www.boligalarmer.dk Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bliver ved med at modtage spam mail trods gentagende afmeldelser af deres "nyhedsmail" trods vi aldrig har tilmeldt os.... :(

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Køb: Et stk. røgalarm m. 230 V forsyning + dåse. Det grundlæggende Bestilling, betaling, levering mm. er i orden, men det havde været perfekt, hvis der havde været oplyst i beskrivelsen af røgala... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg opbygget en alarm system vha. 3 leverancer fra BoligAlarmer. Først grundpakken HouseGuardPro+ som jeg legede med en uges tid, inden jeg begyndte at indkøbe stumper til hele huset. Dag-til-dag... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik i tirsdags installeret alarmer i hele hytten af Bo.. Han informerede mig ang. en funkfejl, hvorefter jeg kontaktede boligalarmer dagen efter med henblik på udbedring af fejlen.. De sige... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Beveiligingsmaterialenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

En af Danmarks største og ældste onlineforhandler af alarm- og sikringsudstyr. Vi har siden 2003 solgt trådløse tyverialarmsystemer, røgalarmer, videoovervågning og andet sikringsudstyr til private kunder og virksomheder i Danmark og dele af norden.

Contactgegevens

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Effektiv og pålidelig alarmsystem

Vi havde lidt indledende besvær med at konfigurere PowerMaster systemet, men med fin fjernsupport, af Boligalarmers tekniker, har vi nu fået et godt og trygt alarmsystem.
Generelt var leverance, service og support helt perfekt.

26 februari 2012
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Røgalarmen kom relativt hurtigt, men sokkel manglede...

Da jeg skulle til at montere min nye røgalarm, stod der i brugsanvisningen, at der først skulle monteres en sokkel, som skal købes separat. Det var jeg ikke klar over, der stod intet om det på hjemmesiden, og jeg kan ikke engang finde en sådan på hjemmesiden. Det er vel ligesom at købe en bil, men der mangler trækakslen. Den skal man så, efter at have fået leveret bilen, købe separat et andet sted...

25 februari 2012
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fået på tiden som lovet. MEN

Fik varen den dag Jeg ønskede og havde fået at vide. Men der manglede de 8 alarmskilte og til den pris og bare generelt er det noget der ikke må glemmes. At skilte man har alarm er også vigtig frem for kun at have alarmen.

Men ellers tilfreds men alligevel herfra 4 stjerne pga de manglende klistermærker.

19 februari 2012
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god og hurtig sagsbehandling

Virkelig god hjælp baseret på tegninger over huset. I købsbetingelserne står, at såfremt ordre/betaling finder sted inden kl. 14,00, vil varen blive leveret næste dag. Vor betaling skete ca. kl 15,15 en FREDAG; men alligevel ankom pakken til vor store, glædelige overraskelse allerede MANDAG. Det var virkelig god service.
Vor svigersøn, som har en tilsvarende alarm, hjalp med installering, hvilket bestemt var en fordel at have prøvet det før.
Vi er meget tilfredse med sagsforløbet og anbefaler gerne til andre.

17 februari 2012

Super

Super god oplevelse, eneste minus var at pakken godt kunne have været fremme en dag før, ellers ville det have været 5 stjerner.

20 januari 2012

Super god behandling

Ringede og forhørte mig med andvendelse af simkortet og fik super gos vejledning.
Bestilte et simkort og fik det leveret 2 dage senere med posten.
Super hurtig og god behandling.

16 januari 2012
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God kundeservice og hurtig levering

Bestilte en alarm til levering inden jul, og den blev sendt afsted som lovet. Post DK kunne dog ikke finde ud af at levere på én dag, men den kom frem. Havde efterfølgende et spørgsmål om installationen, som hurtigt blev afklaret med et kald til Boligalarmer.

27 december 2011

hurtig levering

meget hurtig levering. bestilte via nettet og 2 dage senere kunne jeg hente det på posthuset. perfekt.

18 december 2011

Fantastisk service

Jeg havde bestilt tre låse til mine terrassedøre, og der var kun 2 i pakken. Jeg pustede mig op, ringede til kundeservice, og var klar til at argumentere rø... ud af bukserne for at få den sidste lås, jeg havde betalt for - det blev dog ikke nødvendigt. Jeg fik bare tilsendt en lås mere, og den var her allerede næste dag - så gik gassen af ballonen!! Jeg kan helt klart anbefale firmaet - og deres produkter:-)

14 december 2011