Op de site deed ik een bestelling van een kom voor de babycook. Ondanks enkele technische problemen (geen bevestiging van bestelling en geen contact mogelijk via de contactgegevens op de site), kwam d... Toon meer
Zeer snelle en vriendelijke service. We kregen al binnen de werkdag een antwoord, en ook zeer vriendelijk.
Vandaag geprobeerd Béaba te contacteren, maar dit lukte niet via de gegevens op de site. Ik probeerde account aan te maken, ook dit lukte niet. Ik wilde contact opnemen, omdat onze glazen kom v... Toon meer
Dès sa création en 1989, la marque Française BÉABA, accompagne les parents dans tous les moments de vie du bébé avec ces produits de qualité, innovants et simples à utiliser. L’une des forces de l’entreprise réside dans sa créativité. R & D, designers, cabinet d’ingénierie et laboratoires poursuivent un seul et unique objectif : faciliter la vie des jeunes parents. Lorsque l’entreprise française lance son Babycook, une nouvelle page est tournée dans l’univers de la puériculture.
21 rue du moulin, 01100, Oyonnax, Frankrijk
Zeer snelle en vriendelijke service.
We kregen al binnen de werkdag een antwoord, en ook zeer vriendelijk.

Antwoord van BÉABA
We zijn nu nog eens een week verder, antwoord op mijn review hier gekregen van Béaba dat er iemand contact met mij gaat opnemen -> geen enkele mail of iets anders gekregen.
Heb zelf nog eens gestuurd in mijn accoubt - geantwoord op mijn eigen vraag - nogmaals.
Vind het ronduit triestig om contact te krijgen met Béaba. We zijn bijna 1 maand verder.
Een zeer misnoegde klant.

Antwoord van BÉABA
In 2023 kochten we onze babycook express toen we ouders werden van onze eerste dochter.
Vanaf het begin miserie. Opgestuurd enkele weken kwijt en zogezegd niets mis. Dus ons oude toestel terug. Ook bij ons had het nog steeds kuren. Terug naar de winkel en terug opgestuurd. Toen kregen we een nieuw deksel.
Dit duurde allemaal samen enkele maanden.
Dus onze dochter had het niet echt meer nodig en zo belande het toestel in de kast. Na een hele hoop frustratie.
Nu start onze tweede dochter met vaste voeding en willen we niet weer allemaal nieuwe toestellen kopen. Valt de maatbeker zo goed als uit elkaar. Terwijl deze niet gebruikt is!
Ik probeer ‘ecologisch ‘ te denken en de beker als onderdeel te bestellen. Zijn deze onderdelen niet beschikbaar…
Je koopt dus een toestel van 140€. Dat werkt misschien 5 keer, valt uit elkaar en customer service kan zogezegd niets doen want twee jaar geleden was er niets mis met het toestel en de garantie nu is vervallen terwijl het nooit deftig gewerkt heeft. Maar zoals ze zelf zeggen: het zal aan de gebruiker liggen… een schande!

Antwoord van BÉABA
Ik heb via childhome een bestelling gedaan voor extra lange stoelpoten. Echter heb ik via beaba een hele andere bestelling geleverd gekregen. Ik krijg met geen mogelijkheid contact met hun en heb al meerdere keren een berichtje gestuurd of geprobeerd om een ticket aan te maken. Alleen dit lijkt onmogelijk te zijn. Ik heb nu iets in huis waar ik niks aan heb en wil dan ook dat dit snel opgelost word...
Bestelnummer

Antwoord van BÉABA
Op 11 augustus 2025 hebben wij via de website een bril besteld en betaald, maar sindsdien ontbreekt de communicatie. Het geld is van mijn rekening af gegaan, maar ik ontvang geen bevestiging van betaling. Ook krijgen we geen informatie van de leverancier en waar het pakje zich bevindt. En of het wel verzonden is of niet. Via de website kom ik nergens. E4 is geen telefoonnummer te vinden en als ik via de website een vraag wil stellen of een klacht wil indienen, krijg ik enkel foutmeldingen: "deze pagina bestaat niet". Op deze manier is het zeer moeilijk om ook maar iets melden. In ieder geval wil ik ofwel de bestelling ontvangen, ofwel mijn geld terugkrijgen. Ik lees heel wat negatieve reviews. Ik wou dat ik deze had gelezen voor mijn bestelling. Ik hoop dat deze review andere mensen nog kan inspireren.

