LET OP, OPLICHTERS. 2 jaar geleden iets besteld wat wel geleverd werd. Maar mijn recente bestelling wordt niet geleverd en ze zijn ook onbereikbaar. Telefoon wordt nooit opgenomen en mails wor... Toon meer
Heb pasgeleden iets besteld, netjes optijd geleverd, alleen had ik het verkeerde besteld blijkt na ontvangst, geprobeerd te bellen maar nummer niet in gebruik?? Dan maar een mail gestuurd , werd op... Toon meer
Patronaatstraat 23, 4921 BK, Made, Nederland
- 0162741485
- klantenservice@batts.nl
- www.batts.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Waardeloze vertegenwoordiger
Waardeloze vertegenwoordiger, heeft geen agenda, kan nog geen klok kijken en weet niet hoe zijn mobiel werkt, had vanmorgen om 9 uur afspraak maar tot nu toe geen bericht gehad dat het niet lukt om afspraak na te komen, helaas, dus geen vertrouwen meer in dit bedrijf.
Mijn geld uiteindelijk terug gekregen.
Helaas...ben er ook ingetuind.....wacht al weken op mijn aankoopbedrag van iets dat niet geleverd kon worden....
Update: na 6 weken heeft de leverancier zijn excuses aangeboden en het bedrag alsnog teruggestort. Hoewel de communicatie dus alles behalve vlekkeloos is verlopen uiteindelijk netjes afgewikkeld.
In tegenstelling tot de onderstaande …
In tegenstelling tot de onderstaande berichten was de service bij mij juist heel goed.
LET OP: OPLICHTERS
LET OP, OPLICHTERS.
2 jaar geleden iets besteld wat wel geleverd werd. Maar mijn recente bestelling wordt niet geleverd en ze zijn ook onbereikbaar. Telefoon wordt nooit opgenomen en mails worden niet beantwoord.
Kijk op Facebook, daar zie je dat mensen dit sinds begin 2017 zeggen wat ik zeg. Ze zijn gestopt met leveren en communiceren vanaf begin 2017.
NIKS KOPEN HIER. Ik ga maandag naar de politie want ik ben mijn 90 euro kwijt.
Slechte service
Dan maar een mail gestuurd , werd op gereageerd van stuur maar terug dan werd er de juiste opgestuurd, nu zijn we 14 dagen verder niks ontvangen, en op mijn 2 maitjes die ik op 13 en 20 april heb gestuurd word ook niet meer gereageerd, ik vrees dat ik mijn € 23,90 kwijt ben
Helaas jammer dat we zo behandeld worden
Garantieafhandeling waardeloos
Ik had problemen met een Xtorm powerbank binnen de garantieperiode die Xtorm zelf geeft (twee jaar). Maar Batts geeft slechts één jaar, zo bleek toen ik de problemen meldde. Wettelijk kan dit niet eens, zo heb ik bij de Consumentenbond gecheckt. Maar ja, gelijk hebben is niet hetzelfde als gelijk krijgen. Gelukkig was Xtorm zo coulant om de garantieverplichting op zich te nemen en heb ik nu een nieuwe, maar het is dus niet verstandig om bij Batts te kopen.
Zeer goede klantenservice!
Een week terug had ik hier een powerbank besteld voor mijn Lenovo laptop. Echter had ik niet goed gekeken en kon deze laptop niet aangesloten worden op deze powerbank.
Ik heb toen naar ze gebeld en kreeg een zeer vriendelijke man aan de telefoon. Ik kon de powerbank gewoon terugsturen. Op advies van deze man heb ik een andere powerbank gekocht die wel geschikt was voor mijn laptop.
Kortom, ik ben erg tevreden over dit bedrijf! Ga zo door!
Super!
Maandag avond besteld en woensdag had ik mijn hoorbatterijen al. Ze waren hier ook zeer scherp geprijsd.
