De dop van mijn Bodum Bistro thermoskan glipte uit mijn hand en van een hoogte van maximaal 20 cm. Een klein onderdeel viel eraf, waardoor de hele thermoskan volledig onbruikbaar was geworden. Klanten... Toon meer
Rond sinterklaas 6 glazen besteld en bezorgd. 1 kwam gebroken aan. Mailtje in het Engels gestuurd met foto van gebroken glas. Na een dag of 5 een reactie met het verzoek om adresgegevens. Na twee dage... Toon meer
BODUM® is a leading manufacturer of high-quality designer kitchen and tableware and has many subsidiaries worldwide. With more than 75 years of experience and know-how, BODUM® has developed a brand name that stands for quality and innovation.
Portugal
- www.bodum.com
NIKS KOPEN!!!!!
NIKS KOPEN!!!!!
Ik heb 1 week geleden een waterkoker gekocht via de site, nog steeds niks ontvangen.. ook geen betaalbevestiging of track en trace.
Weg 200,-
Ik snap niet dat zo`n bedrijf dit kan flikken.
Ben zeer erg geschrokken en ga ook vervolg stappen nemen.
Op de mail wordt niet gereageerd, bellen lukt ook niet.
Er is gewoon geen telefoon nummer.
ordernummer: 2400108944
3 weken geleden een bestelling…
3 weken geleden een bestelling geplaatst en tot op heden helemaal niets! Al twee e-mails gestuurd (via de website) waarom mijn bestelling tot op heden niet is verzonden en ik überhaupt geen enkele reactie krijg. Gezien zoveel slechte reviews spijt dat ik ook dit bedrijf niet op voorhand heb gecheckt anders hier nooit wat gekocht!
Of ik nog iets ga ontvangen denk ik niet….
Ordernummer: 2400107654
Geen contact mogelijk...
Aankoop gedaan bij Bodum en bestelling werd relatief snel verzonden via GLS. Nu al weken niets veranderd aan de status en GLS geeft aan dat Bodum een onderzoek moet opstarten. Ik probeer in contact te komen met Bodum (voordat ik onderstaande reviews las, ging ik ervan uit dat dit een gerenommeerd bedrijf was), maar lijkt onmogelijk. Vind dit echt bizar dat dit kan en moet toch niet kunnen dat ik als consument hiermee niets meer kan?
Slechte service.
Slechte service.
Product wordt geleverd zonder retouretiket. Je moet online zoeken naar hoe je iets kunt retourneren.
Het bestelde product viel zwaar tegen en bodum is niet erg toeschietelijk.
Nooit weer!
KOOP HET NOOIT OP HUN WEBSITE
Zeer fijne producten, zeker de dubbelwandige glazen en de French Press zijn top. Bestel echter nooit rechtstreeks bij het bedrijf: ze verpakken het slecht en er staat langs buiten geen nkele indicatie op dat de inhoud breekbaar is. Gevolg: glazen bereiken je gebroken. En er is GEEN ENKELE reactie wanneer je dit meldt. NUL NADA NIKS. Koop het in de winkel: lijkt duurder, is het niet gezien je dan effectief hele glazen hebt.
Zeer slechte service
Zeer slechte service! Voor mij nooit meer Bodum. Product niet compleet. De enige reactie die je krijgt is dat ze geen losse onderdelen leveren?
Bodum airfryer pan met roest
Bodum airfryer pan met roest
De airfryer is gekocht direct via hun webshop. Werkt prima, maar nu, minder dan 2 jaar oud, begint de pan te roesten en bruin uit te slaan aan binnen en buitenzijde. Klantenservice is onvriendelijk en meldt direct dat er geen garantie is, en dat dit mijn schuld is want ik zou afgewassen hebben met schuurmiddel. Natuurlijk niet, deze pan heeft een teflon coating en wordt alleen met de hand gewassen. Reserve onderdelen zijn niet te koop. Kortom waardeloze klantenservice en slecht beleid.
Levering waterkoker na vier werkdagen en keurig verpakt.
Na de bestelling zag ik de reviews hier en hoopte er het beste van. Na vier werkdagen werd de waterkoker Bistro geleverd. Keurig verpakt. Prima apparaat. Dus positieve ervaring met Bodum.
Slechte service, geen reactie op defect product. Koop geen Bodum
Ik heb een keukenmachine bij Bodum besteld, maar deze bleek na installatie helemaal niet te werken. Direct contact opgenomen met de klantenservice en verzocht om een omruiling ivm DOA. Sinds december heb ik meerdere e-mails gestuurd, maar telkens krijg ik alleen de standaard reactie dat er een ticket is aangemaakt en dat ik wordt gecontacteerd.
Helaas is er tot op heden nog steeds geen enkele opvolging of oplossing geboden. Dit is absoluut onacceptabel voor een merk dat bekend zou moeten staan om kwaliteit en service. Koop hier niet als je enige vorm van klantenservice verwacht!
