser om dette i samme ombæring, du vælger at gå videre med sagen.

Det er netop det vi forholder os til her, retten til at fortryde et køb.

I lover fri fragt ved køb for500

I lover fri fragt ved køb for500. Kr og i lover 5 procent ved tilmelding men der kom aldrig en mail.. Så nu har jeg købt for 1500.kr så forventer en bedre aftale næste gang

11 mei 2026

Hej

Tak for din anmeldelse og for din feedback. Vi beklager, hvis der har været problemer med modtagelsen af rabatkoden ved tilmelding til nyhedsbrevet.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vil vi selvfølgelig gerne kigge nærmere på det og finde en løsning.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En fantastisk service af Stine K…

En fantastisk service af Stine K Sørensen. Der var ikke nok lyskæder på lager. Hun kontakter mig og spørger om jeg forsat vil købe resten. Ja da. Og selv om beløbet ikke kommer op på frifragt mere skal jeg ikke betale fragt.
Da jeg finder ud af at jeg mangler en ting er hun klar på at fikse det og sender det hele i en pakke. Det kom to dage efter. Super service.

6 mei 2026

Hej Signe

Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse med både servicen og håndteringen af din ordre.

Vi er især glade for at høre, at Stine kunne hjælpe dig godt videre og finde en god løsning, så det hele kunne sendes samlet.

Kundeservice

Lees meer over geverifieerde reviews.