1. Huishoudapparatuur winkel

Bauknecht har udviklet en ny generation af produkter, der går længere. Takket være teknologier og innovative funktioner kan vores produkter klare tingene med samme lidenskab, eftertanke og opmærksomhed over for detaljer, som du ville lægge i hvert enkelt trin.

2,6

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Teleurstellende service

Vaatwasser defect. Meermaals contact gehad met monteurs, maar helaas is het probleem nog steeds niet verholpen naar al die maanden. Product valt nog binnen de garantie.
Teleurstellende service dus.

5 december 2021

Afwasmachine was ondermaats

Afwasmachine was ondermaats. Vuile vaat. Alles achteraf nog af te drogen met handdoek. Na 3,5 jaar, net na het verlopen van de garantie.. was de thermostaat stuk. Water warmde niet meer op. Heel ontevreden van. Oven is ook van bauknecht. Enkele jaren goed gegaan. Nu telkens kortsluiting wanneer ik hem aanzet. Alle elektriciteit in heel het huis valt uit. Dure brol!!

17 november 2020

Bauknecht versus Bosch

Wij hebben 2,5 jaar geleden een oven en stoomoven gekocht. Na iets meer dan 2 jaar ging een lamp kapot, en kort daarna maakte de oven kortsluiting. Na gebeld te hebben met de klantenservice vertelden ze dat wij helaas buiten de garantieperiode van 24 maanden vielen en dat we waarschijnlijk al snel een rekening zouden krijgen van €150 euro vanwege voorrijdkosten etc.. met een max van €175 uit coulance.
Omdat ik vertelde dat ik toch wat anders verwachtte van een degelijk apparaat, kon ik met terugwerkende kracht een aanvullende verzekering afsluiten van €25 per maand tegen allerhande schade. Maar dan zou wel mijn altijd schade gedekt zijn.
Ik ben daar niet op ingegaan want na een snelle rekensom had ik daarmee het bedrag van €175 dan al betaald.
Vandaag is de monteur langsgeweest. Er waren een paar onderdelen stuk. Rara wat was het bedrag van de schade.... Precies €175. Niets was bespreekbaar. Als ik niet akkoord was gegaan had hij zonder iets te doen zijn spullen gepakt en mocht ik €90 voorrijdkosten gaan betalen. Ik heb hem betaald omdat ik een oven wil die het doet, maar vind het wekelijk absurd #geldklopperij. Lijkt we iets voor TROS Radar.
Overigens wel leuke referentie: vandaag dezelfde dag een monteur van mijn Bosch inductieplaat langsgehad. Deze was erg vriendelijk. Reparatiekosten factuur gekregen: €0 !
Leg mij het verschil even uit! Ovens en kookplaat op exact hetzelfde moment gekocht! 😳

22 maart 2019

Ondermaatse klantenservice bij Bauknecht

Vandaag een ondermaatse behandeling gekregen van de klantendienst bij Bauknecht. Tijdens het gesprek werd ik meermaals onderbroken op een onbeschofte manier en werd ik doorverwezen naar Europarts of Handyman voor een wisselstuk. Conclusie van het gesprek: geen advies, ondermaatse communicatie, kortom een zeer negatieve ervaring.
Mijn advies indien u op zoek bent naar een onderdeel van een vaatwasser, contacteer witgoedparts.nl . Een vriendelijke Nederlander die je met veel plezier uitleg geeft en naar je luistert en uiteindelijk een oplossing kan bieden. Bauknecht heeft nog veel te leren op vlak van communicatie met klanten!

13 november 2018

Onze keukenapparatuur is na 6 jaar al…

Onze keukenapparatuur is na 6 jaar al aan vervanging toe. Vaatwasser al naar 4 jaar dusdanig vaak stuk geweest dat deze al is vervangen. Rubbers koelkast scheuren, oven valt uit tijdens het gebruik. Bij aanschaf van de keuken werd de apparatuur verkocht als upgrade... kwaliteit zeer slecht en over de service ga ik het helemaal maar niet hebben. Na twee jaar stond de keuken al blank door een lekkage van de vaatwasser. Geen enkele tegemoetkoming vanuit Bauknecht. Deze rommel komt mijn huis nooit meer in!

