Blue airco, triplex Airco, duo airco.. allemaal het zelfde. Negeer alsjeblieft de ‘goede’ reviews.. bedrijf zal failliet gaan en doorstart maken. Ik en vele andere zijn met deurwaarders bezig. Het is... Toon meer
Blue air uit Arnhem geeft geen service na plaatsing van de airconditioning. Heb hen sinds vorig jaar meerdere malen benaderd over dat de buitenunit te dicht op de erfgrens is geplaatst terwijl hun... Toon meer
We hebben op vlucht geboekt voor 10 juni 2020 naar Iasi met 5 personen. Omwille van de corona is dit niet kunnen doorgaan. wij hebben nog steeds geen voucher of geld teruggekregen voor deze vlucht.... Toon meer
Pas op zijn letterlijk criminelen!
Pas op zijn letterlijk criminelen!
Het zijn oplichters!!!!
Slecht bedijf.
Een bedrijf waar je geen zaken mee moet doen.
Koop svp hier echt niet
Koop svp hier echt niet
KOOP HIER NIET
Zeer slechte ervaring
Het zijn een stelletje liegbeesten die geen enkele afspraak nakomen. En ze reageren met je volledige adresgegevens onder de review als reactie om je te intimideren.
Johannes Antonius de Vries is de algemene 'directeur' en ze handelen onder de namen:
Airco Duo B.V.
Airco Triple
Blue Airco
Lanina Fashion Arnhem
Slechte service!
Ook wij hebben een slechte ervaring met Blue Airco en hun (zzp) monteur Wesley.
Ze zouden een dakdoorvoer plaatsen en de airco.
Op de dag van de installatie (28-05-2024) gaf Wesley aan dat hij niet het juiste gereedschap had om de dakdoorvoer te maken/plaatsen en ging onverrichter zaken naar huis, natuurlijk niet zonder dat wij op zijn minst een aanbetaling hadden gedaan en eigenlijk liever het volledige bedrag (graag direct via pin betalen). Toen hadden alle alarmbellen al af moeten gaan.
We hebben een ander bedrijf moeten inschakelen om de dak doorvoer te maken.
Wesley kwam terug met een nieuwe afspraak voor installatie (13-06-2024), maar liep enorm te prutsen met een pijp en gaf vervolgens het dakdoorvoerbedrijf hier de schuld van, maar bleek zijn eigen falen.
Vervolgens moest hij nogmaals terugkomen om de airco te plaatsen (14-06-2024)
Meestal kwam Blue airco gemaakte tijdstippen qua afspraak niet na, of we werden er nog even op het laats van de dag doorheen gepropt.
De airco is geplaatst en werkt redelijk goed. Echter na een aantal maanden kregen wij waterlekkage.
Omdat wij in eerste instantie natuurlijk dachten aan de dakdoorvoer, hebben we dat bedrijf erbij laten komen, echter zij constateerden gelijk dat Wesley de bocht omgekeerd op de dakdoorvoerpijp heeft geplaatst waardoor de lekkage is ontstaan.
Wij communiceren dat naar Blue airco, die vervolgens een afspraak maakt om te herstellen en daarna gaat mailen dat de fout niet bij hun ligt. De factuur van de ander partij weigeren ze te betalen.
Afspraak zijn ze ook niet nagekomen.
Bij de afrekening hadden ze zelfs nog de euvele moed om de dakdoorvoer die ze wel geoffreerd hadden maar niet geplaatst te facturen.
Wij willen iedereen waarschuwen om niet met dit bedrijf in zee te gaan.
Ook wij beramen ons op het ondernemen van juridische stappen.
Goede service , netjes gewerkt , vriendelijk meedenkend en behulpzaam 👍
Beste blue airco,
Beste blue airco,
Bedankt voor de goede service en voor het snelle handelen, wij zijn super tevreden met hoe het gemonteerd is.
Zeker aan te bevelen!
Ik ben ontzettend tevreden met de…
Ik ben ontzettend tevreden met de service van BLEU AIRCO ARNHEM. Vanaf het eerste contactmoment werd ik professioneel en vriendelijk geholpen. De medewerkers waren zeer deskundig en namen de tijd om mijn wensen en behoeften goed te begrijpen.
De installatie van de airco verliep vlekkeloos. De technici werkten snel en efficiënt, en lieten alles netjes achter. Wat ik vooral waardeerde was hun bereidheid om al mijn vragen te beantwoorden en mij te voorzien van nuttige tips voor het gebruik en onderhoud van de airco.
De kwaliteit van de airco zelf is uitstekend en ik merk een groot verschil in het comfort van mijn huis. De prijs was ook zeer redelijk in vergelijking met andere aanbieders.
Al met al kan ik BLEU AIRCO ARHEM van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele airco-installateur. Hun service en expertise zijn van topniveau!
Snelle service !
Snelle service
Had gister gebeld stonden vandaag al voor de deur aardige medewerkers
Airco laten plaatsen door Blue airco…
Airco laten plaatsen door Blue airco (monteur Wesley) het bleek nogal een klus te zijn bij ons op het schuine dak. In eerste instantie een verkeerde bevestigingsbeugel besteld. (bleek achteraf). Nadat de airco geplaatst was waren we toch nog niet tevreden, contact opgenomen met Blue Airco zelf en deze gaf aan dat er een monteur langs zou komen om het te beoordelen. Wesley kwam zelf langs, die heeft alles opnieuw bekeken en geconstateerd dat er een andere beugel op moest. Deze heeft hij zelf dan ook besteld. Nadat deze geleverd was, een nieuwe afspraak gemaakt en alles eraf gehaald plus opnieuw gemonteerd. Allemaal heel netjes hoe het is gegaan. Echt een dikke vette pluim.
Oplichters 1e klas en dit bedrijf heeft…
Oplichters 1e klas en dit bedrijf heeft al 4 namen op hetzelfde adres gehad en leverd slechte produkten en geen enkele service. Monteurs zijn van hele slechte kwaliteit. Airco ging na 4 weken problemen geven maar totaal onbereikbaar, reageerde niet op mails en ik heb een advocaat er op gezet en ze moeten zich voor de rechter verantwoorden. Kost wat moeite maar komt uiteindelijk gewoon goed, ze gaan hiervoor boeten. Laat je niet misleiden door dit bedrijf, pure oplichters.
Binnen 2 dagen na goedkeuring offerte
Binnen 2 dagen na goedkeuring offerte, professioneel geplaatst, door erg vriendelijke en ervaren installateur, die binnen 1,5 uur de airco werkend achterlaat, wij superblij met onze Mitsubitsi
Een aanrader voor zekerheid.
In het kort gezegd, erg klantvriendelijk, goed materiaal, erg professioneel, vlug en behulpzaam. Of te wel echt een tol bedrijf.
Had vorige maand een airco door hun…
Had vorige maand een airco door hun laten plaatsen en ben van harte geholpen ze hebben alles gedaan wat ik vroeg ze hebben de leidingen mooi weg gewerkt en alles
Ik belde de beste man hem zelf hij komt…
Ik belde de beste man hem zelf hij komt langs een plaats een hele mooie airco zeker een aanrader!
Ik heb laatst een airco laten plaatsen
Ik heb laatst een airco laten plaatsen. Erg vriendelijk personeel. Top service!
Fijne zaak
Fijne zaak! Heel klantvriendelijk heb hele goede ervaring mee gehad! En de airco’s zijn super!!
Super service
Super service, heb afgelopen maand een aantal units laten plaatsen en ze werken op en top. Goede en snelle reactietijd en super klantvriendelijk, zeker een aanrader!!