Dit is echt een top zaak Ze zijn 3 x terug geweest om een mega bed via een zoldertrap naar binnen te krijgen Hebben op de zaak het bed uit elkaar gehaald om het weer in mekaar te zetten op... Toon meer
Onverwachts beland bij de showroom Bed World in Noord. Een bed kopen is niet echt makkelijk!! Maar als zéér tevreden klant zijn we de deur uitgelopen . De verkoper heeft goede informatie gedeeld... Toon meer
Na alle goede reviews te hebben gelezen over Bedworld een boxspring met matras gekocht. Absoluut geen spijt van. Stevig bed, ligt top. Goede harde matras, waarop ik heerlijk kan slapen. Op de afges... Toon meer
Wij waren blij dat we matrassen van goede afmetingen hadden gevonden,dus besteld. Snel na plaatsing werd gebeld dat we ze niet konden ruilen. Hier gingen wij mee accoord. Er werd een bezorgdag a... Toon meer
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Dit is echt een top zaak
Dit is echt een top zaak
Hebben op de zaak het bed uit elkaar gehaald om het weer in mekaar te zetten op zolder
De mannen die hem brachten hulde
Nette jongens eerlijke prijs
Super blij met ons nieuwe bed
Alles wordt geregeld persoonlijk contact bellen netjes
Ja aanrader van uit ijmuiden
Je kunt met een gerust hart slapen
Dikke 5 sterren
Ontzettend goed geholpen
Ontzettend goed geholpen in de winkel. Zo blij met mijn bed en ook heel vriendelijk personeel die mijn bed kwamen brengen. Goede en snelle service. Zeker aan te raden!
Top winkel
Hele fijne winkel! Of je nu komt voor een Vinted pakketje of om een bed te kopen, ze zijn altijd heel vriendelijk. We hebben een mooi bed gekocht hier en het fijne is dat er geen extra kosten bijkomen.
Fijne zaak om te komen
Fijne zaak om te komen. Altijd vriendelijk en behulpzaam!
Super goed en vriendelijk geholpen heel…
Super goed en vriendelijk geholpen heel erg profesioneel top zaak
Na een eindeloze zoektocht langs alle…
Na een eindeloze zoektocht langs alle grote ketens waar blijkbaar hun aanbiedingen helemaal niet bestaan gingen we nog naar de woonboulevard bij de Arena daar was het koud en erg onpersoonlijk, bleven we met lege handen achter. Niets voldeed aan onze wensen, tot we bij Bedworld binnenstapten, Amsterdam Noord!!
Hier vonden we eindelijk de persoonlijke aandacht en kwaliteit die elders ontbrak; een verademing na de massaproductie van de grote merken. Customised met een levering van 4 tot 6 weken ben ik volledig overtuigd van hun Europese kwaliteit en hebben wij een bestelling geplaatst, Onze keuze is gevallen op een pracht Business Class bed al werd het ons niet echt makkelijk gemaakt, boven staan namelijk ook ontzettend veel mooie opbergboxsorings en ook echt van hoge kwaliteit.
Deze winkel is dan ook echt een aanrader, na onze eindeloze zoektocht.
We waren erg vermoeid maar als je bij Bedworld binnenstapt krijg je z’n verwelkoming dat geeft echt een positieve energie, we gingen dan ook weer blij en vrolijk huiswaarts.
En misschien wel het fijnste, hier kloppen de prijzen gewoon met de aanbieding die ze weergeven.
Deze aanbiedingen zijn er ook echt, er is geen enkele misleiding en een upgrade kost ook geen duizenden euro’s, Bedankt Philip!!
P.s de koffie was ook erg lekker.
Zeer onprofessionele en intimiderende behandeling
Ik ben samen met mijn moeder deze meubelzaak binnengelopen om matrassen te bekijken. Mijn moeder had hier eerder een aanbieding gezien en adviseerde deze winkel. Zelf was ik vooraf bij IKEA geweest, waar ik de matrassen kwalitatief beter en goedkoper vond, maar ik wilde deze zaak toch een eerlijke kans geven.
