Havde købt rosé vin, som jeg mistede interessen for. Skrev til Lars Bo, som prompte tilbød ombytning til en anden vin, hvilken formidabel service.
Bedrijf heeft geantwoord
Købte et par kasser Grüner Veltliner, fra Kamptal, Scloss Gobelsbug til kun 79,95 kr.-/fl. Fremragende frisk, crisp, stor renhed, med god balance mellem syre og frugt. Ligeledes er deres Costiére... Toon meer
En del af en ordre var en vare, der er temperatur følsom. Bichel besluttede på eget initiativ selv af levere ordren, frem for at lade fragtfirma klare det. Man valgte denne løsning for at undgå risik... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Havde været hos Bichel Hjortshøj for første gang i November 24, hvor jeg oplevede en misforståelse, Hvilket jeg gjorde opmærksom på, hvorefter Lars Bo rettede henvendelse til mig, for at råde bod... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Et af Danmarks bedste vinsortimenter med vægt på vine fra små topproducenter og et lille godt udvalg af verdens bedste delikatesser.
Mejlbyvej 501, 8530, Hjortshøj, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Nem og overskuelig hjemmeside.
Levering samme dag, som ordren er indgået hos Bichel. - Meget tilfreds.
Leveringen blev ved en fejl aldrig sendt, men ved kontakt, blev der hurtigt fulgt op og varerne leveret dagen efter. Seriøs og god service.
Holder hvad de lover - levering - pris og kvalitet
Mange gode producenter. Dog fulgt af lidt for smart talk.
Bichel formår at forny sit sortiment og altid med høj kvalitet både i toppen og bunden af prislejet. Har aldrig købt en vin hos Bichel, som skuffede.
Folk der forhandler eller spiser foie gras, bekymrer sig bestemt ikke om dyrevelfærd.
Den måde gæssene behandles på er dybt forkasteligt.
De bliver tvangsfodret og foderet proppes i dem med magt.
Så længe Bichel forhandler foie gras, vil jeg ikke handle hos dem.
Dyrevelfærd og etik betyder åbenbart intet hos dem. Snobberiet over at spise foie gras betyder mere.
Jeg blev positiv overrasket, da kassen med favoritter dukkede op allerede dagen efter. Nu glæder jeg mig til at smage mig igennem favoritterne!
At blive taget ved hånden og få vist vinens verden på venlig og medskabende måde sker her hos Bichel.
Jeg tog selvfølgelig på vinsmagning og blev klogere i en morsom og hyggelig atmosfære. Her trives vinen og livet.
Nu ved jeg hvorfor næsen bliver rød. Den er hele tiden i glasset.
Kh Hans
Personlig rådgivning om vin bygget på kvalitet, holdning og god kundeservice - hjemmeside og håndtering af indkøb!
Alt spillede, de leverede selv, rar og sjov gut :-)
Uanset om det er vine, mad, rådgivning i forretningen eller hjemmeside, så er det topservice hele vejen rundt!
Bichels store faglighed formidles gennem venligt og vidende personale.
Veltillavede kvalitetsvine fra de store vinområder. Selv konsumvin har højt niveau.
Bordeaux er ikke repræsentativt til stede i forhold til områdets kvalitet, hvad der måske er forståeligt, men ærgerligt.
Men Bichel har fundet fremragende nicher i andre vinområder til glæde for kunderne.
Og så er der en gennemgående høj kvalitet i gårdbutikkens øvrige varesortiment.
Kvalitet med stort K.
Overskriften er vist fint dækkende
Dejlig rolig atmosfære. Blev budt et glas vin, inden man gik rundt og blev fristet af de mange kvalitetsvarer. Betjeningen meget venlig og absolut ikke anmasende. Et sted jeg gerne kommer igen.
Købt flere gange tidligere. Netop købt Mourgues du Gres rose. Leveret dagen efter bestilling. Kvalitet i hver en dråbe til god pris. Man kan regne med bedømmelserne af vinene