Dank Bjornborg voor de uitstekende, snelle en vriendelijke service! Ik richte me tot Bjornborg.com met een fabrikagefout. De retailer waar ik het ondergoed had gekocht deed helemaal niets. Ondanks... Toon meer
Update: inmiddels heeft Björn Borg een passende oplossing geboden. Wat een waardeloze boxershorts, vallen na 1-2 x wassen volledig uit elkaar en allemaal aan de achterkant. Een klacht indienen onl... Toon meer
Klopt het dat bij echte bjorn borg boxers de tekst doorloopt in de band en niet afgekapt word. En dat je hierin nep van echt kunt onderscheiden? Ik twijfel over de echtheid van bij 3en aangeschafte bo... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Björn Borg is an international sports fashion brand for people who want to feel active and attractive. We design products that combine unique expression, perfect fit, good functionality and long-lasting quality.
Tulegatan 11, 11353, Stockholm, Zweden
- customerservice@bjornborg.com
- www.bjornborg.com
Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord
Slechte kwaliteit
Je verwacht dat dit merk, gezien de hoge prijs, van zeer goede kwaliteit zou zijn. Helaas was dit dus een misvatting! Mijn man is vrij zwaar geschapen en binnen een uur hangt alles tussen zijn benen. De boxershorts van een willekeurig ander merk zijn zeker beter. Ook het advies in een maattabel klopte niet. Deze gaf aan dat hij large zou moeten hebben maar hij heeft altijd medium, deze heb ik dus ook besteld maar ze zijn nog steeds aan de ruime kant. Als ik had geweten dat deze boxershorts in China worden gemaakt had ik ze sowieso nooit besteld. En terugsturen is dus geen optie. Dit is eens maar nooit weer!

Zeer slechte klantenservice
Zeer slechte klantenservice. Zij hebben mijn juiste huisnummer maar maken zelf een verkeerd label voor DHL. Nu moet ik het zelf uitzoeken en zorgen dat mijn pakket toch goed aankomt. Ik ga dus sowieso alles terug sturen! Ik vind dit heel erg waardeloos dat je als klant een fout die Bjorn Borg maakt zelf moet oplossen!

Zeer slechte kwaliteit
Zeer slechte kwaliteit. Gaten door loslaten stiksel. Verschillende keren toch weer geprobeerd. Iedere keer weer hetzelfde. Overgestapt op ander merk en geen problemen.

Antwoord van Björn Borg
De boxershorts van Björn Borg behoren…
De boxershorts van Björn Borg behoren echt tot de beste die er zijn. Ze zitten comfortabel en zijn van hoge kwaliteit. Toch is er één punt dat voor verbetering vatbaar is: het label aan de binnenkant aan de zijkant. Dit veroorzaakt vaak jeuk en irritatie, wat het draagcomfort vermindert.
Persoonlijk moet ik het label altijd zelf verwijderen met een naald, wat niet ideaal is. Het zou een grote verbetering zijn als Björn Borg dit aanpast, bijvoorbeeld door gebruik te maken van labels die je eenvoudig met de hand kunt loshalen, zoals bij Muchachomalo boxershorts.
Een dergelijke aanpassing zou het comfort aanzienlijk verhogen en ongetwijfeld zorgen voor nog meer tevreden klanten.
Geen ster waardig
Klantenservice is echt ruk
Onderbroeken zijn binnen 2 weken al kapot voor zo prijs mag dat niet ik ga sws nooit meer wat bestellen bij jullie waardeloos zooi !!!

Antwoord van Björn Borg
Retour en terugbetaling bijna maand onderweg
Ik wacht al bijna een maand op mijn retourzending.... (Terugbetaling)
Heb al paar mails gestuurd.
Wanneer komt dit in orde?

Retour onmogelijk
Retour moet via Budbee, maar dat is in Nederland niet beschikbaar. Hierdoor geen retourlabel ontvangen en zodra je contact zoekt krijg je een automatische mail terug met de instructies voor Budbee. Geen telefoonnummer o.i.d. beschikbaar.
Met Budbee zelf contact gehad, zij geven aan dat de retour optie alleen in Zweden beschikbaar is...

Antwoord van Björn Borg
Bij de laatste aankoop scheuren de…
Bij de laatste aankoop scheuren de onderbroeken bij het kruis. Dit heb ik niet met een oudere aankoop. Slechte koop!

Antwoord van Björn Borg
Retour is lastig na 10 proberen zien we…
Retour is lastig na 10 proberen zien we doorgaan.
Retour denk te zijn gelukt, geen retour label. Daar weer achteraan krijg je automatisch mail weer naar de retour beleid.
Nou in afwachting of ik mail terug krijgt. Voor het retour, teveel gedoe.