Bij binnenkomst werd er geen initiatief genomen om ons te helpen. Toen wij zelf een medewerker aanspraken, wees hij zonder verdere uitleg naar een paar op elkaar gestapelde matrassen en zei dat we de rest zelf maar moesten bekijken. Dit kwam ongeïnteresseerd en onprofessioneel over.
Toen ik een matras van de stapel haalde en hij later naast ons kwam staan, vroeg hij waar wij naar op zoek waren. Ik gaf aan dat ik geïnteresseerd was in aanbiedingen vanwege mijn budget. Zijn reactie hierop was letterlijk: “Waarom vraag je dat?” — op een toon die neerbuigend en geïrriteerd overkwam. In plaats van mee te denken, werd mijn budget ter discussie gesteld.
Ik besprak vervolgens met mijn moeder in mijn moedertaal dat ik mijn twijfels heb, waaronder dat ik de matrassen bij IKEA beter vond. De medewerker vroeg mij daarna wat ik ervan vond, waarop ik eerlijk aangaf dat ik waarschijnlijk geen aankoop zou doen. Hij reageerde hooghartig en zei dat ik “nergens betere matrassen voor die prijs zou krijgen”. Toen ik aangaf dat dit bij IKEA wel degelijk goedkoper kon, begon hij een discussie en vroeg waarom ik het daar dan niet had gekocht, terwijl ik juist had uitgelegd dat ik daarom hun winkel een kans gaf.
Op dat moment bemoeide een oudere, grijsharige medewerker zich ongevraagd met ons gesprek en zei dat hij het “ontzettend respectloos” vond dat ik in mijn moedertaal sprak. Ik gaf aan dat ik met mijn moeder sprak, die beperkt Nederlands spreekt. Ondanks dat bleef hij volhouden dat er in de winkel alleen Nederlands gesproken mocht worden. Dit voelde extreem discriminerend en respectloos, zeker omdat hij geen enkele zakelijke reden had om zich in onze privécommunicatie te mengen. Nadat ik dit heb verteld, moesten we ‘wegwezen’. Er wordt gesproken op een neerbuigende manier, ontzettend onbeschoft en ongemanierd.
De toon werd daarna dreigend. De medewerker kwam intimiderend op mij aflopen alsof hij me gaat slaan. Ik vertel hem dat hij afstand moet houden, en met respect hoort te praten. Uiteindelijk werden wij op een zeer vijandige manier de winkel uitgezet.
Buiten de winkel heb ik nog geprobeerd rustig uit te leggen dat klanten op deze manier behandelen onacceptabel is en dat dit als discriminatie wordt ervaren. In plaats van reflectie wees de medewerker naar zijn pet met een Marokkaanse vlag, alsof dit zijn gedrag rechtvaardigde. Ook moest ik ‘oppassen’. Dit maakte de situatie duidelijk bedreigend.
Wat ik hier heb meegemaakt was geen klantenservice, maar machtsvertoon, intimidatie en discriminatie. Deze medewerkers zijn niet in staat om professioneel, klantgericht en respectvol te communiceren.
Ik raad deze winkel van deze racistische eigenaren dan zeker af.

Antwoord van Bedworld
Hele fijne ervaring
We werden meteen geholpen door een lieve meneer die met ons meedacht over mijn nieuwe matras. Door een specifieke maat moest hij worden besteld voor een latere dag, en toen we vertelden dat ik dan nog niet wist waar ik in de tussentijd op zou moeten slapen, liep hij gelijk naar achter om een matras te pakken die ik in de tussentijd zou kunnen lenen. Heel lief en behulpzaam, bracht het matras naar de auto. Ik maak het niet zo vaak meer mee dat mensen zo gastvrij zijn en met je mee denken!
Zodra wij binnen kwamen stapte ene…
Zodra wij binnen kwamen stapte ene Danny op ons af. Wij dachten aardige kerel en begon een praatje met hem te maken. Hij maakte ons warm voor een mooie bed die onze dochter leuk vond.
Door zijn “aardige houding en praatjes” namen wij het bed.
Bij de levering hebben zij mijn muur kapot gemaakt. En denk maar niet dat zij dit op zich nemen.
