Oplichters. Staat ook bij politie bekend als oplichterssite. Webshop ziet er keurig uit, na betaling krijg je allerlei andere 'super'aanbiedingen. T&t deed niets, mail gestuurd, geen reactie, na 3 wek... Toon meer
Bayuna
Schoenen van Salomon besteld 2 paar, echter niets ontvangen. Track&trace code klopt niet, blijft op shipping staan. Oplichters. Nietbezorgd.nl ingeschakeld en ga aangifte doen. Reageren met een nietsz... Toon meer
Deze site is een scam! Heb schoenen besteld en betaald maar deze niet geleverd gekregen. Naar aanleiding hiervan nietbezorgd.nl ingeschakeld in de hoop dat zij iets voor me kunnen betekenen voor w... Toon meer
Heel dom van mij om niet eerst de reviews te lezen alvorens te bestellen. Ik heb enkele dagen geleden een trui besteld en betaald uiteraard. Bij navraag waar mijn artikel bleef, geen reactie. Telefoo... Toon meer
Dit is fraude
Dit bedrijf neemt mensen in de maling , je besteld maar krijg niets en geven geen reactie ,
Bestelling niet geleverd
Bestelling niet geleverd, geen enkele reactie op mails. Als ik mijn bestelnummer track staat er dat het wel geleverd is. Als je belt krijg je voicemail. Helaas ben ik er ook ingetrapt…
Ik heb 8 maart een haarföhn besteld…
Ik heb 8 maart een haarföhn besteld deze nog steeds niet gekregen .
De mails krijg ik terug .er is geen mogelijkheid om ze te bereiken
Oplichters pas op .
Mijne bestelling is Vanaf november 2023…
Mijne bestelling is Vanaf november 2023 en nog steeds niks gehoord.
Pakketje niet ontvangen
Pakketje niet ontvangen, blijft volgens track and tracé in transitie. Veel mailtjes geschreven, 1 keer een antwoord, de track and tracé code gekregen ( had ik al). Vertrouw er niet op dat ik mijn bestelling ga ontvangen, ben blijkbaar niet de enige...
Oplichters
Oplichters! Ik schrijf nooit een rewiev en normaal kijk ik altijd op Trustpilot. Helaas dit keer niet en dat moet ik bezuren. Besteld en een mail gehad. Ik mailde over mijn T&T en jullie raden het al... Geblokkeerd! Asociaal volk!
Gezamenlijk aangifte doen van…
Gezamenlijk aangifte doen van oplichting? , toch geflipt dat je in Nederland mensen kunt tillen zonder dat er actie wordt ondernomen? Tros radar zou aandacht moeten besteden aan dit lage volk!
slechte service
slechte service! superlang moeten wachten op het pakketje, was het er eindelijk super slechte kwaliteit!! dan nog super moeilijk doen over het terug sturen, akkoord gegaan met 70 procent terug betaling.. die zouden ze 19maart verwerken maar nu nog niks terug gehad! al 80x gemaild en nu reageren ze niet meer terug.. echt super slechte Service! is je geld niet waard om hier te bestellen!!!
Niet geleverde bestelling
2 maanden terug iets besteld, wordt niet geleverd. Trackcode werkt niet. Hoor er niets meer van.
Slechte webshop onbetrouwbaar
Zeer slecht totaal geen communicatie mogelijk! 2 broeken besteld NIKS GELEVERD.
SLECHTE WEBSHOP
NIET BESTELLEN TENZIJ JE 2 MAANDEN WIL…
NIET BESTELLEN TENZIJ JE 2 MAANDEN WIL WACHTEN OP JE PRODUCTEN ....
Reeds vele mails naar hun geschreven…
Reeds vele mails naar hun geschreven altijd reactie leveringsproblemen is onderweg sorry is helaas zo etcetera. Geld kwijt ben ik bang voor, hoe verder nu
Oplichters verzenden niet
Oplichters verzenden niet. Helaas te laat reviews gelezen.
Oplichters
Slechts 1 artikel van de 2 geleverd en geen contact meer te krijgen om te willen retourneren; ze reageren nergens meer op. Stelletje oplichters, € 65,- kwijt 🤬
oplichter
oplichter, de bestelling in nooit aangekomen ik heb meerdere keren email en geen reactie echt jammer.
TRAP er niet in!!!!
Schoenen besteld en betaald en nooit iets ontvangen. Had niet naar de reviews gekeken helaas. Ik ben mijn geld kwijt mensen, hoop dat jullie er niet intrappen.
Terug mailen doen ze niet en het telefoonnummer die erbij staat werkt niet.
Dit zijn pure oplichters!
Oplichters!!!bestel nooit bij Bayuna…
Oplichters!!!bestel nooit bij Bayuna retourneren is onmogelijk en je kan fluiten naar je geld ze beloven je het geld terug te storten maar dat liegen ze. Kwaliteit van de producten op hun webshop is zooo slecht totaal anders dan wat je op de foto’s ziet. Zonde van je geld om maar 1 euro uit te geven kwaliteit is echt bedroevend.
Echt een zieke organisatie.
Bayuna veganuc haarolie scam.
Nou... ik heb 1 ster gegeven maar dat verdienen zij niet eens. 1 haar olie besteld, 2 min na bestellen toch van gedachten veranderd en gemaild om de bestelling te annuleren. Bijna 1 maand bezig geweest. Eerst werd een korting aangeboden, waarop ik nee antwoorden.
Ik zou mijn pakket binnen 5 dagen krijgen, maar kreeg het pas na 1 maand.
En ja hoor... de bestelling klopte niet. Ik had veganic haar olie besteld maar kreeg een fles met andere logo. Vervolgens gemaild dat de bestelling niet klopt, en hun antwoord was productie fout, maar volgens hun was het het zelfde.
Nu vraag ik mijn geld terug... krijg ik niets meer te horen. Dood stilte. Bestel aub de veganic haar olie niet!!!!
Ik heb een tas besteld en krijg het…
Ik heb een tas besteld en krijg het niet. Wel is mijn betaling al geïncasseerd.
Hoog tijd dat ik maar weer een een sociaal-media campagne ga starten.
Groetjes bestelling 4062
Afschuwelijk
Afschuwelijk! Als je iets wilt retourneren word het onmogelijk gemaakt. Eerst bieden ze allerlei kortingen op het product en als je niet akkoord gaat en wilt retourneren dan blijft het stil. Totdat Klarna je boetes geeft omdat je niet betaald! Koop hier nooit iets! Volle pond betaalt voor product wat retour moest. Om te janken