They sell great products at great prices, but their return politics for danish customers sucks. There was no return labels - all you have to do is buying yourself and it was really expensive. I had t... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Altid for dyrt at returnere produkter, hvilket er ærgerligt da de sælger gode produkter til til gode priser.
Tirsdag kl. 16 bestilte jeg en ABUS Alarmbox. PostNord afleverede den hos mig allerede fredag kl. 14. Det er altså lynhurtig forsendelse fra Tyskland! Varen er helt som forventet. Mht. polemikken o... Toon meer
Har bestilt flere varer fra Bergzeit.dk og de er ankommet fint. Desværre flere af varerne var for store, så jeg skulle returnere dem. Det viste sig at være en virkelig dyr affære! Bergzeit.dk... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
OUTDOOR equipment at Bergzeit. Over 50,000 selected outdoor products for mountain sports, camping, climbing and trekking that show our 'passion for outdoors'.
Contactgegevens
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Har bestilt et par Hoka one One løbesko…
Har bestilt et par Hoka one One løbesko 500 kr billigere end hvad de koster i Danmark. Hurtig leveret, bestilte mandag og fik den torsdag. Nemt og enkelt.
"LAD VÆRE MED AT KØBE HOS BERGZEIT"
"LAD VÆRE MED AT KØBE HOS BERGZEIT"
Jeg bestilte nogle vare fra Bergzeit, men der var nogle bukser jeg ikke kunne passe og ville derfor returnere dem. Jeg finder så ud af at JEG SELV skal betale fragten som kommer op på omkring 200,-
Ikke acceptabelt... sad ellers og var glad for de andre vare, og var klar til at bestille mere... men nej tak!!!
Pas på! DYRT returneningsbeløb!
Det viste sig at være en virkelig dyr affære!
Bergzeit.dk har nemlig ingen returaftale i DK, kunden skal selv sørger for retur til Tyskland., derfor skulle jeg selv står for en recommenderet returpakke til Tyskland, hvor beløbet løber op ca 200kr!
Det blev oplyst af en venlig medarbejder telefonisk, at på hjemmesiden står under rullemenuen at den gratis returnering gælder kun Tyskland, Østrig og UK - men ikke DK.
Hvem nærlæser hele hjemmesiden?
Det er trist at Bergzeit tilbyder service til danske kunder, uden at have en ordentlig returaftale for de danske kunder. Det ville være OK at tilbyde returfragt, bare for et mere overkommelig beløb.
Udemærket, men lang retur ti.
købte en klatresele til min hund og alting forløb som planlagt..modtaget varen efter 5 til 6 hverdage. Super fint og tilfredsstillende bergzeit.
Da selen var for stor, ville ville Jeg returnerer den og og bytte den, til et nummer mindre. Dette var ikke noget problem, men Det tog samtidigt over 3uger, fra de modtog min retur varen og tiltime den var sendt af sted igen. Plus 5til 6dage levering.
All around er jeg godt tilfreds med bergzeit, men ville ønske jeg kunne give 4 Stjerner.
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.