Ik kocht een inbouwvaatwasser en heb Topservice gekozen (Wanneer u de Top Service afsluit wordt het apparaat op een door u gewenste en aangegeven plaats neergezet. Dit kan eventueel ook de 1e of 2e et... Toon meer

Droger aangeschaft, het model wat we hadden gekozen bleek niet op voorraad. Direct na bestellen kregen we bericht dat ze ons het meer uitgebreide model zouden sturen met dus extra functies, zonder da... Toon meer

Inbouwvriezer besteld, was op voorraad en wordt de dag erna geleverd. Vóór 23:00 de avond voor de levering keurig een e-mail met dagdeel/tijdslot van de levering. Half uur van tevoren nog eens gebeld... Toon meer

Uitstekend bedrijf, duidelijke website, alles zoals beloofd. Op 13 juli is bij ons een Bosch vrieskast bezorgd. De (toch wel forse) kast moest naar de 2e verdieping, twee smalle trappen op. De 2 manne... Toon meer

1. Huishoudapparatuur winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Beterwitgoed

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Super goede service

Wasmachine 's avonds besteld volgende ochtend al geleverd. Ik werd er door Beterwitgoed nog op gewezen dat ik 2 jaar extra garantie kreeg als ik het apparaat bij Zanussi zou registreren. Nette bezorgers, 2 hoog was geen enkel probleem voor hun. Ik ben weer helemaal blij!

1 april 2021

Zeer slechte service!

Zeer slechte service!! Kookplaat inductie van Bosch geleverd gekregen met krassen,gebeld; ik had getekend voor schadevrij bij aflevering kreeg ik als antwoord! Was nota bene op mijn werk geleverd de bezorger heeft er niks over gezegd en staat niet op hun site!! Heb ik nog een mail gestuurd dat ik bewijs daarvan wou .... nooit meer iets gehoord!! Zeer zeer slechte service dus.
Zal deze site niet aanbevelen en er zelf nooit meer kopen

Bosch zelf gebeld hebben me een nieuwe glasplaat kosteloos erop gezet, dat noem ik nu service ..!!

30 maart 2021

Wees gewaarschuwd voor deze winkel!

Op 12 maart heb ik een nieuwe AEG wasmachine bij deze winkel voor € 528,00 aangeschaft. Levering verliep zeer spoedig en correct.
Na aansluiten van de machine bleek, dat die heel veel lawaai en trillingen tijdens centrifugeren veroorzaakte.
Het beveel ons helemaal niet. Ik heb 14-03 naar de winkel mail gestuurd met verzoek tot omruilen naar een andere nu wel van Bosch. Tot mijn enorme verbazing kreeg in onderstaande voorstel:

Indien gewenst kunnen wij het apparaat bij u ophalen, dit kan met onderstaande voorwaarden.
Het is mogelijk om het apparaat te retourneren indien er geen schade aan het apparaat is.
U geeft aan zelf geconstateerd te hebben tijdens het centrifugeren dat de machine er bijna afvloog.
Hierbij gaan wij er vanuit dat het apparaat is gebruikt en zijn wij genoodzaakt om een waardevermindering van 40% in rekening te brengen.
Dit wil zeggen dat u voor de L6FBKOLN een bedrag van €317,40 terug krijgt. Hier worden de ophaalkosten van €50,- vanaf gehaald.
We storten dan een bedrag van €267,40 retour nadat het apparaat bij ons in het magazijn retour is en is gecontroleerd.
U kunt dan voor de Bosch wasmachine een nieuwe order plaatsen.

We kunnen het apparaat vanaf woensdag bij u komen ophalen, dit kan op woensdag, donderdag en vrijdag deze week.
Graag horen wij welke dag voor u schikt.

Hasseltstraat 240
5046 LR Tilburg

Ongelofelijk hé? Uiteindelijk na protest is het bedrag verminderd tot €100,00 en € 50,00 transportkosten, ondanks ik toch een nieuwe machine bij hen heb weer besteld. Volgens de medewerker Remco staan ze in hun recht en al eerder een rechtszaak daarover hebben gewonnen.
Dus er zijn meer mensen die dit soort praktijken niet juist vinden en flink benadeeld waren.
Ben nu blij met mijn nieuwe Bosch machine maar wees gewaarschuwd voor deze winkel. Ale je iets niet bevalt, dan ben je direct geld kwijt. En niet een beetje ook! Echt schandalig.
Bij BCC Mediamarkt heb je 30 dagen omruilgarantie met 100% geld terug garantie.

Ik hoop u gewaarschuwd te hebben. Het was mijn plicht.

Groetjes, Andre

17 maart 2021

Ik was niet bekend bij dit bedrijf maar top!

Ik was niet bekend bij dit bedrijf. Kwam op deze website na een teleurstellende ervaring van Veldkamp Witgoed. Voor 4,95 heb ik maar voor de zekerheid de optie genomen dat ik achteraf zou betalen. Dit was helemaal niet nodig geweest. De vaatwasser zou de volgende dag geleverd worden. De chauffeur kwam op tijd en de vaatwasser doet het prima. Ik beveel beterwitgoed aan!

13 maart 2021

Levertijd & retour afhandeling

Levertijd iets langer dan aan de voorkant verwacht. Maar wel direct duidelijk bij de bevestiging gecommuniceerd en nagekomen. Retour ook netjes afgehandeld.

15 januari 2021

Prima webshop

Duidelijke site en gemakkelijk bestellen, gelijk orderbevestiging.
Typenummer vaatwasser op orderbevestiging niet het zelfde als het bestelde, na een telefoontje van de gemakkelijk bereikbare klantenservice bleek dat dit het vervangende nummer was en dat de apparaten verder gelijk zijn. Op zich geen probleem maar wel jammer dat dit niet duidelijk op de site wordt vermeld.
Levering precies volgens afspraak en mooi op tijd.