Die ene “aardige Danny” noemde mij leugenaar want zij hadden mijn muur niet beschadigd bij het leveren van het bed. Ondanks het bewijs heb ik helaas nog steeds een beschadigd muur.
Via de sms contact kreeg ik meerdere goed bedoelde advies voor een likje verf en dat was opgelost
Als klant zijnde zal ik NOOIT meer dankzij praatjes van Danny een verkoper geloven hoe aardig en kundig zij zijn. Zijn manier van praten werd onaardig, onrespectvol en kleinerend.
Want in de Winkel praten zij over “Kwaliteit”
Ik heb dit geschreven.

Antwoord van Bedworld
Dit bedrijf denkt met je mee!
Dit bedrijf denkt met je mee!! Luistert goed zodat je al bijna de dag erna op een nieuw bed ligt.. dikke 10 heb in tijden niet zo goed geslapen..
1 ding is minder maar daar kan bedworld niks aan doen, dat is als er een pakketje word gehaald deze mensen heel aso door je heen komen terwijl je daar staat af te rekenen..nogmaals daar kan de beddenwinkel niks aan doen dat ligt aan die pakket halers..
Persoonlijk geholpen worden tegen lage kosten, top
De man in de winkel luisterde goed naar onze wensen en kwam met een uitstekende oplossing. We kregen zelfs een testmatras mee zodat we de juiste keuze konden maken. De matras van topkwaliteit was een aparte maat met een split in de bovenkant en toch binnen 6 dagen geleverd, tegen een heel redelijk bedrag. Heel blij mee
We waren tijdens de bezorging niet…
We waren tijdens de bezorging niet thuis door communicatie foutje..
Was geen probleem voor Philip (kon gebeuren)
Dag erna stond de bezorger weer op de stoep en de kosten nam Philip van Bedworld op zn rekening .
Dat is nog eens n goeie service en n hele fijne vent om mee gesproken te hebben.
Voor mij volgende keer zeker wederom naar Bedworld bij de volgende aankoop van n Bed.
Topservice!
Groet
Peter uit Volendam.
Ik ben heel tevreden
Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe matras , is altijd een gokje online maar kon niet beter. Niet te hard en geen topper bij nodig , ligt gelijk heel goed. Ik zal hier nog vele jaren plezier van hebben
Top kwaliteit matras
Top kwaliteit matras, zoals beloofd in de omschrijving. Gekocht voor mijn dochter die slecht sliep, maar nu weer heerlijk kan slapen.
Geleverd op het afgesproken tijdstip.
Hele goede ervaring en erg vriendelijke…
Hele goede ervaring en erg vriendelijke service, raad ze zeker aan.
Heel tevreden over het bed en ook over…
Heel tevreden over het bed en ook over de goede service. Fijn en persoonlijk contact dat vind je niet zoveel meer.
Na het bestellen werden we gelijk gebeld door de eigenaar over de bestelling en de levering ging ook best snel.
Bed werd netjes in huis afgeleverd.
Service top....afhandeling top en…
Service top....afhandeling top en Philip ook een topper!!! En het bed ook Top
Grt Hans en Edith
Vorig jaar januari 2023 hebben wij een…
Vorig jaar januari 2023 hebben wij een boxspring voor onze zoon gekocht. Na wat bedden getest te hebben kozen wij voor een bepaald model. Iets langer dan een jaar later begon er in het matras een aantal plekken zachter te worden.
Na telefonisch contact met Philippe en per mail met Dita hebben ze een oplossing gevonden en kregen wij een nieuw matras voor onze zoon en hij is nu weer helemaal tevreden. Een dikke 10 voor de goede service!
Gr. Randy
Bedworld Amsterdam noord
Bedworld Amsterdam noord. Top plek!! Top medewerker!! Heel goed geholpen!! Zeer deskundig! Raad iedereen aan om hier een kijkje te nemen!!
Zijn zeer vriendelijk te woord gestaan…
Zijn zeer vriendelijk te woord gestaan door de eigenaar. Hij nam all tijd voor ons. Bed moest vanwege de maat besteld worden. Net geleverd door twee vriendelijke heren en keurig geplaatst. Ik ben blij en de prijs was ik zeer tevreden mee.