Oplichter
Oplichter, geen bestellingen plaatsen, is een soort scam.
Beta-Plus publishes high quality coffee table books about architecture, interiors and gardens since 1987. We are based in Brussels, Belgium. We offer free worldwide shipping for each order above 100 EUR.
avenue Louise 367, 1050, Bruxelles, België
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Oplichter, geen bestellingen plaatsen, is een soort scam.
Boek besteld in januari 2022. Na enkele weken geïnformeerd hoe het met de bestelling zat en toen vernomen dat er gewacht werd op een herdruk bij de uitgever. Maanden gingen voorbij en heel wat mailverkeer later ontving ik een tracking code. Na contact met Bpost bleek dat er nooit iets werd binnengebracht bij hen. In november 2023 nogmaals aangedrongen op een terugbetaling, waarna ik de keuze kreeg om een tegoedbon van €200 te besteden op de website ofwel een terugbetaling van de waarde van het boek (€165) zou ontvangen. Ik koos voor de terugbetaling aangezien ik helemaal geen vertrouwen meer had in Betaplus publishing na deze situatie. Na 2 (!!!) jaar ontving ik op 04/01/2024 een terugbetaling, maar wel pas nadat mijn werkgeefster (die gekend is in de interieurwereld) op Trustpilot een review plaatste.
Nooit zal ik nog een bestelling plaatsen of dit bedrijf aanraden aan anderen. Dit is de eerste slechte beoordeling die ik plaats op Trustpilot, maar vind het belangrijk om anderen te waarschuwen.

Antwoord van Betaplus
Boek besteld in januari 2022. Januari 2024 nog steeds geen boek ontvangen wegens uitverkocht. Zelfs een tracking label gekregen die vals bleek te zijn na controle Bpost. Ondanks belofte van terugbetaling niets ontvangen tot nu (eerste week januari 2024 na deze review). Terugbetaling eindelijk ontvangen.

Antwoord van Betaplus
Wij wachten al 12 maanden op een bestelling, er is ons wel 15 keer beloofd dat de boeken geleverd zouden worden. Echter alleen maar loze beloftes. Inmiddels voelden we ons genoodzaakt aangifte te doen bij de politie, dat is dan ook gebeurd. Het zijn oplichters die keer op keer hun beloftes niet nakomen, ga hier niet mee in zee!
Team Frank Pouwer
Dank voor de reactie.
Dit hebben we helaas al 10 keer gehoord en nog steeds zijn de boeken niet afgeleverd.

Antwoord van Betaplus
Reeds 5 maand aan het proberen om de gemaakte bestelling geleverd te krijgen. Eindeloze beloftes van leveringsdatum gevolgd door telkens nieuwe excuses waarom ze niet leveren.
Tot op heden pure oplichterij , nooit iets bij bestellen online.
Zeer betrouwbaar en heel aangenaam in omgang. Ze verrichten mooi werk voor het bedrijf en werknemer die er voor gaat werken.
Het boek dat ik bestelde (geen eigen uitgave van Betaplus, namelijk: Rose Uniacke at home) bleek niet leverbaar. Een nalevering van de uitgever liet op zich wachten en ik heb regelmatig e-mails gestuurd met de vraag wanneer het boek geleverd zou worden. Meneer Pauwels beantwoordde elke mail van mij snel met een toezegging over de levering van het boek. Maar telkens werd er niets geleverd, waarna ik zelf maar weer eens mailde. Ik heb de bestelling na 8 maanden geannuleerd en meneer Pauwels heeft het betaalde bedrag direct teruggestort en ter compensatie keuze van digitale boeken tot een bepaald bedrag aangeboden. Het niet kunnen leveren van het boek en het niet uit zichzelf mailen met een update over de levering ten spijt, vind ik dat meneer Pauwels het verder netjes heeft afgehandeld.
oplichter van de ergste soort. Gebruikt valse accounts voor zijn positieve Trust Pilot reviews
Oplichters!
7 weken geleden 2 boeken besteld, maar nog steeds niets ontvangen. Al 5 keer gemaild, waar met valse beloftes op wordt gereageerd. Tot de levering blijft deze zeer slechte ervaring staan. Vervolgstappen volgen.
_
Inmiddels een week verder, nog steeds niks ontvangen! Wordt vervolgd
–
Ontvangen bericht van de verkoper:
Mr Kroese,
Your books will be delivered by Wednesday at the latest.
Kind regards,
Nog steeds niets ontvangen en geen verzendstatus. Tot nader order oplichting van jewelste. Stappen naar justitie en instanties worden voorbereid.
–
Het is inmiddels 07 juni 2022 en we hebben nog steeds niets ontvangen van Wim. De eerste melding van fraude/oplichterij is gedaan bij de Belgische overheid. Wordt vervolgd.

Antwoord van Betaplus
Na 6 weken nog mijn boek niet ontvangen! Gebeld naar de 2 nummers op de site en deze bestaan gewoon niet meer… toen zag ik plots dat ik niet de enige ben om niets te ontvangen… als ze op mijn laatste mail niet antwoorden, dien ik een klacht in, en ik raad niemand aan om hier te bestellen!
———-
Update: er is hoop! Alle mensen die met Paypal een bestelling hebben geplaatst kunnen hun geld laten terugvorderen met een claim! Wacht dus zeker niet op Wim zijn e-mails met leugens!

Antwoord van Betaplus
Wacht sinds oktober 2021 op vier boeken. Ze beloven van alles maar nu 28/3/22 nog steeds niets ontvangen. Grote bedriegers!!! Koop nooit boeken bij hen!

Antwoord van Betaplus
Trekt op niets!! Ik heb in november 2021 - 2 boeken gekocht en dit als kerstcadeau. We zijn ondertussen 25 januari 2022 en ik heb nog steeds niets ontvangen. Men tracht u steeds aan het lijntje te houden en te melden dat het pakket onderweg is, maar niets klopt. Gewoon puur bedrog. Ik bestel hier nooit meer op.

Antwoord van Betaplus
SCAM!!!! 0% betrouwbaar!!! Ondertussen meer dan een maand geleden voor 390€ boeken besteld zonder iets te mogen ontvangen. Verschillende e-mails en gesprekken later telkens vol lege beloften gaan we nu verdere stappen ondernemen tegen de online bedriegers.

Antwoord van Betaplus
Oplichting. Wacht al 2 maanden op 3 boeken die ik bestelde. ze reageren dat de boeken meteen verzonden worden, maar daar is natuurlijk niets van waar. SCAM!
Op 11-05-2021 boek besteld voor mijn dochter haar verjaardag op 23-05 . Na een week maar eens even gemaild met het bedrijf met als antwoord, excuses maar u boek ontvangt u binnen 2 dagen, na 2 dagen nog niks ondertussen weer gemaild met als antwoord weer excuses maar u boek word vandaag verzonden. Maar dat is helaas niet gebeurt, is pas een dag later verzonden, met als gevolg dat het boek nu te laat is voor de verjaardag.
Ze doen zich voor als een gerenommeerd bedrijf, maar het zijn een stelletje amateurs in mijn ogen.
Ik zal hier nooit meer iets bestellen en raad het ook iedereen af.