vandaag besteld,morgen geleverd was het helaas niet. Wel kregen wij een telefoontje dat het bestelde nog dezelfde week wel geleverd zou worden. Vrijdag kregen wij een belletje en zaterdag werd hij keu... Toon meer
Helaas was het product dat ik bestelde niet meer op voorraad en ook niet meer te verkrijgen. Ik werd hierover netjes gebeld door de klantenservice. Mijn centjes werden snel terug gestort. Erg netje... Toon meer
Het bed zou binnen een week geleverd worden.. tot op heden niets ontvangen ook geen bestellingupdate of mail/berichtgeving waarom het te laat is! UPDATE Na 2 weken geleverd foute boxspring geleverd..... Toon meer
Ik ben afgelopen maandag super vriendelijk geholpen, door een medewerkster van Bedless. Omdat zij niet het bestelde product konden leveren ondanks mij dit was toe gezegd, krijg ik nu een beter produ... Toon meer
sluispolderweg 25b, 1505hj, zaandam, Nederland
- 075-7370062
- info@bed4less.nl
- www.bed4less.nl
super bedrijf
Omdat zij niet het bestelde product konden leveren ondanks mij dit was toe gezegd, krijg ik nu een beter product geleverd dan ik zelf had besteld daar hoef ik niets voor bij te betalen. Dit noem ik nog eens klasse, wat mij betreft een gouden douche waard. Nogmaals bedankt klasse.
Geweldige op maat gemaakte matras
Via googelen op maat gemaakte matras op dit bedrijf uitgekomen. Offerte opgevraagd. Deze viel goed mee. Over en weer gemaild en geapt. Matras binnen paar dagen zeer goed verpakt thuis gekregen!! Echt geweldig matras voor een zeer betaalbare prijs. Matras is voor buitenbed!!! Maat 185-80! En maat is helemaal perfect!
Wederom perfecte service
De 4e bestelling die wij in de loop der jaren hebben gedaan bij Bed4Less is wederom perfect geleverd. Zowel de service tijdens het bestellen en de tussentijdse communicatie, als ook de service van de chauffeur ter plaatse is ons weer uitstekend bevallen. Hier kunnen meer bedrijven een puntje aan zuigen.
Helaas was het bestelde bed beschadigd bij Bed4less binnen gekomen.
Daardoor hebben we langer moeten wachten. Maar de overige service was prima en het personeel zeer vriendelijk.
Top geregeld
Prettig zaken doen
Contact via WhatsApp
Snel doeltreffend en afspraak is afspraak
super service en top personeel
Ons bed werd binnen een week geleverd.. super kwaliteit en top personeel.. een hele vriendelijke behulpzame bezorger. En super dag je aan de deur kan betalen contant.. super.. zeker een aanrader. Dankjewel voor ons prachtige bed hij zal vanacht vast super slapen..
Top service en top kwaliteit matras
Wij hebben een Micropocket Koudschuim matras van 160x200 aangeschaft met een ledikant 444 erbij.
Na één week hadden we het matras en bed in huis, en sindsdien heerlijk geslapen. Ook de chauffeur was erg vriendelijk en hebt het bed en matras naar boven gebracht voor ons, dat was wel een fooitje waard!!
Super goede service !1
Verleden week matrassen gekocht bij Bed4less in Amsterdam noord en zeer goed geadviseerd want het matras is zaterdag bezorgd en we hebben goed geslapen op onze pocketvering matras.
Ook de bezorger was uiterst vriendelijk en correct.
prima keuze
vriendelijk en behulpzaam personeel. goede service.
super service!
Een badlaken gwwonnen en de volgende dag in huis!ik ben er erg blij mee
topkwaliteit kussens
geweldig in kussens van topkwaliteit,uitstekende service en snelle levering
Super klantvriendelijk
Lukte mij niet te bestellen. ..aantal malen gebeld. ..Zeer vriendelijk en rustig geholpen. Twee matrassen waren er binnen twee dagen. Prima matrassen voor een hele lage prijs. Niets dan lof
Ella
Snelle service
Vriendelijke en behulpzame bezorging.
Via de website een boxspring gekocht waar ik direct een bevestiging van kreeg. 3 dagen na mijn bestelling werd de boxspring geleverd.
Goed bedrijf
goed bedrijf, service is goed, klant vriendelijk en prijstechnisch erg goed vergelijk met de winkels die wij hebben bezocht.
Snelle service! Prima!
Twee dekbedovertrekken besteld bij bed4less.nl en hartstikke snel geleverd. Top service!
Mooie kwaliteits hoeslakens
Bedankt bed for less vandaag de partij hoeslakens ontvangen prima service en snelle levering
service
Mijn eerlijke ervaring is dat ik mijn werk heb afgezegd omdat het bed werd gebracht op
zaterdag
het is dat ik zelf bel toen wist ik pas dat ze in de middag kwamen tussen 1400 en 1700
om 1710 nog een keer gebeld
ja binnen 5 minuten
het is nu 17 50 en nog niks binnen
weer gebeld en nemen nietmeer op
ik ben pissed of
dit is gEen stijl
en nu? Niet eens een bericht van wanneer wel
of een belletje
waardering 0,0
Prima!!
Goede snelle service ben blij met mijn geleverde bed!
De beste omtrent klantvriendelijkheid en mogelijkheden
Bij het aanschaffen van ons bed zijn we na een hoop zoeken en kijken bij bed4less uitgekomen.
We werden op ons gemak gesteld en kregen de gelegenheid om zelf rustig door de winkel te lopen en te oriënteren.
Eindelijk eens niet een gehaaide verkoper die je direct overdonderd bij binnenkomst.
Uiteindelijk na wat rond te hebben gekeken, samen met de verkoper wat verschillende mogelijkheden doorgenomen.
Zij hebben uitstekende productkennis, en hebben ons uiteindelijk een bed verkocht die alle verwachtingen heeft waargemaakt.
Ze hebben ons een mooie prijs geboden en ook het leveren ervan was geen probleem, vriendelijke chauffeur, vriendelijke verkopers, al met al een goeie en voor herhaling vatbare ervaring. Bedankt Bed4Less!