14 oktober 2020

Goed bedrijf

Was niet bekend met het bedrijf en op basis positieve reviews gekocht. Ik ben zeer tevreden. Goede prijzen en goede service waarbij op de tweede verdieping installeren en oude wasmachine afvoeren tot de mogelijkheid behoort.

12 september 2020

Goedkoopste op het internet met een…

Goedkoopste op het internet met een vaatwasser en direct leverbaar. Zou bij bestellen voor 22:00 de volgende dag leverbaar moeten zijn, maar kon alleen de dag erna kiezen. Kon ik ook mee leven.
Volgende dag bevestiging van levering en aangegeven welk tijdvak. 15 minuten van tevoren gebeld door chauffeur die de Vaatwasser naar binnen bracht en de oude vaatwasser meenam. Prima club.

11 juli 2020

Wederom (nu wasmachine en eerder…

Wederom (nu wasmachine en eerder koelkast) heel erg tevreden over deze club!! Scherpe prijs, netjes op tijd geleverd, dagdeel vooraf aangegeven en 20 minuten van te voren bellen ze dat ze in aantocht zijn. Beterwitgoed doet het werk prima!!

Heb naderhand andere club (los van Beterwitgoed) gebeld voor activering AEG-garantie. Daar proberen ze je voor 3,99 per maand een all-risk verzekering aan te smeren die na 2 jaar 6,99 per maand gaat kosten en na 4 jaar steeds 50 cent meer zodat je uiteindelijk je machine 2 keer betaald hebt. Maar dit staat volledig los van Beterwitgoed.

Kortom!! Bijzonder tevreden over Beterwitgoed; Ga zo door!!

8 april 2020

Snelle service, zelfzuchtig retourbeleid

Onderdeel fout besteld, gepast en werkte niet. Retour gedaan, nieuw dat 3x duurder was besteld. Werkt prima, maar retour werd niet aangenomen tenzij aan prijs die een derde was. Onaanvaardbaar voor een online shop vandaag.

5 december 2019

Vaatwasser online gekocht

Vaatwasser online gekocht. Netjes op afgesproken dag geleverd. Werd half uur voor levering gebeld. Bezorgers stelde zich voor. En brachten de vaatwasser op aangegeven plek. Kon ter plekken met de pin betalen.

2 december 2019

Uitstekende levering en aflevering in…

Uitstekende levering door no-nonsense chauffeur en medewerker. Betrof een Liebherr - TP1434-21 koelkast.

Kort maar krachtig want er valt niks anders te zeggen. U besteld het product gewoon zoals alle andere, twee mannen komen het tijdig brengen en sjouwen de boel naar binnen zonder poespas. Prima zo!

Bestelling was in Juni dit jaar (2018).

26 december 2018

Koelkast netjes geleverd

Koelkast netjes geleverd en uitgepakt op de dag dat ik de sleutel van mij nieuwe huis had gekregen. Tijdens het bestellen kon ik zelf de dag kiezen waarop hij bezorgd moest worden. Prijs was ook zeer goed. Volgende keer bestel ik hier weer. Per pin betaald pas bij levering.

16 februari 2018

Goede ervaring, aanrader!

Wasdroger besteld.Naar 2 hoog gebracht door 2 echte sjouwers die met het apparaat net zo makkelijk naar boven liepen met het apparaat als ik zonder kan. Netjes neergezet een aangesloten. Aan de telefoon advies gevraagd waardoor ik nu een betere droger heb dan ik zelf had uitgekozen. Heb aantal jaren geleden ook al wasmachine bij hun besteld.

12 februari 2018

Wasmachine besteld

Wasmachine besteld, binnen enkele dagen geleverd. Avond voor levering word het dagdeel al doorgegeven. Chauffeur belde nog even half uur voor levering. Per pin betaald bij aflevering. Oude apparaat is mee retour genomen dus geen gesleep.

12 september 2017

Scherpe prijs, snel geleverd en goede (vriendelijke) service

Erg tevreden over de prijs, levering en service! Eigenlijk was ik verbaasd dat het allemaal zo goed geregeld ging en ook volgens afspraak.

Ik had eerst een Siemens op het oog, maar was net iets boven ons budget. Op Internet kwam ik deze Siemens tegen bij Beterwitgoed voor ruim 100 euro goedkoper. Eigenlijk vond ik dat best raar, maar ik hoefde pas te pinnen als de wasmachine geleverd was.
Dus heb ik de bestelling geplaatst en werd na een klein uurtje gebeld, dat deze wasmachine niet meer leverbaar is en of ik voor dezelfde prijs een duurdere versie wilde (ruim 100 euro duurder). Uiteraard even opgezocht en ook dat klopte.
De bezorging kon tot 14.30 uur, waar rekening mee gehouden werd. Netjes een half uur van te voren gebeld, wasmachine helemaal naar zolder gebracht, aangesloten en getest voor 14 euro. Oude wasmachine gratis mee en vandaag (2 dagen later de Siemens Service Box garantie ontvangen.
Nog steeds versteld dat we een degelijke en mooie wasmachine hebben, waar we elders bijna 250 euro duurder voor kwijt waren geweest. Dus met gemak hebben we een Siemens garantie erbij kunnen kopen, dus ook nog eens 8 jaar garantie op materiaal, monteur en voorrijkosten.

Een tevreden klant en zullen hier zeker ons witgoed blijven kopen. Onze koelkast en vriezer zijn bijna aan vervanging toe :)

15 april 2016

Is dit jouw bedrijf?