Best Friend Danmark Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har efterhånden købt godbidderne og bamserne en del gange hos Best Friend. Og vi har altid været helt i gennem tilfreds👌🏼 Hundene elsker både de naturlige snacks og det sjove legetøj 😍 I fortje... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har brugt Best Friends produkter i hele min hunds levetid (nu 13 år). De har nogle vildt lækre produkter hvad end det er godbidder, tyggesnacks, legetøj, hundesnorer, seler osv 😍 Best Fri... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har været storforbrugere af Best Friend prudukter i 5 år nu, til en lille Terrier og 3 katte. Især deres sele skal fremhæves, den bliver brugt hver dag. Der er godbidder og snacks til enhver størr... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nogle af deres smarte bamser med knitrelyde, har et tyndt lag plastic inden i. Det er bestemt ikke smart hvis en hund tygger den i stykker. Selv under opsyn kan det hurtigt gå galt. Mit største probl... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Dierenwinkel
  2. ook in
  3. Dierenverzorgingswinkel

Geschreven door het bedrijf

Best Friend forhandler og sælger kæledyrsprodukter i dagligvarehandlen over hele Norden. Vores sortiment omfatter godbidder, snacks, tyggeprodukter, legetøj og diverse tilbehør til hund, kat, kanin, gnaver og burfugl. Vi har kontor og lager i Hasselager ved Aarhus.

Contactgegevens

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Vi elsker dem :)

Best Friend har ingen online shop, men det betyder ikke at de ikke er online. På Facebook er de meget tilstede, har aldrig oplevet et firma være der så meget for sine kunder som de er.
De er ikke ligeglade med alle de søde, sjove og fjollede billeder og historier om vores kæledyr. De er altid hurtige til at svare på de spørgsmål om produkterne vi måtte have, så vi ved at når vi står ude i butikken og køber snacks og legetøj til vores dyr, så er det kvalitet vi får med hjem.

Som en bonus holder de mange konkurrencer, giver smagsprøver væk og laver fine goody bags til hvalpe- og killingeopdrættere - så alle får en chance prøve produkterne af, det gør også at man er mere sikker på at man får noget med hjem ens dyr kan lide, når man er ude og handle ind.

Mange firmaer kunne lære noget af Best Friend. Der er kun ros til overs herfra.

11 augustus 2012
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

tarpeellinen

Kaikki kissan- ja koiranruokakaupat ovat tarpeellisia. Kissoille hyvät valikoimat.

18 mei 2012

Super kundeservice

Efter vi havde opdaget mug i nogle poser med Softies gik BestFriend kundeservice og Dyrlæge Kim Hesvang i gang med at undersøge og tjekke op på, hvad der kunne være sket.

Efter vi i fælleskab har fundet ud af, at skaden må have været opstået under transport et sted - og at det heldigvis var et enkeltstående tilfælde, har vi fået tilsendt først 10 poser Softies snacks på Kims foranledning og i dag kom en fin pakke ind af døren fra Anne i Kundeservice med en masse lækkerier, yndlings Softies og legetøj til vovsen.
- Altsammen sendt til vores adresse i Belgien.

Sikke en fin service! Når man ikke forventer noget, bliver man om muligt bare endnu mere glædeligt overrasket:)

Vovsen og jeg sender en glad hilsen og et vuf til BestFriend og de søde mennesker der arbejder der.

Tak for en rigtig god service!:)

16 mei 2012

Super hundesnacks!

Har købt flere af Bestfriend´s hunde "Guf" de har en overkommelig pris og bøfstængerne kan deles i mindre stykker og bruges som belønning under træning. Begge mine temmelig kræsne hunde elsker deres produkter. Desuden er prisen meget overkommelig.

et super firma

jeg synes at bestfrend er et super firma, deres produkter er lækre, ihvert fald hvis man spøger min hund, og hun er en kræsen dame, så når hun kan lide dem, så er de virkelig lækre.
Deres legetøj holder super godt, min hund har næsten kun haft bamser fra best frend og kun to gange har jeg været lidt uheldig, hvor det lykkes hende at ødelægge dem efter kort tid.
så 5 stjerne her fra

Fantastisk

Jeg er en stor fan af, best friend, eller det er mine dyr hvertfald..
De elsker det, og vil nu ikke have andet..
Jeg er villig til at betale lidt mere, for sådan nogle lækre godbidder, fremfor billigere produkter, som dyrene ikke er så glade for.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Okay

Jeg synes at Best friend er i orden. Jeg synes de har en masse gode produkter, og jeg synes det de ligger på facebook er rigtig godt, men jeg synes er deres priser er for krydret. Jeg synes ikke at produkt kvaliteten og prisen passer helt sammen. Derfor giver jeg dem kun 3 stjerner.