Antwoord van BÉABA
Ik bestelde 20/08/2025 een product op de webiste, tot op heden nog steeds geen bevestiging hiervan gekregen. Al gemaild met de klantendienst ook nog geen antwoord.
Ik wil graag een terugbetaling of er zeker van zijn dat ik mijn product zal ontvangen!
Onze babyfoon werkte steeds minder goed (niet meer functioneren zonder kabel bvb), en op korte tijd was hij helemaal stuk en werkte hij ook niet meer met kabel. Hij was nog net binnen garantie. Via mail kregen we geen antwoord, maar nadat ik een account aanmaakte op de website en een ticket aanmaakte, kwam er snel reactie op. Ik moest bewijs doorsturen en meteen daarna kregen we de goedkeuring voor een nieuwe babyfoon (ouderunit). Na 3-4 dagen hadden we de nieuwe ouderunit in huis.
We zijn overigens ook heel tevreden van de babyfoon zelf, zowel het beeld als geluid werken heel goed.

Antwoord van BÉABA
Dit is mijn derde klacht over dit bedrijf. Dit is de reactie van Beaba op mijn tweede klacht review: “Nous sommes désolés d'apprendre que notre service client n'a pas répondu à votre e-mail. Nous prenons votre expérience très au sérieux et nous excusons pour la gêne occasionnée. Nous allons examiner cette situation de près afin d'améliorer notre communication. Merci de nous avoir fait part de vos préoccupations.”
Nog steeds wordt mijn mail niet beantwoord en heeft Beaba nog steeds geen contact opgenomen. Slechtste bedrijf ooit. Schandalig om zo met klanten om te gaan.
Een Béaba Zen Premium Night-Blue, die nog geen jaar in gebruik is, doet het opeens niet meer. Heeft altijd goed gewerkt, tot nu dat de verbinding heel de tijd wegvalt… we hebben al alle stappen geprobeerd om dit zelf op te lossen.
Via de site inloggen om het probleem te melden lukt niet, want ik kom terug om de homepage van Béaba.
6 maart een beaba bib'expresso flessenwarmer gekocht.
Het apparaat geeft kokend heet water en daarmee gevaarlijk. Babylux verwijst naar Beaba en zowel babylux als beaba zijn onbereikbaar!

Antwoord van BÉABA
Op 6 april 2025 een bestelling geplaatst maar tot op heden nog niets ontvangen. Alsook geen enkele track-and-trace link van DPD ontvangen.
Klantendienst op geen enkel mogelijke manier te bereiken.
Kan dit dringend nagekeken worden?
Betreft bestelling 00126878.
Mvg
Jonas

Antwoord van BÉABA
Wij kochten 2 maanden geleden de Babycook Smart (prijskaartje van €420!!!) van Béaba via De Gele Flamingo (partner van Bol.com) Het touchscreen van het toestel reageert echter niet meer en laat dat nu net zijn wat je nodig hebt om te koken, mixen, .. De Gele Flamingo verwijst ons door naar Béaba MAAR:
De klantenservice laat te wensen over. Wij proberen al 2 weken onze klacht door te geven. Via e-mail krijg je een automatisch antwoord dat het e-mailadres niet meer bestaat. Via telefoon krijg je niemand aan de lijn. Via de website ‘service’ kan je niet inloggen en word je gewoon doorgestuurd naar hun website waardoor een formulier invullen dus ook onmogelijk wordt.
Hadden we geweten dat dit zo’n omstreden proces zou worden, hadden we nooit een toestel van Béaba gekocht!

Antwoord van BÉABA
Wij kochten een Béaba Zen Premium Video en waren ontzettend tevreden over het toestel. De camera is top en je kan via een app ook op je gsm volgen.
Het toestel is nog maar 1 jaar oud en begint bol te staan en zwarte vlekken. Het lijkt alsof de batterij aan de binnenkant kapot is. We proberen Béaba langs alle kanten te contacteren voor garantie, maar dat is een regelrechte ramp. Via telefoon sturen ze je naar een e-mail adres. Daar krijg je een automatische reply dat die niet meer behandeld wordt. Ze sturen je naar de website. Daar moet je een account aanmaken, maar klik je daarop gebeurt er niets.
Wij hopen dat wij snel geholpen worden nog voor de garantieperiode afgelopen is. Anders kopen wij hier nooit meer!
Beste,
U geeft aan dat ik in de privéchat moet reageren, maar die vind ik niet. En via de website werkt het contactformulier niet. Je moet telkens inloggen en dit geeft een foutmelding. Kunnen jullie me aub op een andere manier verder helpen?
Groetjes,