21 oktober 2018

Hoe word je asociaal behandeld door Bauknecht.

Wij hebben in 2014 een nieuwe keuken gekocht met daarbij alle apparaat van Bauknecht, waaronder een inbouw koffiemachine.
Na enkele maanden begon de ellende met dit apparaat, dit heeft zo een 1,5 jaar geduurd aan allerlei reparaties, daarop werd er besloten om deze om te ruilen voor een nieuwe.
Maar weer enkele maanden later weer ellende met dit apparaat, vanaf het moment dat deze is omgeruild al ruim 10 keer gerepareerd.
3 weken geleden sloegen de vonken uit apparaat en stoppen doorsloegen door, weer gebeld met de klantenservice . Daarop werd er een monteur ingepland. Deze is na een paar dagen langs geweest en zou het apparaat gerepareerd hebben, deze heeft precies dag gewerkt. Daarna weer gebeld met de klantenservice weer gebeld,moest weer een afspraak ingepland worden. Na een week kwam er een andere monteur en die gaf aan dat de vorige monteur iets had afgebroken.
Onderdeel moest besteld worden duurde 2 weken, in die tussentijd apparaat niet kunnen gebruiken. Enkele dagen daarna wederom vonken uit het apparaat en stoppen die door slaan.
Weer gebeld dit zou doorgegeven worden aan de monteur die afgelopen vrijdag 10 augustus zou komen, maar deze monteur wist niets van de kortsluiting en had het onderdeel wat met de kortsluiting had niet bij zich en moest besteld worden.
Omdat deze monteur alle keren bij ons thuis geweest gaf hij aan met een afdeling te bellen om aan te geven dat dit apparaat omgeruild dient te worden
Daarop heeft hij bij ons gebeld met een afdeling waar wij de naam niet van mochten weten en wij mochten ook niet het gesprek aanwezig zijn, heeft toen gebeld vanaf ons balkon. Na zijn gesprek gaf aan dat hij weer door heeft gegeven dat het apparaat omgeruild moest gaan worden.
Ik zou vandaag maandag 13 augustus terug gebeld gaan worden met wat ze nu gingen doen, maar wat ik al dacht word niet gebeld, daarop zelf maar weer gebeld, na een tijd in de wacht te hebben gestaan moest ik een andere nummer bellen, ook bij het andere nummer weer in de wacht gestaan te hebben kreeg ik een medewerkster aan de lijn, die gaf dat er vanmorgen naar iemand een email is gestuurd maar dat daar nog geen antwoord is op gekomen, ik zei toen ooo dan gaan jullie gewoon zitten te wachten tot dat er een antwoord kwam, gaf dat ik hier niet mee akkoord ga.
De medewerkster zei kan ik u straks terug bellen, ga even wat uitzoeken, maar helaas het antwoord wist ik wel, word niet terug gebeld.
Op dit moment ben ik het meer dan zat met Bauknecht, je word maar het lijntje gehouden.
Ook word de telefoon er gewoon opgegooid als je aangeeft ergens niet mee eens te zijn.
Daar zit je dan met een koffiemachine van 2000,- als opvulling in je kast ombouw.

13 augustus 2018

Service Bauknecht waardeloos

Bij ons Bauknecht kooktoestel zijn er steeds problemen met een thermokoppel. De eerste keer had de technicus niet de juiste thermokoppel mee, dus werd er met schuurpapier en een tangetje een lapmiddel-oplossing gedaan.
Na enige tijd weer dezelfde problemen, waarna ik aan callcenter vraag of monteur deze keer het juiste thermokoppel wil meenemen. Niet dus: weer schuurpapier en tangetje., Laatst weer callcenter gebeld: weer probleem met thermokoppel, en of monteur nu wel de juiste soort wil meenemen. Niet dus: Monteur was bekwaam en aardig, maar hij wist weer niet dat hij bepaald soort thermokoppel moest meenemen. Dus weer schuren en tangetje oplossing.
Oftewel: ik heb nu al 3 hele dagen vrij moeten nemen van mijn werk omdat jullie callcentre de monteur steeds niet doorgeeft dat hij een bepaald onderdeel moet meenemen. Bovendien hebben we het reparatietarief al betaald, maar is de thermokoppel nog niet vervangen. Ik heb nog nooit zulk een beroerde service meegemaakt bij een leverancier. Om die reden zal ik ook geen Bauknecht meer kopen en het merk iedereen afraden.

