We hadden 30 poffertjes besteld maar kregen 22
Mijn ervaring hier was ronduit teleurstellend en heeft mijn dag aanzienlijk verpest. Wat een simpele en leuke bestelling had moeten zijn, eindigde in frustratie en ergernis van begin tot eind.
Allereerst moesten wij buitengewoon lang wachten op onze bestelling. Dit was al vervelend, maar nog enigszins te begrijpen als de kwaliteit en juistheid van de bestelling vervolgens in orde zouden zijn. Helaas was dat absoluut niet het geval.
Toen de poffertjes eindelijk werden geserveerd, bleek direct dat de bestelling niet klopte. In plaats van de bestelde 30 poffertjes ontvingen wij er slechts 22. Dit is niet een klein foutje, maar een aanzienlijk verschil waarvoor gewoon betaald is.
Na dit te hebben aangegeven, werd er wel geprobeerd het te corrigeren, maar ook dit werd slordig afgehandeld. De extra poffertjes die we alsnog kregen, werden namelijk zonder de saus geleverd waarvoor wij expliciet hadden bijbetaald. Daarmee was de bestelling nog steeds niet compleet en dus opnieuw onjuist.
Samengevat:
• Onacceptabel lange wachttijd
• Onjuiste bestelling (22 in plaats van 30 poffertjes)
• Onvolledige correctie van de fout
• Betaalde saus niet geleverd
• Gebrek aan zorg en aandacht voor de klant
Het is bijzonder teleurstellend dat zelfs na het melden van een fout, deze niet volledig wordt opgelost. Dit getuigt van een gebrek aan professionaliteit en klantgerichtheid.
Al met al een zeer negatieve ervaring die mijn dag heeft verpest. Ik zal hier niet snel terugkomen en kan dit helaas ook niet aanbevelen. Wat deze ervaring extra wrang maakt, is dat dit plaatsvond tijdens de paasdagen, een moment dat juist in het teken hoort te staan van gezelligheid, samen zijn en genieten. In plaats daarvan werd de paasgedachte volledig tenietgedaan door deze slechte service en onzorgvuldigheid.