Net mijn bestelling binnen gehad. Producten zijn beschadigd aangekomen en mijn pakket zat helemaal vol met de inhoud ervan. Vervolgens geprobeerd te bellen maar de reactie dat ze telefonisch niet te b... Toon meer
Bestelling van meerdere smaken Whey poeder gedaan en andere smaken geleverd gekregen. Hierop meerdere malen contac proberen te zoeken met het bedrijf maar krijg 0.0 reactie terug. Zeer slecht... Toon meer
Ik zou zeggen dat de prijzen (na korting) concurrentieel zijn. Dit was de reden waarom ik bij u kocht, ondanks het gebrek aan transparantie over de oorsprong van de producten. Ik vind het jammer dat... Toon meer
Vorige week netjes bestelling binnen gekregen maar bij het openen de doos wade pot met creatine kapot en zat het poeder door de hele doos. Foto s gestuurd en netjes aangegeven dat ik niets wilde terug... Toon meer
Bodylab.nl is specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding voor fitness en krachtsport.
Taanderstraat 13, 2222 BG, Katwijk, Duitsland
Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord
Voor het eerste besteld bij Bodylab.
Doos van preworkout was open en gaat niet dicht. Heel de doos zit onder poeder. Ook is bijna de helft er al uit. Belachelijk!!

Antwoord van Bodylab
Heel ontevreden! Mijn shake kwam geopend toe, met de helft van de poeder in de kartonnen doos. Eerste keer dat ik bij deze website bestel (normaal gezien altijd bij een bekende concurrent) waar dit nooit gebeurde.

Ik ben tevreden.
Ik bestel al lange jaren producten van Bodylab
Kwaliteit is goed !!!
Redelijke prijs, snelle verzending, goede communicatie.
Goede communicatie en (klanten)service.
Deksel van mijn pot weight gainer was open bij aankomst, alles zat onder. Deksel past/ sluit ook niet goed..

Antwoord van Bodylab
Pakketje zogezegd afgeleverd op 'veilige plaats'.
Zoek zelf maar uit waar dat dan is. Pakketje nergens te vinden!!

Een correcte, klantvriendelijke, betrouwbare service. Een tevreden klant Geert
Na een slechte beschadigde levering hebben ze dit keurig en snel opgelost.
Makkelijk bestelproces, duidelijke communicatie in verband met de levering, producten waren goed verpakt en bestelling werd op vermelde dag geleverd. Heel tevreden van mijn bestelling.
Prima product. Voldoet aan verwachtingen. Bodylab levert niet als snelste je product maar bieden wel vaak goede kortingen en brede scala aan producten.
Tevreden met bestelling en op tijd geleverd
Snelle levering en goede producten. Helaas was mijn 5 kg weightgainer tijdens het transport open gegaan en is er wat van de inhoud verloren gegaan.
Tijdens transport is een pot met eiwit kapot gegaan en was meer dan de helft uit de pot.
Het verpakken kan wel wat beter.

Antwoord van Bodylab
Bestelnummer 2800164267 ben ik niet te vrede over, heb maar een klein gedeelte van mijn bestelling ontvangen. Dus mis heel veel.
Heb al gemaild maar nog geen, antwoord onntvangen. Hoop dat dit goed gemaakt gaat worden