Zeer slechte service
Ik heb op 11 december een accu besteld, deze zou binnen 2-3 werkdagen geleverd worden. Ik heb op 15 december met de klantenservice contact gehad omdat ik helemaal niets hoorde van Batts.nl. De medewerker vertelde me dat ik nog even geduld moest hebben en het verzonden zou worden. Nu is het 18 december en heb ik nog steeds niets van Batts.nl gehoord.

Antwoord van Batts.nl
Gister besteld, vandaag in goede orde ontvangen. De vraag die ik heb gesteld aan de service afdeling werd binnen een dag beantwoord.
Ik heb nog geen ervaring met het product (of met aftersales). Maar de sales is dik in orde!
Model niet leverbaar geld pas terug na 3 weken
Ik zou hier niet bestellen. Het model dat ik uitgekozen had bleek niet leverbaar. Dat stond niet zo op de site. Kwalijker vind ik dat ik mijn geld pas na 3 weken terug krijg dat is echt niet meer van deze tijd. Als reden gaf men aan vakantiedrukte.
Snel geleverd
Ik heb de bestelling op dinsdag geplaatst en de volgende dag ontvangen.
Verder stuurde ik nog een mail (laat in de avond) met een vraag en kreeg hier de volgende dag direct antwoord op.
Een aanrader wat mij betreft!
zeer slechte trage afhandeling omtrent retour
Eerst heb ik een accu besteld dat na 1 a 2 dagen geleverd zou moeten worden. Tenminste dat stond op de website, dat is helaas niet gebeurd, heb dus contact met hun opgenomen en toen ging het wel goed. Netjes mail ontvangen dat artikel opgestuurd wordt met track en trace. Ok geen probleem, toen ik het artikel binnen kreeg en het uitprobeerde wilde mijn laptop hem niet opladen, dus besloot ik het terug te sturen, kan gebeuren kan ook aan mijn laptop liggen, ok niks aan de hand.
Contact met hun opgenomen netjes beantwoord van stuur terug met kopie van factuur met daarop naam en rekeningnummer waarop het terug gestort moet worden. Nou netjes gedaan, terug gestuurd heeft me ook nog wat centjes gekost om retour te sturen. Mailtje van hun ontvangen op 5 aug 2013 dat ze het binnen hebben gekregen en dat ik moest aangeven of ik een alternatief wilde mijn geld terug. Ik heb aangegeven geld terug. In de mail stond dat het terug storten kan 31 dagen duren voordat het aankomt. ok geen probleem. wachten wachten wachten, op 26 aug ff mailtje gestuurd voor de zekerheid wat de status is. op 2 sept reactie dat ze bezig waren met verbouwing dus konden ze niet reageren. Ok geen probleem, mij werd beloofd dat binnen een week alle openstaande saldi gestort zal worden. Als ik de week daarop niks heb ontvangen dan moet ik contact opnemen. Nou ja je raad het al de week daarop nog niks ontvangen. op 13 sept mail gestuurd dat ik nog niks heb ontvangen, geen react ontvangen tot nu aan toe, op 18 sept weer een mail gestuurd en nog steeds geen reactie.
nu is het al 21 september bijna 2 maanden voorbij en heb mijn geld nog steeds niet retour. Ik vraag me af wanneer dat komt niet echt fijne ervaring
Zeer vlotte levering,
Na bestelling het product de volgende dag in huis.
Ben zeer te tevreden over het product en de vlotte levering.
snelle levering na uitvoerig telefonisch advies
Was op zoek naar iets om een tablet ruim 10 uur aan de praat te houden.
Telefonisch advies leidde tot de bestelling van een 12000 mah power pack, welke de volgende dag al werd geleverd.
Het ziet ernaar uit dat we de tablet tijdens de vliegreis probleemloos kunnen gebriken.
Goed
Alles wordt mooi in wit geleverd behalve het kabeltje, een esthetisch foutje.