beCHARGE Netherlands Reviews

TrustScore 3 uit 5

2,8

De voucher werkte, daar geen klacht over maar ondanks dat ik aangegeven heb geen mails te willen ontvangen ontvang ik geregeld reclamemails. Ik heb me uitgeschreven (wat niet nodig zou geweest zijn wa... Toon meer

Ik ben sinds 2018 vaste klant bij becharge. Ik stuur via deze site elke maand beltegoed naar mijn familie in het buitenland en altijd goed gegaan. Dankjewel becharge !!!

Probleem is naar volle tevredenheid opgelost. Bedankt Becharge.nl Een paar bestelling betaald via bitcoin ging goed. Nu ging het een keer fout en zeggen ze glashard dat er niet betaald is. Terwij... Toon meer

Adverteren met directe levering 6 uur na aanschaf vbuckskaart nog niks in de mail( nee ook niet in de spam) de 8.99 is echter al wel direct bij betaling van de bank afgeschreven.. Snap dat er nu g... Toon meer

1. Cadeauwinkel
  2. Bedrijfscadeau leverancier
  3. E-commerceplatform
  4. Kansspelaanbieder
  5. Mobiele netwerkaanbieder

Over beCHARGE Netherlands

Dit zijn de meest gestelde vragen :

FAQ : Code niet ontvangen

Vergeet niet je spam-map te controleren voor onze bevestiging, neem anders contact met ons op en we sturen het opnieuw. U kunt uw 20 laatste codes ook altijd terugvinden in uw account op de beCHARGE website.

FAQ : Mijn code werkt niet

Aarzel niet om contact op te nemen met ons team als u problemen ondervindt. Geef ons een screenshot met de foutmelding.

Contacteer onze ondersteuning

Onze technische ondersteuning staat altijd voor u klaar tijdens kantooruren.

Onze Sterke Punten

• Officiële verkoper
  • Keuze van betalingswijze
  • Verkrijg direct de code
  • Veilige website 24/7 beschikbaar
  • Sinds 2009

beCHARGE is een platform dat zijn gebruikers een groot aantal diensten aanbiedt, zoals het kopen van cadeaukaarten, online betaalkaarten, het opladen van prepaid mobiele telefoons en het versturen van geld naar mobiele telefoons in het buitenland. Het aanbod is enorm en omvat categorieën als games, mode, reizen, entertainment, tv, muziek en themaparken. Met meer dan 100 toonaangevende merken is beCHARGE de ideale oplossing voor een last-minute cadeau.

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snel en veilig

Snel en veilig

9 april 2024

Antwoord van beCHARGE Netherlands

Fijn te lezen dat u tevreden bent onze diensten. Tot nogmaals op www.becharge.nl.

Snelle correcte service

22 december 2023

Antwoord van beCHARGE Netherlands

Fijne webshop om Eneba tegoed te kopen…

Fijne webshop om Eneba tegoed te kopen zodat je bij Eneba geen transactiekosten hoef te betalen.

16 november 2023

Antwoord van beCHARGE Netherlands

Bedankt dat u voor beCHARGE kiest om uw tegoed te kopen. We waarderen uw feedback.

Snelle service

24 september 2023

Antwoord van beCHARGE Netherlands

We zijn blij te horen dat u de snelheid van onze website waardeert. We kijken ernaar uit om u in de toekomst van dienst te zijn.

Zou graag telefonisch contact willen

Zou graag telefonisch contact willen, indien mogelijk

16 juli 2023

Antwoord van beCHARGE Netherlands

Dat kan, maar gelieve eerst een mail naar info@becharge.nl te sturen waarin uw probleem uitlegt aub. Dan kunnen wij uw probleem nader bekijken.

Prima ervaring

Prima ervaring. Snel en simpel besteld.

26 mei 2023

Antwoord van beCHARGE Netherlands

Zo fijn dat je dit met ons gedeeld hebt! We wensen je nog meer succesvolle aankopen toe in de toekomst.

Prettige communicatie en snelle

Prettige communicatie en snelle
uitvoering.

10 mei 2023

Antwoord van beCHARGE Netherlands

Wat horen we graag dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. We hopen u snel weer op onze website te mogen verwelkomen!

Verkeerde Kaarr besteld

Ik had de verkeerde kaart besteld, en ze hebben mij heel netjes terug gemaild en geholpen binnen 24 uur!!

Bedankt!!

18 april 2023

Antwoord van beCHARGE Netherlands

Zeer fijn te horen dat onze klantendienst zo goed heeft verder geholpen! Bedankt voor uw feedback.

Werkt prima

Werkt prima en snel. Aanrader !!

16 april 2023

Antwoord van beCHARGE Netherlands

Super fijn om te lezen! Bedankt voor je reactie en we hopen je snel weer op onze website te zien.

Kocht een kaart kan ze niet…

Kocht een kaart kan ze niet laden...waardeloos bedrijf...

5 april 2023

Antwoord van beCHARGE Netherlands

Beste, het spijt ons zeer dat u uw code niet kon gebruiken. Dat een code niet werkt, kan met veel factoren te maken hebben. Gelieve ons daarom te antwoorden op de laatste mail die wij u stuurden zodat wij samen een oplossing kunnen zoeken. Vriendelijke groeten, het beCHARGE team

Snelle service

Snelle service , werkt goed

22 maart 2023

Bedankt voor uw feedback en vertrouwen in beCHARGE.
We hopen u spoedig weer op onze website te zien.

