Chaotische administratie en slechte service
We hebben zo’n 150 medewerkers en meer dan 1.000 zzp’ers. Toch beweerde Bechtle bij de eerste registratie dat ons bedrijf niet bestaat. Bestelling werd meteen geannuleerd en account verwijderd. Foutje kan natuurlijk gebeuren, dus ik heb contact opgenomen met de klantenservice.
Daar kreeg ik te horen dat de bestelling waarschijnlijk niet gelukt was omdat er een eigen account was gebruikt in plaats van het account van onze inkoopafdeling. Alleen… wij hebben helemaal geen account bij Bechtle. Niemand. Hoe kun je dat dan als reden geven? Lijkt me logisch dat je dit kunt zien.
Daarna begon het gedoe over de terugbetaling van ruim €300. In hun eigen bestel- en annuleringsmail staat dat het bedrag via iDEAL is betaald en teruggestort zou worden. Toch vroegen ze om bewijs dat we besteld en betaald hadden. Hun eigen bevestigingen waren niet voldoende en we zijn nog steeds bezig om ons geld terug te krijgen.
En als je de andere reviews leest, zie je dat ze klanten ook nog eerst laten betalen voordat duidelijk wordt dat ze niet met zzp’ers of kleinere bedrijven willen werken. Dat is gewoon klantonvriendelijk. Had makkelijk voorkomen kunnen worden door dit vóór het bestellen te controleren.
Een bedrijf dat zo rommelig en onzorgvuldig met klanten en betalingen omgaat, zien wij geen tweede keer terug. En als ik de andere reviews lees, zijn we daar niet de enigen in.