Goed geregeld. Goede bezorging aardige chauffeur. Netjes op de juiste plek gezet.
Let op ! De zakken horen normaal 10 kilo te zijn , na veel controles bleek ik elke keer 5 kilo per zak te ontvangen. Ik heb vaak geklaagd en foto's gestuurd van de lege palets hout er werd... Toon meer
Ik heb al eerder brand hout van andere leveranciers besteld maar de kwaliteit van Beteropenhaardhout is niet te vergelijken met die van de anderen. Volgende keer bestel ik hier, dat weet ik nu al ze... Toon meer
Een pallet Ovengedroogd Essenhout besteld, werd de volgende dag netjes afgeleverd na een telefoontje één uur vooraf door transporteur Transmission. De aflevering ging ook geheel klantvriendelijk, snel... Toon meer
Goed geregeld
top ook nog gewoon op tijd volgend jaar…
top ook nog gewoon op tijd volgend jaar weer een 10
Keurig op tijd
Keurig op tijd, snel geleverd en chauffeur die net even iets meer doet dan hem uitladen! Super service
Niet geleverd op de afgesproken dag
Niet geleverd op de afgesproken dag. Geen bericht over gehad; moest ik zelf achter komen. Nogal vervelend want alles gereed gemaakt voor ontvangst.
De levering van het hout was niet de…
De levering van het hout was niet de volgende dag maar na twee dagen. Kan gebeuren maar niet op gerekend. Ook is een deel van de blokken beetje nat. De blokken sissen en bruisen.
Prima kwaliteit hout
Prima kwaliteit hout. Goed afgeleverd op de plek waar ik het wilde hebben
Hout is top
Hout is top! Van leveringtijd geen track en trace mail ontvangen. Even gebeld en goed geholpen.
Snelle bezorging
Snelle bezorging, uitstekend schoon en droog hout. Gemakkelijk verpakt en redelijk/goede prijzen. Ik word vaste klant.
De door mij bestelde houtsoort was…
De door mij bestelde houtsoort was ineens niet meer voorradig of ik dan een alternatief wilde die eigenlijk nog mooier zou branden dus ik stem in maar ipv mijn hardhout heb ik nu iets wat idd wel mooi brand maar helaas met 10 minuten al verrezen is tot as dus ben ik nu bevorderd tot lopende band openhaard vuller.
Het hout stond netjes onder de carport
Het hout stond netjes onder de carport! Bedankt !
Prima droog hout
Prima droog hout, direct te stoken. Door dat het hout zo droog is kunnen wij het gewoon opslaan in de garage. Elke levering is tot nu toe prima in orde.
Perfecte prijs/kwaliteits verhouding.
Brand als een tioerelier.
Op de afgesproken tijd geleverd. Keurig in netten verpakt op de plaats van de opslag gelegd. Vriendelijke besteller. Goed gedroogd hout, Nauwelijks rook en veel warmte (en plezier)
Super snelle levering
Super snelle levering. Goed verpakt en met een duidelijke instructie hoe in elkaar te zetten. Goede kwaliteit.
Snelle correcte levering
Snelle correcte levering. Paar stukken hout waren beschimmeld. Hout brand gied. Conclusie een tevreden klant.
Blij mee
Al jaren klant. Om de 2 jaar 2 kuub gestapelde stammen berken of essen. Prima hout. Droog, dus stookklaar.
Snelle levering. De dag wordt gemeld maar chauffeur belt niet uurtje van te voren. Dus: blijf thuis!!!!
Prima en snelle levering van 15 zakken…
Prima en snelle levering van 15 zakken openhaard hout
Netjes geleverd!!
Zakken te zwaar gevuld, moeilijk te hanteren
Het hout is goed, daarover geen klacht. In de advertentie werd echter gesproken over 15 zakken a 8kg.
Het zijn 9 zakken a 14 kg. Het is niet te hanteren zo zwaar. Ik heb reuma aan de handen en dan is zo.n gewicht een drama.
Zou het in verband daarmee niet weer zo willen bestellen.