Antwoord van beCHARGE Netherlands

Beste, kan u ons uw review uitleggen? Bedoelt u dat u teveel mails van ons krijgt? Graag meer uitleg sturen naar info@becharge.nl.
Het beCHARGE team

Een bon voor Robux dat nooit toegekomen is!

Als ik 0 ster kon doen, had ik dit gedaan...
Een bon voor Robux gekocht voor mijn dochter, heb een mail ontvangen (niet van BEcharge, maar van Worldline) dat betaling geslaagd is, vervolgens blijft mijn scherm van Becharge op bedankt voor je aankoop, gelieve te wachten tijdens het laden, dit is al een half uur zo...
Dan een mail gestuurd naar de helpdesk en uiteraard geen hulp, ze hebben zogezegd geen betaling ontvangen, maar een poging, wat belachelijk is gezien mijn betaalbewijs!!
Kan dus fluiten naar mijn code, dit is pure afzetterij... Eerste en laatste keer dat ik via deze site bestel... Nooit meer!

16 november 2022

Antwoord van beCHARGE Netherlands

Beste, Gelieve uw review aan te passen want wij hebben u wel per mail geholpen EN de code werd u ondertussen rond 14u opgestuurd.

Vreemde aanmeldprocedure

Ik wilde een bestelling doen en moest een account aanmaken. Hierbij moest ik mijn identiteitsbewijs aanleveren. Dit is iets wat ik nog nooit eerder heb meegemaakt bij het doen van een aankoop. Ik heb de stappen gevolgd, vervolgens krijg ik een mail dat ze mijn aanmelding hebben ontvangen en dat ik een aankoop van een klein bedrag moet doen om verder te kunnen gaan met de aanmeldprocedure. Zie het bericht:

Hello,

We have received your application to our website. In order to be able to continue the procedure, we will need at least one successful purchase on our website of the most low amount of your prefered service(which you should confirm to us).
Hence we can proceed.

Best regards
beCHARGE

Ik heb hierop geantwoord dat ik het niet vertrouw en ik heb hen verzocht om mijn account en data te verwijderen. Ik heb hierop een reactie teruggekregen dat mijn identiteitsinformatie is verwijderd uit het systeem. Ik heb daarna geprobeerd om in te loggen om te kijken of mijn account inderdaad verwijderd is. Ik kan niet inloggen, maar ik kan wel een nieuw wachtwoord aanvragen. Als ik op de aanmeldlink in de mail klik, kan ik een nieuw wachtwoord invoeren. Echter, wanneer ik wil inloggen geeft ie aan dat login of paswoord onjuist is. Het lijkt erop dat mijn account dus nog wel in hun systeem bestaat, aangezien ik wel op wachtwoord vergeten kan klikken. Daarnaast vielen de spelfouten mij ook op. Hele rare praktijken, ik betwijfel dan ook of ze mijn documenten daadwerkelijk hebben verwijderd. Advies aan iedereen: maak geen gebruik van deze website!

2 augustus 2022

Beste,

We kunnen uw verontwaardiging best wel begrijpen. Maar aangezien het hier gaat over uw en onze veiligheid, zijn we genoodzaakt deze hele strikte procedure te volgen. Sommige betaalmethodes zijn nu eenmaal niet veilig genoeg en daarom is deze eerste aankoop een vereiste in het proces. Daarenboven verplichten we u niet een product te laten aankopen dat u niet wil en dus niet zou kunnen gebruiken. Aangaande de bestaande account, daarvoor moeten we jammer een stuk legale GDPR uitleggen. Ja, het emailadres waarmee u bent ingelogd is bij ons nog bekend (hoe zouden we anders weten dat u specifiek gevraagd heeft om geen lid meer te willen zijn op onze website). Dat e-mailadres en alleen dat blijft in onze database voor 18 maanden waarna het automatisch vernietigd wordt, net zoals de wetgeving van ons vereist. Maar alle persoonlijke gegevens die u ons verder hebt verstrekt, werden vernietigd.

Hopende op uw begrip
beCHARGE

Gemakkelijk.. herlaadkaart online kopen

Gemakkelijk...al meerdere malen een Google play kaart, Netflix of Steam herlaadkaart gekocht. Ook behulpzame klantenservice.

7 maart 2022

Bedankt voor uw feedback en vertrouwen in beCHARGE.
We hopen u spoedig weer op onze website te zien.

Zeer onvriendelijke klantenservice

Zeer onvriendelijke klantenservice.
Onprofessioneel.
En ze helpen hun klanten niet,ik heb 10€ Kwijt door hun fout.
Ik vraag mij af of ze niet willen verbeteren? Want er zijn veel ontevreden klanten.
Zo gaan ze niet lang houden met oplichten.

28 juli 2021

Antwoord van beCHARGE Netherlands

Hallo, we zijn er om je te helpen bij het oplossen van problemen die je mogelijk hebt ondervonden. Neem contact op met onze supportafdeling op info@becharge.nl zodat we je situatie nader kunnen bekijken en je een passende oplossing kunnen bieden. Bedankt en nog een fijne dag!

Al meerdere keren een google…

Al meerdere keren een google herlaadkaart gekocht, zonder problemen.

22 februari 2021