Niet kopen, geen service of garantie
Ik heb de keukenmachine rechtstreeks bij Bodum besteld. Bij een poging de machine te gebruiken bleek dat de machine krom was waardoor de deeghaak tegen de bodum van de kom aan komt en krassen maakt, zelf kapot gaat. Na veel traag overleg met sturen van video's en foto's geven zij alleen aan dat zij me niet kunnen en willen helpen....terwijl ik dat ding niet eens twee maanden heb!! Klantonvriendelijk, geen service en niet oplossingsgericht zijn ze bij Bodum. Nooit meer iets kopen.
Theepot lekt en is onbruikbaar. Klantenservice helpt niet.
Dit is mijn tweede theepot van Bodum. De eerste was ik enorm tevreden over maar is helaas kapot gegaan. Ik heb een nieuwe besteld. Deze is onbruikbaar aangezien hij zo enorm lekt dat de hele tafel nat is na gebruik. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en zij zeggen dat dit geen fout product is en dat ik rustig moet schenken. Als dit de kwaliteit is van de producten die ze aanleveren, zou ik hier nooit meer iets bestellen. Theepot kost 80 euro!
oplichting
produkten in november besteld en betaald. meerdere mails gestuurd dat de produkten niet geleverd werden. je lijkt met een computer te communiceren, die zegt dat het probleem binnen 10 werkdagen verholpen wordt. Als je na 10 dagen weer mailt dat er niets is geleverd of teruggestort, moet je weer opnieuw beginnen omdat je dosier gesloten is. nu 3 maanden verder en geen geld terug, geen produkten geleverd en geen reacties meer op mail. Oplichting!
Melkopschuimer besteld
Melkopschuimer besteld. Werkt niet en wordt totaal niet gereageerd op mijn mailberichten!
Pepermolen werkt niet
Ik kocht een peper en zoutmolen omdat mijn ouders deze ook hadden en ik deze erg fijn vond. Helaas werkt mijn molen niet goed: er komt nauwelijks peper uit, hoe ik hem ook instel. Bodum zegt dat dit normaal is en wil hier geen garantie op geven.
KOOP HIER NIET
Thermoskan defect geleverd, eenmalig contact met klantendienst (vraag voor foto) en dan helemaal niets meer. Een bende oplichters?
Tot vandaag , 08/01/25, meer dan een maand later nog steeds geen reactie van bodum klantendienst.
Goede raad, koop hier niet.
Bedankt Trustpilot.
Bedankt voor de reviews Trustpilot. Ik stond op het punt om twee Cafetieres aan te schaffen bij Bodum Denemarken. Voorzichtigheidshalve toch maar even naar de reviews gekeken en gelet op de overwegend zeer slechte ervaringen met dit bedrijf heb ik besloten ze toch maar elders aan te schaffen.
Hun prijs is meer dan aanlokkelijk, maar ik geef toch liever enkele Euro's meer uit dan dat goedkoop ook voor mij duurkoop wordt.
Bodum? Nooit doen!
Bodum koffiemolen gekocht die eerst redelijk functioneerde maar steeds grover ging malen zodat ie (na 10 maanden) nog slechts grove maling produceert. Ongeschikt voor espresso dus (wat wel de bedoeling van de molen is). Ik heb dit aan de klantenservice gemeld waarna ik een video(! waarom is foto of uitleg niet genoeg?) en aankoopbewijs moest sturen (die ze notabenen zelf in mijn account kunnen vinden).
Alles gedaan, het antwoord was: 'Dit is geen defect.'
Slecht product dus en zo mogelijk nog slechtere klantenservice. Ik zeg: Bodum? Nooit doen!
Teleurstellende klantenservice
Kocht rechtstreeks bij Bodum een chambord cafetiere die een defect aan de zeef had. Bodum doet zelfs na het versturen van foto's en video's net alsof de neus bloedt. Ik heb hetzelfde apparaat dat het gebrek niet heeft. Ik ben dus zeer teleurgesteld over de slechte service. Ik heb gewoon een maandagochtend apparaat en sta dus met lege handen. Beter in de winkel kopen, dan kun je zien of de zeef goed om de veer sluit.
Mijn bestelling 1500196858
Mijn bestelling 1500196858, door Bodum bevestigd op 24 juli 2024 is nog steeds niet gearriveerd!! Het laatste bericht van DHL is van 12 augustus. Ik ben dus heel ontevreden.
Absurd waardeloos
Absurd waardeloos. Een super groot bedrijf die wat betreft klantenservice, communicatie en verzending behoorlijk achter is blijven hangen.
Begrijp niet hoe het mogelijk is maar blijkbaar bestaat het nog in 2024. Na 4 weken later nog niets te hebben ontvangen voor een bestelling die direct is betaald contact gezocht via alle mogelijke manieren maar wordt simpelweg genegeerd. Erg vreemd. Mijn advies is ten aller tijden vermijden.