Antwoord van BÉABA
Ziet er allemaal mooi uit maar is echt rommel
Daarom dat je hen ook niet kunt contacteren via mail of dergelijke voor klachten
Wat een marketing strategie, scammers van het hoogste niveau

Antwoord van BÉABA
Ik probeer al sinds november 2024 contact op te nemen met de klantenservice dit lukt me niet. Ik heb een account aangemaakt tot daar lukt het proces. Wanneer ik een klacht over een product wil indienen of een vraag wil stellen moet ik me steeds weer opnieuw inloggen. Waarna ik na het inloggen opnieuw naar de homepagina wordt geleid. Als ik dan weer op klacht duw opnieuw inloggen. Een straatje zonder einde. Ik heb een Beaba babyfoon zen night light aangekocht. Ik ben hier zeer tevreden over. Het enige minpunt is dat hij zonder enige aanleiding meldingen geeft van someone is calling. Dit gebeurt zonder reden (is al gebeurt als mijn kindje slaapt, als er niemand in de kamer is, …) en op elk moment van de dag. Zowel op de monitor met piepsignaal als op de app van mijn gsm krijg ik de melding ‘someone is calling’. Ik weet niet hoe ik dit probleem kan laten stoppen. Het gebeurt overdag maar ook ‘s nachts wat uiteraard zeer frustreren is. Graag zou ik hier feedback over krijgen om dit vervelende probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Antwoord van BÉABA
Op 28 december 2024 heb ik op de website van Beaba de solo arm grijs gekocht. DPD gaf aan het artikel te hebben bezorgd, maar dit blijkt niet te kloppen. Ik heb contact opgenomen met DPD. Zij gaven aan het artikel terug te hebben verzonden naar Beaba en hebben mij verzocht contact op te nemen met Beaba zelf. Ik heb via verschillende wegen (mailen naar verschillende e-mailadressen en bellen) geprobeerd contact op te nemen met Beaba, maar ik word elke keer doorverwezen om naar service.beaba.com te gaan om een formulier in te vullen en te mailen naar een e-mailadres. Dit heb ik gedaan, maar dan krijg ik weer een reactie dat het e-mailadres niet meer wordt gebruikt. Kortom, de service van Beaba is zeer slecht. Je wordt als klant niet serieus genomen. Het is niet duidelijk waar je precies terecht moet voor vragen en klachten. Jammer, omdat ik eerder artikelen via de website heb gekocht en deze waren wel netjes bezorgd.

Antwoord van BÉABA
Ik probeer contact op te nemen via de website, maar dit lukt totaal niet. Er is ook geen email adres. Ik heb een verzorgtas aangekocht en na 6 maanden is de rits al kapot.

Antwoord van BÉABA
200€+ betaald aan een babyfoon, 3x aangezet en werkt al niet meer degelijk. De klantendienst is ook allesbehalve toegankelijk, terrible slecht, zou verplicht moeten stoppen met babyproducten.

Antwoord van BÉABA
Beaba geeft valse hoop aan de klanten. Ik heb op 1 juli jl een roestvrije staal drinkbeker gekocht waar 6 maanden garantie voor gegeven werd. Helaas! Het rietje is kapot na 4 maanden al. Als antwoord kreeg ik: rietje valt niet onder de garantie en het ergste is dat ze zeggen dat mijn zoon de boosdoener is en dat hij het slecht gebruikt heeft! zeer slecht geregeld Beaba, voor ons nooit meer Beaba. 👎🏻👎🏻
Ik heb vorig jaar een beaba zen premium babyfoon gekocht. 1 jaar later maakt hij geen wifi connectie meer en het bereik is nu maar 1 meter.
Ik heb via de app contact proberen leggen, maar na weken nog steeds geen antwoord..
Via de website de garantie aanvragen lukt ook niet!! Ik moet me aanmelden om het aan te vragen. Dit doe ik, waardoor ik terug naar de startpagina kom. Ik ga terug naar service en moet me terug aanmelden. DIt is een eindeloze loop!!! SERVICE IS EEN DIKKE NUL.