27 juni 2018

Bauknecht levert bagger spul....

In oktober 2015 nieuwe keuken gekocht met inbouwapparatuur van bauknecht. Wast een waardeloze zooi is dat.
2 koelkasten: 1 koelkast maakt ondertussen al 2,5 jaar herrie. Monteur geweest na 3 maanden en die heeft gezegd dat dat wel weg gaat...nou...2,5 jaar later nog steeds herrie.
2 x inbouw(combi)ovens: een was er na 2 maanden al kapot. Monteur geweest en gemaakt. Na 2,5 jaar gebruik is mij nog steeds niet duidelijk hoe die krengen werken....is zo onlogisch als de pest. Eerst een knopje draaien dan een ander knopje indrukken, dan weer een ander knopje draaien etc...wat een onlogische dingen zijn dat. Voorverwarmen duurt een eeuwigheid.
Dan hebben we ook nog een afzuigkap....pffff...de onderkant blijft er uit lazeren.....wat een klere ding.
`Dan nog zo'n geweldige vaatwasser, met green inteligence(????). Er kan gekozen worden uit 20 programma's en allerlei standjes en eco en superschoonstand.....niets van dat alles.... de vaat blijft smerig....zelfs als ik alles eerst helemaal afspoel, krijgt de vaatwasser het voor elkaar om de vaat smerig te krijgen(????). Daarnaast past er geen bord in als de bovenzijde te laag staat, maar past er geen glas in als de bovenzijde omhoog staat...kortom....of je glazen of je borden maar niet te gelijk in de machine te krijgen....
Gelukkig is er dan toch nog 1 apparaat dat naar tevredenheid werkt Yeah!!! dat is de inductiekookplaat. Die werkt wel pffffff..

conclusie: 2 x koelkast, 2 x combimagnetron/oven, 1 x vaatwasser, 1 x afzuigkap en 1 inductiekookplaat....7 apparaten waarvan er 1 naar tevredenheid werkt!!! Petje af voor Bauknecht....wat een zooi.....

Update, na 2,5 - 3 jaar alle zooi van Bauknecht vervangen. Ik heb het zo naar de vuilstort gebracht, want ik durfde deze zooi niet eens 2e hands aan te bieden. Van de 5 jaar garantie zit er nog 2 jaar op, maar daar hebben we dus geen f..ck aan gehad. Bedankt Bauknecht voor 3 jaar ergernis!!!:
Alle apparatuur van Bauknecht is nu vervangen door BOSCH...Er is tegenwoordig weer schone vaat, koele etenswaren, warme hapjes uit de oven, etc...wat een verademing!!!
O ja...nooit en te nimmer een reactie van Bauknecht gehad, dus Service en Nazorg hebben ze daar ook nog nooit van gehoord...

4 juni 2018

November afgelopen jaar Bauknecht …

November afgelopen jaar Bauknecht Xelium kookplaat gekocht die na 3 maanden al begon te roesten (pannendragers). Inmiddels al 3 keer vervangende onderdelen gekregen. Monteur langsgeweest want inmiddels begonnen ook de pitten te roesten. Na verkeerde pitten te hebben ontvangen nu inmiddels de juiste. Wil doos met verkeerde onderdelen terug sturen maar doen ze niet aan. Heel bijzonder. Wij vinden dat wij een ondeugdelijke kookplaat hebben die nog geen jaar oud is. Enige wat Bauknecht doet is gedurende 2 jaar onderdelen vervangen... Nooit meer Bauknecht. Slechte communicatie per mail, antwoorden krijgen en slechte service. De doos met verkeerd bezorgde onderdelen moeten we maar weg gooien kreeg ik zojuist als antwoord en bij de webshop gekochte kookplaat, die geeft aan dat dat ik beter ATAG kookplaat had kunnen aanschaffen die we overigens 16 jaar in ons vorige huis hadden gehad en er nog als nieuw uitzag toen we vertrokken.

7 september 2017
Reviews in alle talen tonen. (523 reviews)