For en lille uges tid siden lavede jeg en handel med Mathias, han gik dog på ferie dagen efter, men heldigvis havde han overdraget min handel til hans kollega Mads, som hjalp med at få afsluttet han... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Har lige købt en bil af Jackie. Super fin kommunikation, og meget tålmodig. Jeg tilkøbte 4 brugte vinterdæk, og fordi to af dem var meget slidte, monterede de to nye dæk uden ekstra beregning. Eller s... Toon meer
Vi var på udkig efter en ny bil og har set på meget forskelligt. Men da vi var på besøg hos Bilgården Hostrup blev vi taget godt imod af Jackie Cheng og fik frie tøjler til at kigge og prøve lig... Toon meer
Efter at have besøgt andre bilforhandlere i Aalborg med den dårligste modtagelse og nul viden til at kunne besvare mine spørgsmål, fandt vi Bilgården Hostrup og mødte bilsælgeren Jackie. Det var en he... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Forside
Contactgegevens
Denemarken
- www.bilgaardenhostrup.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
En VIRKELIG god oplevelse
Fra første møde blev vi taget godt imod af sælgeren Mads Boie. Han var utrolig venlig, imødekommende og tog sig god tid til at besvare alle vores spørgsmål. Det, der især gjorde indtryk på mig, var hans ærlighed og oprigtige interesse i, at vi også skulle føle, at vi fik en god handel og ikke bare at der skulle sælges en bil.
Da jeg kom for at hente bilen, opdagede jeg desværre et stenslag i bilens glastag, som jeg ikke havde lagt mærke til tidligere. Mads håndterede situationen meget professionelt, var meget løsningsorienteret og indstillet på at finde en fair løsning.
Mads tilbød, at glastaget skulle udskiftes på Bilgårdens regning. Købskontrakten blev rettet til, og jeg fik lov til at tage bilen med hjem med det samme. Allerede mandagen efter ringede Mads med en værkstedstid samme dag eller dagen efter, og der var også sørget for en lånebil, mens arbejdet bliver udført.
Den service, ærlighed og opfølgning, jeg har oplevet, fortjener stor ros. Derfor kan jeg varmt anbefale Bilgården Hostrup til andre, der er på udkig efter bil - og særligt Mads Boie, som har ydet en service langt ud over det forventelige.
Tak for en rigtig god oplevelse! 🚗👏
Vi tog ud og kigge på en id3 og endte…
Vi tog ud og kigge på en id3 og endte med at købe den .fik end rigtig god service fra meda vi handelede med .super god oplevelse herfra
Min datter havde købt en bil
Min datter havde købt en bil. Ved afhentning opdager vi et stenslag i soltaget. Mads Boie håndterer sagen på fantastisk vis og finder den bedste løsning. Super go’ service og rar atmosfære.
Super bilforhandler
Dejlig atmosfære. Venlig og professionel personale. Hurtig service. Gode priser til kvaliteten
Købte en bil ved mads og følte der var…
Købte en bil ved mads og følte der var god service hele when igennem og han kunne svare på alle mine spørgsmål
Jeg har fået en rigtig god behandling…
Jeg har fået en rigtig god behandling under mit bilkøb af Jackie. Han har forklaret hele processen til hver eneste detalje og har besvaret mit hav af spørgsmål. Overordnet en rigtig god oplevelse. Tak for en god handel!
Har købt bil i dag af Mathias
Har købt bil i dag af Mathias, og jeg er glad for det. Super oplevelse og fed bil. :-)
Har nu købt 2 biler ved Simon igennem…
Har nu købt 2 biler ved Simon igennem tiden + jeg lige har købt en af Mathias i dag, og det går super godt hver gang, super service og de overholder alle aftaler, og altid fine biler !! Jeg vil til hver en tid købe af Mathias og Simon igen 😁
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Bilgården Hostrup, og især Jackie fortjener stor ros.
Fra start til slut har kommunikationen været god, og jeg har hele tiden følt, at jeg blev taget seriøst. Noget af det, jeg især satte pris på, var, at man også blev kontaktet telefonisk undervejs i processen. Det gjorde, at jeg følte mig godt informeret og aldrig var i tvivl om, hvad der skete.
Jackie har været utrolig hjælpsom, venlig og nem at snakke med. Alle spørgsmål blev besvaret, og man kunne mærke, at der blev gjort en indsats for at give den bedst mulige oplevelse. Det gav en god tryghed gennem hele forløbet.
Det er ikke altid, man oplever den slags service længere, så det fortjener virkelig anerkendelse. Jeg har følt mig velkommen, godt behandlet og i gode hænder hele vejen.
Stor tak til Jackie og resten af teamet hos Bilgården Hostrup. Jeg kan varmt anbefale dem til andre, der ønsker en god og professionel oplevelse.
Rigtig god service og rigtig flink…
Rigtig god service og rigtig flink medarbejder. Endte med at købe en bil af Simon som var en rigtig flink og imødekommende medarbejder
Solid forhandler
Jeg Har lige købt en bil igennem Mads fra Bilgården Hostrup. Helt fra start af var Mads virkeligt rar at tale med og god til at vejlede og hjælpe. Jeg kan kun anbefale Bilgården Hostrup det var en kanon og meget nem oplevelse at handle bil med dem.
Super service af Simon
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse! Tak for god service Simon!
Kan klart anbefales
Kan klart anbefales
God, venlig, tålmodig og kompetent service af Jackie. Vi er meget tilfredse.
Jeg blev betjent af en smilende og glad…
Jeg blev betjent af en smilende og glad sælger Jackie. Som forklarede og snakkede om bilen i et sprog der er til at forstå for en som ikke har så meget forstand på biler 😃
Super hurtig til at lave slutseddel og sætte plader på bilen med det samme, så jeg kørte der fra hurtigt og nemt 😊 sød, smilende og hjælpsom sælger 😊 kan helt klart anbefales herfra 😃
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.