Antwoord van Björn Borg
bjorn borg doet niet wat het moet doen
de bedoeling van een boxer is dat je zaakje niet tussen je benen hangt, dit is hier niet het geval! de naden tussen de benen spannen niet, waardoor alles zakt en de hoge spanning in het bovenste deel van de short duwt alles naar beneden. compleet fout ontworpen

Normaal bestellen NIET MOGELIJK
Je kunt niet eens meer normaal iets bestellen . Verplicht Bjorn je om akkoord te gaan met spam en hun beleid , voer je 3x alles in . En je komt niet verder . Dan krijg je een telefoonnummer uit Amsterdam. En dan spreken ze niet eens Nederlands .. thanks Bjorn Borg u jaagt u klanten zelf weg .. wat een k winkel tegenwoordig.. zoooo jammer liefst had ik min1 ster gegeven .. mvg Mario Haazen

Antwoord van Björn Borg
Levering van een week ander en beter
11de oktober voor 149 euro besteld sinds 13 oktober 06u32 onverandert in nederland bij DHL nu 16 oktober om 01u40 nog altijd in zaltbommel nl als ik navraag doe krijg ik het antwoord deze dienst is niet te bereiken heb bjorn borg laten weten dat dit soort van leveringen niet past anno 2025 kreeg leuk mailtje met tekst hope you enjoy your new bjorn borg ik word daar niet wild van .
ze zullen zo heel veel klanten verliezen jammer

Antwoord van Björn Borg
Bjorn Borg boxers gekocht omdat ze er…
Bjorn Borg boxers gekocht omdat ze er leuk uit zien. Maar de kwaliteit is erg slecht na een paar wasbeurten in 9 van de 10 gaten in de stof niet op de stiksel maar in de stof. Ik heb ook 6 jaar oude Calvins en geen enkel gat!!!

Hele slechte kwaliteit
In Maastricht in winkel aantal Bjorn Borg boxershorts gekocht en wat stellen ze teleur... niet qua pasvorm en comfort maar wel qua kwaliteit. Ik trek er allemaal gaten in bij het aandoen. Dit heb ik bij mijn Hugo Boss en G-Star boxershorts nog nooit meegemaakt... Je betaalt er bovendien veel voor dus je mag toch kwaliteit verwachten zou je zeggen... Voor mij dus geen Bjorn Borg meer, helaas...

Antwoord van Björn Borg
Retourproces is traag en klantenservice is ehhh Ai?
Naast dat de producten die besteld had een bijzondere maatvoering hadden laten we het daar maar op houden, is het retour proces en de verwerking daarna en het contact met de klantenservice echt niet te doen…Naast dat de producten die besteld had een bijzondere maatvoering hebben, is het retour proces en de verwerking daarna en het contact met de klantenservice echt niet te doen. Je ontvangt antwoorden op vragen die niet gesteld heb en de vraag die je wel stelt wordt niet beantwoord. Ik heb het idee dat ik te doen heb met een AI gestuurde antwoord service….vanaf 25 juli is het pakket al onderweg via budbee en sinds 31 juli gebeurt er helemaal niks meer (locatie helsingborg) en volgens buddy is dat normaal bij Björn Borg

Retourproces onmogelijk
Voor de mensen die hier nog willen bestellen, doe maar niet. Het retourproces is inderdaad belachelijk ingewikkeld. Stel je een vraag aan de klanten service en krijg je een antwoord waar je niks mee kan. Bespaar je de moeite en frustratie

Antwoord van Björn Borg
Super goede producten maar retourproces belachelijk
Super goede producten maar ik bestel hier nooit meer wat! Echt zonde ik ben super blij met mijn sportkleding maar het retourneren wordt echt belachelijk ingewikkeld gemaakt. Eerst zoek je je rot naar hoe je een retourmelding aan moet maken dan krijg je honderd vragen, je moet 3,95(begrijp ik nog wel) betalen en dan moet er ook nog een label geprinte worden. Ik begrijp dat je het niet al te makkelijk wil maken maar ik heb gewoon perongeluk twee keer hetzelfde product besteld. Ik was super tevreden maar na deze ervaring ga ik hier nooit meer wat bestellen!

Antwoord van Björn Borg
Bjorn borg boxershorts gekocht waar na…
Bjorn borg boxershorts gekocht waar na een paar keer dragen en wassen gaten in vallen precies onder in het midden, dit is zo te lezen in de reacties een veel voorkomend probleem. Bjorn borg verwijst je naar de winkel waar je ze gekocht hebt de broeken begonnen al gaten in te vallen na 3 tot 4 maanden nu zijn ze 9 maanden geleden gekocht en zijn ze bijna allemaal gescheurd en dan is de garantie om zeggen ze in de winkel.Ik heb tegelijkertijd onderbroeken gekocht van de HEMA en SLOGGI deze zijn van veel betere kwaliteit en is niks mis mee, het is voor mij dan ook de laatste keer om iets van Bjorn borg te kopen zeer slecht materiaal en de service is zeer slecht.

Antwoord van Björn Borg
Retour wordt maar niet verwerkt
Wij wachten al sinds 19 februari op de afhandeling van een twee broeken die we retour hebben gestuurd. Ondanks meerdere mails horen we niets meer en hebben we nog steeds geen geld retour ontvangen. Wat een slechte service voor een bedrijf met zo’n grote naam…

Antwoord van Björn Borg
Geen reactie en terugbetaling na retour
Eind maart heb ik een van de producten van mijn bestelling retour gestuurd via Budbee. Via Budbee zie ik dat mijn product al geruime tijd geleden is aangekomen, echter heb ik mijn geld nog niet terug. Op de website staat dat dit 6 weken kan duren maar na bijna 8 weken heb ik nog niets vernomen. Ook wordt er niet gereageerd op mijn contactverzoeken over deze kwestie, welke ik onder meer op 8 mei heb verstuurd. De overige producten uit mijn bestelling zijn overigens van goede kwaliteit.