Bedrijf heeft geantwoord
Var «frekk» å spurte om dem kunne komme innom meg etter en jobb i samme vei. Det gjorde de og dem hadde alt dem trengte i bilen👍😎Tok under 2t fra jeg spurte til jobben var ferdig. Toppers 👍
Bedrijf heeft geantwoord
Ringte fredag.Avtalte time påfølgende mandag.To menn møtte opp. Ble vist feilene på kjøkkenet og badet. Den eldste forklarte tydelig hva som kunne/ burde gjøres. Enriquie kom tilbake etter å ha hentet... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Ring 02424 og vi er der i en fei.
Vi tar oppdrag i alle størrelser og gir rask og god hjelp.
Bor du i Oslo- eller Østfoldområdet er det bare å senke skuldrene.
Vi opererer i en raus sirkel rundt Oslo og Østfold. Så lenge det ikke tar så mye mer enn en time å komme seg til deg kan du trygt ringe oss.
Vi er tilgjengelige døgnet rundt. Også på røde dager.
Kundesenteret vårt er åpent fra 07 til 20 på hverdager og fra 08 til 20 på lørdager, søndager og helligdager. Etter kl 20 blir du satt videre til vakttelefonen. Der møter du dyktige elektrikere som er klare for å rykke ut og hjelpe deg døgnet rundt, året rundt.
Gjerdrums Vei 8, 0484, Oslo, Noorwegen
Vraagt klanten om een review
Heeft 82% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Ble lurt trill rundt, null transparens på pris.
Raske, effektive, grei kommunikasjon. Nektet å utføre arbeid om jeg handlet inn materiell, men null innsyn i pris på materiell. Det kan vel ikke være for ille tenkte jeg, så kommer de tilbake med dobbeltstikk til 450 kr stykke (maks 80-100kr på butikk), termostat plejd trm01 3000 kr (780 kr på nett/950 på chlas Ohlson), multiramme til 520 (95 kr hos Elektroimportøren) og 2-pol bryter til 350 kr (150 hos Megaflis). Deres priser er ekskludert mva, butikkene er med.
I alt tok de seg betalt 9000 kr for en times arbeid materiell inkludert, som ville kostet 2000 kr kjøpt på butikk pluss elektrikerarbeidet.
STYR UNNA!
Rask respons. God kommunikasjon før og under oppdraget. Tydelige, hyggelige, hjelpsomme og effektive håndtverkere. Gjennomførte jobben svært godt. Anbefales :)
Profesjonelt opplegg og utført jobb, men noe kostbart .
Meget profesjonelle og imøtekommende samt super servicevennlige aldri opplevd maken 100 poeng ! Og en svært god pris.

Antwoord van Boligelektrikeren
Effektivt, kunnskapsrike og fornuftig prising, tydelig og klart avtale både hva som trenges, forslag til løsninger og kostnader.
Anbefales!!

Antwoord van Boligelektrikeren
Pent resultat og hyggelige elektrikere til en rettferdig pris.

Antwoord van Boligelektrikeren
Veldig hyggelige elektrikere, men selgeren som blir med først for å planlegge hva som skal bli gjort er litt for fremme i skoen med forsøk på mersalg, som gjør at tilliten til firmaet blir svekket. Selger prøver å overbevise og spille på frykt om nødvendige oppgradering som feks. å bruke ti tusen kroner på å bytte et sikringsskap som er i god stand og godkjent av elektriker uten merknad. Som kunde ønsker jeg å få jobben jeg har bestilt.

Antwoord van Boligelektrikeren
Hyggelig betjening og hyggelig han som kom. Veldig fornøyd.

Antwoord van Boligelektrikeren
Rask ekspedering, kjempeflink elektriker, fikk mye informasjon, også på det som ikke var avtalen. I det store og hele en god opplevelse

Antwoord van Boligelektrikeren
Jeg er svært fornøyd med arbeidet som ble utført. Altin var høflig, profesjonell og svært hyggelig gjennom hele prosessen. Han jobbet nøye, var opptatt av at resultatet skulle bli både teknisk godt og estetisk pent, og viste stor sans for detaljer.
Arbeidet ble utført med høy kvalitet, og han ryddet og etterlot alt i flott stand da jobben var ferdig. Det er tydelig at han er stolt av faget sitt og legger stor vekt på å levere et resultat kunden blir fornøyd med.
Jeg kan varmt anbefale Altin til alle som ønsker en dyktig, pålitelig og samvittighetsfull elektriker.
Prisen var helt i tråd med det som var avtalt. Dessuten likte jeg at de fulgte opp og ringte dagen etter for å høre om jeg var fornøyd , ekstra pluss 👍😊

Antwoord van Boligelektrikeren
Det var kjapt å få de inn, sjekka tid på en fredag og de kom mandag. Suveren service og hjelp. De sjekka også alt elektrisk i leiligheten så vi fikk fiksa noen feil til

Antwoord van Boligelektrikeren
Flink og hjelpsomme. Men litt stiv pris for å henge opp 4 lamper. Skulle først ha 4.8kNOK men fikk det ned til 4kNOK. Oppdrag som tok max 20min.

Antwoord van Boligelektrikeren
Hyggelige og flinke elektrikere, men jeg synes prisnivået er svært høyt.

Antwoord van Boligelektrikeren
Super communication, very fast response. Accurate estimate and good workmanship. Highly recommended.